Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

Jūs noteikti ziniet viņa zodiaka zīmi. Neatkarīgi no tā, vai jūs viņam uzreiz pavaicājāt vai sapratāt, pārbaudot viņa dzimšanas datumu Facebook, mēs šeit neesam, lai tiesātu. Mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. Tātad, ņemsim vērā to, kas noteiktām zodiaka zīmēm liek tikšķēt un to, kas var viņiem likt iemīlēties jūsos.

1. Auns

Auniem patīk izaicinājums, tāpēc, ja viņš tev patīk, patiesībā neļauj viņam par to zināt. Nav nekādas nozīmes viņu smacēt savā uzmanībā un pastāvīgi atrasties apkārt viņam, cerībā, ka viņš tevī iemīlēsies. Auns mīl medības, un jo grūtāk viņam  būs tevi iegūt, jo saldāka būs uzvara. Tad uzmanību pievērsiet vienreiz, lai viņš zinātu, ka jūs varētu būt ieinteresēta vai pieejama, un pēc tam radiet iespaidu par nepieejamu sievieti. Jo mazāk jūs redzēs – jo vairāk viņš gribēs redzēt jūs, un tas ir viss.

Lasīt arī: Romantiskās vakariņas “piecas minūtes” – labākās receptes

2. Vērsis

Vēršu vīrieši ir maigas radības, kas alkst mīlestību un uzmanību, bet viņus ir viegli nobaidīt un viņi nelec ar galvu pa priekšu attiecībās. Tāpēc būs vajadzīgs laiks, esiet lēns, un ar maziem soļiem jūs tur nokļūsiet. Iespējams, jums būs jāizdara pirmais solis, tas ir labi, viņš novērtēs to. Bet arī, negaidiet, ka viņš nekavējoties atvērsies, viņiem patiešām vajag daudz aptekalēšanas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment