Numeroloģiskais horoskops 2019. gada februārim – cerības piepildīsies!

Numeroloģija ir zinātne, kuras vecums ir vairāki tūkstoši gadu. Numeroloģiskajā horoskopā savāktie padomi palīdzēs jums atrast laimi un saprast, kur 2019. gada februārī meklēt veiksmi.

Pār pasauli valdīs februārī skaitlis 6. Seši ir cerības simbols. Šī skaitļa darbības laikā cilvēkiem ir vieglāk pārvarēt grūtības, atrast izeju no sarežģītām situācijām, atbrīvoties no skaudības un nodarījumiem. Tas būs ļoti produktīvs mēnesis, kas prasīs cilvēkiem strādāt pie sevis, drosmes.

Finanses, bizness un darbs februārī

Šo mēnesi iezīmēs īpaša enerģija. Tā būs ļoti stabila un radoša. Tas radīs pārliecību un drosmi, laimes sajūtu. Darbā būs lietderīgi uzsākt jaunus plānus vai pabeigt vecus projektus. Jums nevajadzētu pārslogot sevi ar darbu – eksperti  iesaka neiesaistīties, jo laiks lidos ļoti ātri.

LASI ARĪ: 5 veidu cilvēki, kas liedz jums enerģiju un veiksmi

Savlaicīga atpūta vai lietu maiņa palīdzēs izvairīties no noguruma. Tam vajadzētu nomainīt sadzīves darbus ar biznesu. Mājās varat veikt mēbeļu pārkārtošanu, iegādāties kaut ko no aksesuāriem, veikt tīrīšanu, izmest papildu atkritumus. Tas viss palīdzēs atjaunināt enerģijas plūsmas jūsu mājās un aktivizēt tās, ja tās ir ļoti vājas.

Darbā neņemiet vērā jūsu kolēģu palīdzības pieprasījumus. Cilvēki nenovērtēs jūsu atbalstu un neatgriezīsies, kad jums būs grūti.

Būs grūti visiem, kuriem nav mērķu un motivācijas, skaudīgiem un savtīgiem cilvēkiem. Finanšu un biznesa perspektīvā šādiem cilvēkiem var būt lielas problēmas. Lai labotu situāciju, tiem būs jābūt vairāk kritiskākiem pret sevi. Jums ir jāmācās skatīties uz sevi no ārpuses, lai redzētu trūkumus, kuriem nepieciešama korekcija.

Mīlestība un attiecības

Seši ir skaitlis, kas palīdz cilvēkiem atrast mīlestību un stiprināt attiecības. Šis laiks ir ideāls romantikai, randiņiem, mīlestības konfesijām. Svētki, kas plānoti 2019. gada februārī, arī būs ļoti veiksmīgi un labvēlīgi.

LASI ARĪ: Runājiet ar mīlestību, jo jūsu vārdi var burtiski atjaunot jūsu smadzenes.

Sešiniekam ir visas nepieciešamās īpašības, lai radītu piemērotus apstākļus samierināšanai. Jebkuras komunikācijas problēmas februārī beigsies. Nebaidieties lūgt piedošanu, sperot pirmo soli. Nepārvietojiet atbildību uz citiem cilvēkiem.

Daudzi cilvēki iekšēji mainīsies, lai stiprinātu draudzību vai mīlestību. Numerologi atzīmē, ka steidzami ir vajadzīga jauna dzīves perspektīva. Problēmas pašas nevarēs atrisināties, tāpēc jums ir jāatrod izeja, kurā jūs to vēl neesat izdarījis. Patiesības meklējumos jums būs jāpaļaujas uz intuīciju. Neņemiet vērā arī mīļoto padomu.

Februārī labāk ir cik vien iespējams sazināties ar pozitīviem cilvēkiem. Tiek lēsts, ka vientulībai būs slikta ietekme uz garastāvokli un veiksmi.

Garastāvoklis un Vese***a 2019. gada februārī

Februāra problēmas jārisina filozofiski, uzskatot tās par atalgojošu pieredzi. Bailes un šaubas novērsīs mērķu sasniegšanu, tāpēc jums vajadzētu atbrīvoties no negatīvām domām. Seši atbalstīs šo apņemšanos.

LASI ARĪ: 10 istabas augi, kas iemiesos mīlestību un ģimenes laimi jūsu mājās

Kopumā mēnesis būs ļoti harmonisks un lieliski piemērots aktivitātēm brīvā dabā. Daudzi cilvēki varēs tikt galā ar domstarpībām un baudīt klusu komunikāciju. Ir vērts uzsākt biznesu, it īpaši, ja vēlas atbrīvoties no sliktiem ieradumiem.

Koncentrējieties uz vienu lietu, meklējiet jaunus hobijus, parādiet draudzīgumu visiem. Daudz februārī būs atkarīgs no jūsu garastāvokļa. Sarežģītos brīžos ir vērts meklēt papildu spēka avotus un pozitīvas emocijas

avots: dailyhoro

Leave a Comment