Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

Vēzis

Mēneša pirmā puse Vēzim būs ļoti produktīva visās dzīves jomās. Tomēr mēneša otrajā pusē būs īpaša diena – 22. februāris. Planētas un zvaigznes šajā datumā būs neticami dinamiskas un radošas. Iespējams, ka 22. februāris būs labākais pagrieziens uz labo pusi, lai gan Vēzis to pat nepamanīs.

Februārī Vēzi nevajadzētu kavēties ar darbiem, mēģināt pūst miglu acīs. Tas būs paaugstinātas iedvesmas laiks, paaugstināta intuīcija, kā arī sajūta, ka notiek pilnība. Galvenais ir palikt optimistiskam, pat ja tas nav viegli izdarāms. Astrologi uzskata, ka ir pienācis laiks mainīt ideoloģiju, pamatvērtības un mērķus.

LASI ARĪ: 5 veidu cilvēki, kas liedz jums enerģiju un veiksmi

Lauva

Līdz 19. februārim Lauvām jāturpina būt piesardzīgiem, bet nepalikt viņu baiļu ēnā. Drosmei nevajadzētu robežoties ar neapdomību, piesardzību un prognozēšanu – gļēvulību. Pēc 19. februāra būs iedvesmas periods, bailes un kompleksi, atstās jaunas iespējas. Šī zīmes pārstāvji varēs pienācīgi pabeigt ziemu, ja viņi parādīs individualitāti un parādīs visiem viņu vadību.

Lai piepildītu sapni, pietiek ar vienu domāšanas spēku. Jums nevajadzētu domāt, ka tas ir vienkārši: no 1. februāra, sākot ar šī mēneša pirmo dienu, ir jāstrādā ar pozitīvu attieksmi. Būs dažādi šķēršļi ceļā, bet viņi spēs tikt galā ar tiem, ja Lauvas paliks optimistiski.

Jaunava

Lai palielinātu ticību sev, Jaunavām būs vajadzīgi afirmācijas panākumiem. Tas būs īpaši aktuāli kopš 10.februāra, kad planētas kļūs neaktīvas. Pārējā mēneša daļa notiks pilnīgas rīcības brīvības aizbildnībā. Visums dos Jaunavām iespēju pārvaldīt savu dzīvi. Līdz 9. februārim ieskaitot, jūs varat droši doties garos braucienos, iegūt jaunas paziņas, kā arī intensīvi iesaistīties kādā jauna pētījumā.

Jaunavas ziņkārība būs ļoti spēcīga mēneša sākumā, bet mācīšanās nedrīkst kaitēt citām dzīves jomām. Astrologi un speciālisti atzīmē, ka februāra otrajā pusē, bez īpaša iemesla, plāni var neizdoties, tāpēc elastīgums ir noderīgs – dažreiz Jaunavām būs jārod improvizācija.

Svari

1., 2. un 3. februāris ir planētu maksimālās radošās enerģijas dienas. Visi neparedzētie notikumi notiks tieši šajās dienās. Tas būs miera un harmonijas periods, ko var veltīt izmērītam darbam. Tiks atzīmēta arī mīļotā sfēra – Svariem mīlestības veiksme smaidīs. Šo cilvēku energoresursi samazināsies, tāpēc jums ir jāplāno visas lietas.

Ir jābaidās no neparedzētiem izdevumiem, strīdiem un konfliktiem ar radiniekiem, pārmērībām kādā no viņu izpausmēm. Iespējams, ceļš uz  Svaru līdzsvaru ir jaunu hobiju un mīlestības meklēšana. Vientuļajiem Svariem vajadzētu mēģināt atrast laimi. Pat ja viņiem tas neizdosies, viņi varēs iegūt nenovērtējamu pieredzi, un, ja tie būs veiksmīgi, jūs varat paļauties uz ilgtermiņa un harmoniskām attiecībām vai pat laulību un ģimeni.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Skorpions

Skorpionu noskaņojums nemitīgi mainīsies. Holotropiskā elpošanas tehnika palīdzēs viņiem iegūt stabilitāti šajā jomā. Astrologi konsultē šīs zīmes cilvēkus biežāk doties svaigā gaisā un pēc iespējas ātrāk aizmirst pāridarījumus. 14. februārī, problemātiskās attiecības ar dažiem jūsu tuvajiem ir jāuzlabo vai jāmaina uz labo pusi.

Taisnība, kā arī negatīvais rezultāts mēneša otrajā pusē, vēlme cīnīties arī izzudīs, tāpēc visus ambiciozākos biznesa un darba projektus ir jācenšas īstenot līdz 14. februārim. Ja mēneša sākumā būs lietderīgi paļauties uz sevi un jūsu pašu instinktiem, tad otrā pusē labāk ir biežāk uzklausīt tuvu cilvēku viedokļus. Viņi ne tikai palīdzēs atrast optimismu, bet arī ieteiks to atrisināt.

Strēlnieks

Strēlniekam šis mēnesis būs ļoti stabils. Garastāvokļa svārstības nav paredzamas, jo planētas būs ļoti paredzamas. Tas ir lielisks laiks jebkuram biznesam. Jebkuru no sfērām var uzņemties. Astrologi iesaka Strēlniekam būt konsekventam, bet ne tikai uz vienām uzvarām. Augstā josla februārī pozitīvi ietekmēs vispārējo veiksmi un laimi.

Arī eksperti iesaka Strēlniekiem uzturēt kārtību mājās. Tīrīšana saskaņā ar Fen Šui noteikumiem būs ļoti noderīga, kā arī lauztas lietas savlaicīgi izmest. Strēlnieks kopā ar notikušo stabilitāti var izjust zināmu jutīgumu, uzlabot empātiju. Ar šo elementu planētu ietekmes dēļ jābūt uzmanīgiem, izvairoties no nostalģiskām atmiņām un sentimentālisma.

Mežāzis

Sākot ar 14. februāri, planētas zaudēs lielāko daļu labvēlīgo spēku, tāpēc Mežāzim darbos un mīlestībā būs jākļūst piesardzīgākiem. Ne flirtējiet ar pretējo dzimumu ar tiem, kas ir precējušies. Nav ieteicams riskēt ar naudu un pozīcijām, lai gūtu panākumus. Pārvarēt grūtības nepalīdzēs viltība, bet gudrība un loģika. Dažos gadījumos ir lietderīgi lūgt palīdzību no tuviem cilvēkiem, draugiem, kolēģiem.

Mēneša beigās var palielināties nepatīkamas atkarības, ar kurām būs jācīnās. Kopumā februārī cīņa kļūs par galveno Mežāžu filozofiju. Problēmas padarīs Mežāzi pašpietiekamu un noturīgāku. Palielināt enerģiju un vitalitāti, palīdzēs ticība sev un pastāvīga darbība. Tagad nav pienācis laiks atpūsties.

LASI ARĪ: Es esmu nogurusi būt spēcīga!

Ūdensvīrs

Tas būs stabils un piesātināts laika posms ar labām ziņām. Tomēr neviens nav pasargāts no ārējiem negatīviem, un trīs efektīvi veidi palīdzēs Ūdensvīriem attīrīt enerģiju no enerģijas problēmām. Jauni patīkami notikumi un cilvēki var parādīties uz horizonta, bet pesimistisks noskaņojums neļaus redzēt šos pārmaiņu vēstnešus, tāpēc ir svarīgi, lai Ūdensvīrs atvērtos pasaulei.

Šis periods ir ideāls darbam, pavadīt laiku ar otro pusi. Jūs varat doties kopīgā ceļojumā, kaut ko darīt kopā. Daudzas problēmas pašas atrisināsies, ja paliksiet optimistiski. Mēnesis ir labs pārvietošanai, remontam un dārgiem pirkumiem.

Zivis

Zivis netraucēs jauna dzīves perspektīva. Labāk ir apskatīt visas problēmas. Šie cilvēki būs uzmanības centrā, īpaši februāra pirmajā pusē, ko var izmantot, lai meklētu mīlestību vai biznesa paziņas.

Mēneša beigās jūs varat atbrīvoties no  lietām, kas iznīcina enerģiju, jo zvaigznes un planētu noskaņojums mainīs vektoru. Gadījumos, kad var būt neparedzēti kavējumi, daži kolēģi un partneri var doties uz triku vai būt tikpat uzticami kā Zivis. Jums nevajadzētu pievienoties toksiskiem cilvēkiem, mēģināt tos labot vai reaģēt ar negatīvu uz negatīvu. Visums sniegs ikvienam to, ko viņi ir pelnījuši, un Zivīm labāk ir jākoncentrējas uz sevi – labs piesaista labu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment