Saules aptumsums 2018. gada 15. februārī

Februārī mēs sagaidām daļēju saules aptumsumu. Ikviens varēs sajust tās ietekmi uz enerģiju. Šajā laikā būs daudz dīvainu notikumu, par kuriem ir svarīgi zināt.

Saules aptumsums ir svarīgs notikums astroloģiskajā pasaulē. Tas notiek ar noteiktu periodiskumu, tāpēc ikvienam ir iespēja sagatavoties šim liktenīgajam brīdim. Februāra aptumsums, saskaņā ar astrologu prognozēm, ietekmēs cilvēku dzīves notikumus astoņpadsmit gadus. Tāpēc šī parādība tiek saukta par orientieri: visas mūsu domas, vārdi, darbības un rīcība šajā dienā atstās traipu mūsu dzīvē. Un tikai jūs izlemjat, kāds tas būs: gaišs vai tumšs.
Saules aptumsuma ietekme februārī

Lasīt arī: Ar 2050. gadu cilvēcei nāksies lietot ģenētiski modificētu kafiju

Eclipses laikā Saule būs Ūdensvīra zīmē. Eclipse sāksies 15. martā plkst. 23.05 pēc Latvijas laika. Saules aptumsums zem šīs zīmes, nesīs pozitīvu lādiņu. Saskaņā ar astroloģiskajām prognozēm, cilvēki ir gatavi jauniem plāniem, taču nav vērts steigties ar to īstenošanu. Mums ir pareizi jāizsver viss. Jūs domājat, ka lēmumi, kurus jūs pieņēmāt, bija viegli, bet tas būs aizēnots malds: šādu lēmumu sekas var pieņemt negaidītu pagriezienu.

Februāra aptumsums iezīmē nozīmīgu brīdi katra Zodiaka zīmes dzīvē. Ūdensvīrs prasīs asas plānu izmaiņas, dzīves pārstrukturēšanu. Kamēr pasaule ienirst haosa un traucējumu atmosfērā. Ja jūs varat izveidot savienojumu ar kosmosa enerģiju, tas dos jums vislabākos rezultātus. Neuztraucies, nāk jauna dzīve, kas prasa kardinālu uzlabojumu. Astrologi iesaka noteikt savus mērķus un prioritātes. Protams, negaidiet negaidītu globālu triecienu. Eclipses sekas sniegs jums laiku un var ilgt ilgi: no sešiem mēnešiem līdz astoņpadsmit gadiem. Bet viena lieta paliek nemainīga: saules aptumsums ietekmēs katru Zodiaka zīmi.

Eclipse Ūdensvīrā: astrologu viedoklis

No neatminamiem laikiem eclipses bija viena dzīves cikla pabeigšana un citas dzīves sākums. Tās sekas ir lielas: katrs var mainīt savu dzīvi mazās lietās vai pārveidot, paplašināt savu personību garīgā līmenī.

Lasīt arī: Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

Tā kā Ūdensvīrs ir brīvības zīme, radošums, iedvesma, impulss, viss aptumsums akcentēsies uz apziņu un mijiedarbību ar cilvēkiem. Turklāt saules aptumsums iet kopā ar dzīvsudrabu. Šī planēta ir saistīta ar iemeslu, personības paplašināšanos, apziņas attīstību, domāšanas aizstāšanu. Astrologi ļoti iesaka atbrīvoties no trauksmes, no viltus mērķiem un idejām. Tas viss var novest pie tukša gala. Atteikšanās no piedzīvojumiem un piesardzība ir lielisks simbiozes periods šim laikam.

Ir arī šī debess parādības pozitīvie aspekti. Piemēram, jūs atbrīvosieties no visa, kas jūs aizturēja un neļāva jums parādīt, kas jūs patiešām esat. Ūdensvīra ietekme palīdzēs atklāt slēptās spējas un parādīties no labākās puses. Viņa darbība padarīs jūs gatavu jaunām uzvarām, sniegs spēku pārtraukt uztraukties par pagātni, izkļūt no toksiskām attiecībām un atteikties no kaitīgas attieksmes, paradumiem. Šajā dienā jums būs iespēja atrast kaut ko jaunu, unikālu, kas palīdzēs jums saprast, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves. Iespējams, ka tas būs paziņojums par personu, kurai būs svarīga loma jūsu liktenī.

15. februārī Saule Ūdensvīrā veido pozitīvu aspektu ar Urānu – pārmaiņu planētu. Tas mums norāda, ka izmaiņas būs pozitīvas, nevis negatīvas. Neaizmirstiet, ka Urāna darbība – lieta neparedzama un nemierīga. Dzīves notikumi var būt negaidīts pavērsiens, sākt izstrādāt atšķirīgu scenāriju, kas sajauks jūs, un var uzvirzīt uz nepareizā kursa. Lai izvairītos no pārāk krasām un negatīvām izmaiņām, ir jāpārliecinās par sevi un jūsu nākotnes panākumiem. Neiedziļinieties sīkumos, koncentrējieties uz to, kas ir ļoti svarīgi jums.

Lasīt arī: 15 veidi kā pārvarēt kautrību un nedrošību

Ieteikumi no astrologiem: kā izvairīties no nepatikšanām eclipses laikā

15. februāris nav piemērots atbildīgiem lēmumiem, biznesa tikšanās, ceļojumiem, dārgiem pirkumiem un komandējumiem. Nav piemērots šim nolūkam arī 16., 17. un 18. februāris. Šīs trīs dienas pēc aptumsuma joprojām ir mainīgas un bīstamas ar saules aktivitāti. Astrologi iesaka, ja iespējams, atlikt svarīgus gadījumus, bet, ja tas nav iespējams, rīkojieties piesardzīgi. Savienojiet tuvus cilvēkus, strādājiet komandā, neizdariet liktenīgus lēmumus vienatnē.

Saules aptumsums sēs nākotnes izmaiņu sēklas. Šis spēcīgais kosmiskais impulss ir jāizmanto maksimāli, lai noteiktu savu personīgo programmu nākotnei. Astrologi iesaka vizualizēt jūsu vēlmes. Tas dos jūsu sapnim spēcīgu enerģijas padevi, un galu galā tas tiks iemiesots materiālajā pasaulē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment