Es esmu nogurusi būt spēcīga!

Man vienmēr ir liels spiediens, un es esmu tik nogurusi. Es esmu nogurusi no fakta, ka man vienmēr ir jābūt par spēcīgu un stabilu cilvēku. Es tiešām jutu sāpes kaulos un sirds nogurumu. Es esmu tik tik nogurusi, likt cilvēkiem ticēt, ka es nekad nelūztu. Es esmu tik nogurusi no izlikšanās, ka man viss ir labi, ka man nav nekādu problēmu manā dzīvē. Es esmu nogurusi, mēģinot piespiest sevi izlikties, ka man nav nekādu grūtību. Es nedomāju, ka es varu turpināt slēpt savu mirstību.

Visu savu dzīvi es vienmēr jutu, ka varu iegūt visu, ko gribēju. Es vienmēr domāju, ka varēju sasniegt visu, par ko es sapņojusi. Bet pēdējā laikā ir otrādi. Nesen es sapratu, ka man ir ierobežojumi. Un ne tikai daži ierobežojumi. Man ir daudz. Es sapratu, ka es neesmu tik neuzvarama kā es gribēju. Beigās es nevaru iegūt visu, ko gribu. Es nevaru sasniegt visu, ko es gribēju darīt. Varbūt mani centieni nebūs pietiekami, lai iegūtu visu, ko gribēju no šīs dzīves. Man vienmēr ir bijusi spēcīga apbrīna un līdzjūtība pret cilvēkiem, kas uzvedas kā spēcīgas un neatkarīgas personības. Bet izrādās, ka es, iespējams, neesmu tāda kā visi šie cilvēki, kurus es tik ļoti apbrīnoju.

LASI ARĪ: Spēka avoti: kā aktivizēt visas septiņas čakras

Es zinu, ka visam un ikvienam ir ierobežojumi. Un es patiesi ticu, ka es jau esmu sasniegusi savu mērķi. Es centos izdarīt visu iespējamo, lai turētos pēc iespējas ilgāk. Es skrēju, līdz man sāka trūkt gaisa. Es stāvēju ar savu galvu augsti paceltu, lai gan man bija smags slogs uz pleciem. Bet galu galā mani ceļi sāka saliekties. Galu galā manas kājas saļima, un es nevarēju turpināt atbalstīt sevi un uzdevumus, kurus es nolēmu uzvilkt uz saviem pleciem. Dzīve tikko sāka sist pārāk daudz sitienu, un es neesmu pietiekami spēcīga, lai tiktu galā ar viņiem. Es biju pārsteigta par acīmredzamo ātrumu un intensitāti, kas notika ap mani. Un visu prieku, mīlestību, laimi un gandarījumu, ko es jutu burtiski, izsūca no manis. Zaudēju šajā dzīvē visu, kas man lika smaidīt. Un tagad viss, kas man ir palicis, ir mani personīgie trūkumi. Viss, ko es zinu, ir atgādinājums par manu trūkumu. Man nav citas izvēles kā saskumt un raudāt. Man nav citas izvēles, kā ļaut visam sagrūt. Es esmu nonākusi pie grunts, un tas mani sāpina vairāk, nekā es varētu iedomāties. Bet es arī zinu, ka šī ir iespēja sākt visu no jauna. Es zinu, ka man tā ir iespēja atkal atjaunot savu dzīvi. Es zinu, ka man tā ir iespēja atgūt un atgriezties dzīvē.

Cilvēki vienmēr sagaida, ka es vienmēr esmu spēcīga un milzīga. Bet viņiem ir tādas cerības, ka es domāju, ka tā būtu. Es nekad neesmu izrādījusi savu neaizsargātību. Es nekad neesmu ļāvusi redzēt, ka es biju vāja. Es nekad neesmu ļāvusi domāt, ka es nesasniegšu savus mērķus.

LASI ARĪ: Kad Visums vēlas, lai jūs piebremzētu

Un es atklāju, ka tā ir problēma. Es vienmēr domāju, ka man nav vajadzīga citu cilvēku palīdzība. Bet tā nav. Man ir ļoti vajadzīga palīdzība. Ikvienam ir vajadzīga palīdzība no citiem. Un tā ir kļūda, ko es izdarīju. Es liku citiem domāt, ka viss bija labi, pat tad, kad es biju tālu no tā. Es esmu nogurusi dzīvot šajā dzīvē, un tagad es zinu, ka man ir jāuzticas citiem cilvēkiem. Man ir jāievēro sava mirstība, un man ir jābūt pietiekami pazemīgai, lai meklētu palīdzību no citiem. Es neesmu tik spēcīga, un tāpēc man vajag citu spēku!

avots: esotericblog

Leave a Comment