Attiecību horoskops – kāds partneris ir katras zodiaka zīmes pārstāvis?

JAUNAVA

Jaunavas pret savām jūtām izturas ļoti piesardzīgi un nesteidzas iekarot vai tapt iekarotas, tāpēc pirmajā acu uzmetienā var šķist, ka viņas ir aukstas un vienaldzīgas.  Taču patiesība ir tāda, ka dziļi viņu dvēselēs slēpjas nevaldāma vēlme mīlēt un būt mīlētām.

Jaunavas noteikti nesteidzas atdot savu sirdi. Attiecībā pret pretējo dzimumu šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ racionāla pieeja. Kamēr Jaunavas nebūs pārliecinātas par savām un partnera jūtām, viņas neko neuzsāks, turklāt, lai cik bēdīgi tas nebūtu, starp daudzajiem vecpuišiem un vientuļajām daiļā dzimuma pārstāvēm vairākums ir tieši Jaunavas zīmē dzimušo.

Tas, ka Jaunavas bieži vien ir vientuļas, ir no tā, ka šīs zīmes pārstāvji nespēj atdoties savām jūtām un ieklausīties savā sirdī. Kā likums, Jaunavas baidās no savu emociju izvirduma, viņas savam partnerim neatklāj arī savas slēptākās vēlmes. Bieži vien Jaunavas paliek vienas savas neizlēmības dēļ, jo viņām ir ļoti grūti spert pirmo soli un sasniegt savu mērķi. Fakts ir tāds, ka šīs zīmes pārstāvji ļoti vēlu saprot savas kļūdas, jo viņi savās mīlas lietu neveiksmēs vaino visus citus, izņemot sevi.

Jaunavas baidās no nezināmā, tāpēc viņām ir ļoti svarīgi redzēt un skaidri iztēloties savas attiecības un ģimenes dzīvi. Viņas nekad nebūs kopā ar cilvēku, kurš kaut uz mirkli liks viņām šaubīties par savas izvēles pareizumu, kas arī gala rezultātā noved pie tā, ka šīs zīmes pārstāvji savu otro pusīti atrod diezgan vēlu.

Jaunavas baidās no savām emocijām. Viņas uzskata, ka nevaldāmas jūtas var izsist viņām pamatu zem kājām. Šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi cenšas kontrolēt savas emocijas, kas gala rezultātā noved pie nesaprašanās ar otro pusīti.

Izvēloties partneri, šīs zīmes pārstāvji turas paši pie saviem noteikumiem. Parasti priekšstats par ideālā cilvēka tēlu un attiecību modeli viņām izveidojas jau diezgan agrā vecumā. Jaunavas vienmēr zina, kas attiecībās ir jādara viņu partnerim un kas viņām, taču viņu attiecības būs atkarīgas no tā, kā viņu otrā pusīte pieņems Jaunavas dzīves scenāriju.

Veiksmīgai laulības dzīvei šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams cilvēks, kurš var piespiest Jaunavu pasmieties pašai par sevi un uztvert dzīvi mazliet vieglāk. Visādi citādi Jaunava vairāk kā citas zodiaka zīmes ir piemērotas tieši ģimenes dzīvei, tāpēc viņu ģimenē vienmēr valdīs labklājība un miers.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

SVARI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nespēj dzīvot bez mīlestības. Viņiem ir ļoti svarīgi gan dāvāt siltumu un mīļumu, gan saņemt to pašu arī pretī.

Tad, kad Svari iemīlas, viņi pilnībā mainās – mainās viņu sarunu tēmas, ārējais izskats, skatiens un kustība, tāpēc iemīlējušos Svarus ir diezgan viegli atpazīt – viņi nemitīgi runā par savu otro pusīti, viņu acis burtiski mirdz, un viņi kļūst daudz aktīvāki. Savām jūtām viņi atdodas pilnībā, turklāt viņiem ir ļoti svarīgi atvērties mīļotā cilvēka priekšā un pierādīt savu nodomu patiesumu. Šīs zīmes pārstāvji noteikti ļoti viegli atradīs kopīgu valodu arī ar savas otrās pusītes paziņām, jo viņi vēlas kļūt par daļu no sava partnera dzīves.

Kā likums, šie cilvēki tiecas iekarot sava partnera dvēseli un ķermeni, jo kaisle attiecībās ar pretējo dzimumu Svariem ieņem ļoti nozīmīgu vietu, tas viņiem ļauj izrādīt savas patiesās jūtas.

Svari ilgstoši nevar pārdzīvot vientulību, tāpēc otrās pusītes meklēšana savā ziņā viņiem kļūst par tādu kā dzīves jēgu. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir vizuālā pievilcība un sava partnere ķermeņa estētika. Viņi izvēlas cilvēkus ar ļoti augtu intelektuālo līmeni, šarmu, izsmalcinātību un spēju atstāt labu iespaidu uz apkārtējiem. Svari ļoti augstu vērtē skaistumu, tāpēc šis nu pilnīgi noteikti ir tas gadījums, kad cilvēks, pirmkārt, mīl ar acīm.

Svari noteikti prot rūpēties, izteikt komplimentus un apdāvināt ar dāsnām dāvanām, viņi visos iespējamos veidos cenšas iekarot otra cilvēka sirdi. Šīs zīmes pārstāvji ir gatavi atdot visu, lai viņu simpātiju objektam būtu labi. Jau no pirmajā iepazīšanās minūtēm viņi ir ļoti gadīgi un uzmanīgi, jo viņiem ir ļoti svarīgi apburt cilvēku jau no pirmā acu uzmetiena.

Svari ir arī ļoti lieli flirta meistari, tomēr viņi paši par to, iespējams, nemaz nenojauš. Viss slēpjas tajā, ka ar apkārtējiem viņi kontaktējas tik viegli un nepiespiesti, ka reizēm līdzīga veida sazināšanos ļoti daudzi uztver kā flirtu.

Attiecībās Svari ir ne visai izlēmīgi, tāpēc tad, kad attiecībām tīri teorētiski pienāk gals, viņiem ir ļoti grūti pieņemt lēmumu un pamest savu partneri, turklāt tādā neskaidrībā viņi var nodzīvot diezgan ilgu laiku.

Laulības Svariem ir viens no galvenajiem un priecīgākajiem dzīves notikumiem. Viņi viennozīmīgi ir gatavi plānot turpmāko dzīvi ar savu partneri. Šīs zīmes pārstāvji ir ideāli piemēroti ģimenes radīšanai – viņiem piemīt takts izjūta, viņi vienmēr sapratīs un atbalstīs savu otro pusīti, un tas, viss, protams, radīs visus vajadzīgos apstākļus, lai radītu spēcīgu un laimīgu laulību.

 

SKORPIONS

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir apveltīti ar visnotaļ nevaldāmu raksturu, taču tajā pat laikā ar savu magnētismu un noslēpumainību viņi piesaista ļoti daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus.

Skorpioni viennozīmīgi ir kaislīgas un azartiskas dabas cilvēki, un, ja viņi reiz iemīlas, tad šī sajūta bieži vien kļūst par apsēstību. Attiecībās ar pretējo dzimumu šīs zīmes pārstāvjiem palīdz ne tikai viņu galantās manieres, bet arī labi attīstītā intuīcija. Viņi vienmēr zina, kā izdabāt, kādus vārdus izvēlēties un kā panākt savu, turklāt viņi ļoti ātri aizraujas ar savu simpātiju objektu – dāvina viņam dāvanas un apber ar komplimentiem.

Attiecībās ar pretējo dzimumu Skorpioni vienmēr ieņem cīnītāja pozīciju, jo viņi mīl iekarot un panākt savu, tāpēc arī viņus pilnīgi noteikti nemulsina konkurenti. Skorpioni vienmēr ir pārliecināti par saviem spēkiem un iet līdz galam, kur viņus, visticamāk, sagaida arī uzvara.

Mīlestībā šīs zīmes pārstāvji ir “plēsēji”. Iegūstot savu upuri, viņi kļūst par īstiem tirāniem, izmantojot dažādas manipulācijas un šantāžu. Viņi ir ļoti greizsirdīgi, taču tajā pat laikā neļauj savai otrajai pusītei ierobežot viņu pašu brīvību. Skorpioniem ir ļoti grūti sevi kontrolēt, jo viņu jūtas ir tik spēcīgas, ka ir spējīgas izlauzties uz āru un iznīcināt attiecības, turklāt dusmu iespaidā viņi ir spējīgi sastrādāt visu ko, taču pēc tam šīs zīmes pārstāvji diezgan ilgi tāda veida rīcību nožēlo.

Skorpioni vienmēr tiecas pēc varas, arī attiecībās, tāpēc viņu dabā ir kontrolēt savu otro pusīti un šaubīties par mīļotā cilvēka patiesajām jūtām, taču tajā pat laikā arī viņu partnerim ir jābūt apveltītam ar ļoti spēcīgu raksturu, jo viņi noteikti necietīs, ja viņiem blakus atradīsies un vājš un par sevi nepārliecināts cilvēks.

Ko Skorpioni gaida no savas otrās pusītes?! Atbilde ir acīmredzama – kaisli, bezierunu pakļaušanos un satriecošu kaisli, turklāt tas pilnīgi noteikti Skorpioniem ir ļoti svarīgs, taču mīlestība un kaisle šajā zīmē dzimušajiem ir pilnīgi savstarpēji nesaistītas lietas, tāpēc, slēpjot savas patiesās jūtas pret vienu cilvēku, viņi ļoti viegli var stāties kaislīga rakstura attiecībās ar kādu citu, turklāt neizjūtot nekādu vainas apziņu.

Skorpioni var kļūt par lieliskiem vecākiem, jo viņi ir gatavi visu savu brīvo laiku veltīt bērnu audzināšanai un tam, lai radītu mājās komfortu. Ģimene viņiem pilnīgi noteikti nav mazsvarīga, tāpēc arī laulību viņi nebūt neuztver kā slogu, turklāt viņi paši izvēlas sev vispiemērotāko ģimenes attiecību modeli.

Lai viņu laulība būtu ilga un spēcīga, viņiem pastāvīgi ir jāatrodas uz naža asmens, jo šīs zīmes pārstāvjus vilina viss nezināmais un viņi vienmēr būs jaunu izjūtu meklējumos, tāpēc arī viņu otrajai pusītei ir jāpiestrādā pie tā, lai viņu laulības dzīvē neiezagtos rutīna.

Tevi varētu interesēt arī: Hipnotizētāji. Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk un izteiktāk spēj apburt ar skatienu

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir nebeidzami romantiķi. Savai otrajai pusītei viņi ir gatavi dāvāt īstu emociju un jūtu virpuļviesuli! Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgi ir būt mīlētiem un mīlēt, tāpēc viņi ļoti viegli var padoties mīlestībai. Mīlestībā viņi pilnīgi noteikti nemeklē kaut kādu ieguvumu, bet gan cenšas pret savu partneri būt godīgi un to pašu prasa arī pretī.

Ja Strēlnieki attiecībās gūst vajadzīgās emocijas, tad viņi dara visu, lai priekš sava partnera būtu vienkārši ideāli, taču šos cilvēkus viennozīmīgi nav visnotaļ viegli saprast, jo viņu garastāvoklis var būt ļoti mainīgs.

Strēlnieki ļoti viegli un ātri var mainīt savus lēmumus un neturēt solījumus, kas ir izskaidrojams ar to, ka viņos ir apvienota bērna nepastāvība ar alkām pēc brīvības.

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti romantiski – viņi mīl pārsteigt un pasniegt dāvanas, kas, savukārt, ir izskaidrojams ar to, ka, pirmkārt, tādā veidā viņi rūpējas paši par sevi, jo šiem cilvēkiem patīk saņemt apbrīnas pilnus skatienus un dzirdēt pateicības vārdus.

Iestūrēt laulības ostā Strēlnieki pilnīgi noteikti nesteidzas, jo viņi baidās pazaudēt savu neatkarību un personīgo telpu, taču par ģimeni viņi noteikti aizdomājas. Ģimene – tas viņiem ir ļoti nopietns solis, viņi sapņo par ideālu laulību, kurā visi būtu vienlīdzīgi. Sirds dziļums Strēlnieki apzinās, ka ģimene var ļoti ievērojami mainīt viņu dzīvesveidu, bet viņi ne vienmēr tam ir gatavi.

Agrāk vai vēlāk Strēlnieki tomēr nodibina ģimeni, kurā viņi nevēlas būt līderi, bet gan grib, lai visi jautājumi tiktu atrisināti kopīgi. Strēlniekiem ir diezgan atšķirīgs viedoklis par ģimenes dzīvi. Viņiem prasās pēc daudzveidības tajā, tāpēc, ja tās nav, viņi to sāk meklēt kaut kur citur, tāpēc laulības pārkāpšana viņiem ir tikai veids, kā dažādot dzīvi. Strēlnieki ir cilvēki, kuri pret savu otro pusīti var izjust ļoti spēcīgas jūtas, taču tajā pašā laikā krāpt, turklāt, lai cik dīvaini tas nebūtu, viņi nav greizsirdīgi un ļoti viegli var dot brīvību arī savai otrajai pusītei.

Ja šīs zīmes pārstāvji saprot, ka laulība prasa noteiktas saistības un uzvedības noteikumus, tad viņu laulības dzīve var būt visnotaļ spēcīga un spilgta.

 

MEŽĀZIS

Attiecībās ar pretējo dzimumu Mežāzis ir viena no vissarežģītākajām zodiaka zīmēm. Šīs zīmes pārstāvji tic īstai mīlestībai un ļoti viegli var atšķirt vienkāršu iemīlēšanos un pieķeršanos no patiesām jūtām.

Mežāži attiecībās ar pretējo dzimumu ir visnotaļ piesardzīgi. Ja arī viņi iemīlas, šīs zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti mīļotā cilvēka dēļ nezaudē galvu. Mežāži baidās būt nesaprasti, pamesti un nevajadzīgi. Viņi baidās, ka viņu sirds tiks salauzta un ļoti ilgi nāksies pārdzīvot par nelaimīgo mīlestību.

Šaubas par sevi, savu pievilcību un intelektu padara Mežāžus ļoti neaizsargātus, tomēr viņi visiem spēkiem mēģina pierādīt pretējo, kas viņiem arī lieliski izdodas.

Šajā zīmē dzimušie, kā likums, izskatās visnotaļ noslēgti un vēsi, tāpēc apkārtējiem bieži vien ir diezgan grūti uzminēt, kas tad īsti slēpjas viņu dvēselēs.

Parasti Mežāži iemīlas visnotaļ spilgtās un oriģinālās personībās, taču attiecības veido ar vairāk piezemētiem un parastiem cilvēkiem, kas notiek tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji vilcinās spert pirmo soli pretī savai laimei. Pieiet klāt un iepazīties ar cilvēku, kurš viņiem ir iepaticies, Mežāžiem ir īsts izaicinājums, turklāt viņu dvēselēs slēpjas ļoti daudz pretrunu un kompleksu, kas traucē mierīgi mīlēt.

Mežāži mēdz būt auksti un nepieejami, tāpēc pirmajā mirklī var šķirst, ka viņi apzināti sev nelaiž klāt pilnīgi nevienu, taču patiesībā Mežāzis atver savu sirdi tikai tam cilvēkam, kurš spēj viņu mīlēt un pieņemt tādu, kāds viņš ir.

Emociju izrādīšana viņiem ir sveša lieta, tāpēc viņi ļoti reti atklāj kādam savas patiesās jūtas, lai gan patiesībā Mežāzis ir viena no tām retajām zodiaka zīmēm, kuru pārstāvji patiešām prot mīlēt. Viņi nesaka mīļus vārdus un neatzīstas savās jūtās, taču viņi dara visu, lai otrajai pusītei blakus viņiem būtu labi.

No šis zīmes pārstāvjiem nevajadzētu gaidīt kaut kādu romantisku rīcību, jo Mežāži nepanes maiguma izpausmes, toties viņi var dot atbalstu, rūpes, palīdzību, godīgumu un uzticību. Savas jūtas viņi var izrādīt tieši tajā brīdī, kad otrs cilvēks to vismazāk gaida.

Laulība ar Mežāža zīmē dzimušajiem vienmēr solās būt gara un laimīga, ja vien viņu otrā pusīte ir spējīga samierināties ar šīs zīmes pārstāvju noslēgtību un nepieejamību. Mežāžiem pilnīgi noteikti neder pārlieku emocionāli cilvēki ar mainīgu garastāvokli. Viņi būs lojāli tad, kad jutīsies droši arī par otras puses uzticību.

Mežāži ir ļoti pacietīgi. Viņi prot piedot, taču reiz arī viņu pacietības mērs var beigties – tad Mežāži aiziet un apturēt viņus nav praktiski iespējams. Savus lēmumus viņi mēdz ilgi apdomāt, tāpēc, ja viņi kaut ko ir nolēmuši, tad to vairs nekas nevar mainīt.

Lasi arī: Tibetiešu horoskops, kas ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdzēs Tev uzzināt ko vairāk par savu nākotni

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri mīlestībā iegulda to, ko tajā nav pieņemts ieguldīt. Sava partnera meklējumos viņi nereti vadās pēc savām emocijām un ideālā tēla, ko paši priekš sevis ir izdomājuši.

Rezultātā tas viss bieži vien noved pie vilšanās un salauztas sirds. Ūdensvīriem ir svarīgi, lai viņiem blakus būtu ne tikai mīļotais cilvēks, kurš viņus saista ar kaisli, bet arī patiess un uzticams draugs.

Šīs zīmes pārstāvji savā otrajā pusītē vēlas redzēt sapratni un rūpes, tāpēc nereti par savu partneri Ūdensvīri izvēlas kādu domubiedru, kurš pilnībā atbalsta viņu viedokli un tiecas sasniegt tos pašus mērķus – šis aspekts Ūdensvīriem ir ļoti svarīgs.

Ūdensvīriem ir raksturīga oriģinalitāte arī sava izredzētā sirds iekarošanā, tāpēc šīs zīmes pārstāvji demonstrēs visus savus talantus, lai iegūtu šī cilvēka simpātijas. Viņiem interesanta šķiet pati spēle, “rozā briļļu” periods, kura laikā viņi var pilnībā atklāties savai otrajai pusītei un iepazīt viņu tuvāk.

Attiecībās ar savu otro pusīti Ūdensvīri var būt diezgan dažādi. Mīlestība viņiem ir saistīta ar garīgo pieredzi. Ja vēl vakar viņi biji gādīgi un maigi, tad jau šodien viņi pret savu partneri var izturēties visnotaļ rupji un vienaldzīgi.

Kā likums, Ūdensvīri ir privātīpašnieciksi, tāpēc loģiski, ka viņi ir spējīgi arī uz greizsirdību, lai gan viņi paši no sava mīļotā cilvēka prasa neierobežotu brīvību, tomēr šo brīvību viņi, protams, neizmanto, lai krāptu. Laulībā šīs zīmes pārstāvji ir visnotaļ uzticami, taču viņiem diezgan ātri apnīk monotonā ģimenes dzīve, tāpēc, ja tā pārvērtīsies par rutīnu, tad, visticamāk, viņi tomēr periodiski sāks skatīties pa kreisi.

Lai saglabātu attiecības ar vīrieti – Ūdensvīru, viņš pastāvīgi ir jāpārsteidz. Ūdensvīri mīl pārmaiņas, tāpēc viņu otrajai pusītei ir jāmaina frizūras, tērpi, jāpārkārto mēbeles un jāizdomā jauni izklaides veidi.

Lai cik dīvaini tas neizklausītos, Ūdensvīri ir vienīgie zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem ģimene neieņem pašu svarīgāko vietu dzīvē, kas daudziem citiem var šķist nepieņemami, taču Ūdensvīriem daudz svarīgāka ir pašrealizācija un draugi, nevis ģimenes pavards bērni un mīļotais cilvēks.

Esot sasaistītiem ar ģimenes saitēm, šīs zīmes pārstāvjiem ir vajadzīgs diezgan ilgs laiks, lai aprastu ar šo savu lomu. Parasti Ūdensvīri nepievērš pietiekami lielu uzmanību saviem ģimenes pienākumiem, turklāt viņi nespēj saprast arī to, ka tādā gadījumā viņiem ir jāierobežo arī sava personīgā telpa, kas ir iemesls tam, kāpēc Ūdensvīri savas attiecības noformē diezgan vēlu.

 

ZIVIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pret mīlestību ir visnotaļ īpaša attieksme. Bieži vien viņi paši izdomā ideālo savas otrās pusītes tēlu un sāk to meklēt reālo cilvēku vidū.

Jebkuras attiecības – īslaicīgs romāns vai ilga laulība, atstāj neizdzēšamas pēdas šīs zodiaka zīmes pārstāvju sirdīs, tāpēc viņi diezgan ilgu laiku atcerēsies visos tos piedzīvojumus un sajūtas, kas atnesa viņiem gan laimi, gan ciešanas.

No sava partnera Zivis sagaida maigumu, glāstus un siltumu. Šīs zīmes pārstāvji ļoti labi jūt melus un liekulību, tāpēc Krā***kiem un nodevējiem Zivju intuīcija neatstāj ne mazākās izredzes, tomēr, ja pārī ir attīstījies konflikts, kas ir spējīgs šīs attiecības izpostīt, Zivis ir spējīgas ilgi šaubīties un visu situāciju rūpīgi analizēt. Viņā ir jāizdara izvēle – palikt vai aiziet, bet tas šīs zīmes pārstāvjus padara neaizsargātus un neļauj viņiem pārvaldīt esošo situāciju.

Pēc dabas šīs zīme pārstāvji pilnīgi noteikti nav iekarotāji. Pat tad, ja viņi patiešām ir iemīlējušies, viņi necentīsies spert pirmo soli, bet, ja redzēs sev blakus sāncensi, atkāpsies pavisam un mocīsies neatbildētās mīlestības sāpēs, turklāt bieži vien tieši šīs zīmes pārstāvjiem arī sanāk iemīlēties bez jebkādas atbildes reakcijas, taču, lai cik dīvaini tas nebūtu, šī situācija nerada viņos bezspēcību, gluži otrādi – tas viss motivē Zivis realizēt savu radošo potenciālu, izliekot savas jūtas, piemēram, uz audekla gabala.

Pret laulību šīs zīmes pārstāvji izturas visnotaļ nopietni, jo viņi to uzskata par diezgan atbildīgu soli. Dzīves partneri viņi parasti izvēlas tikai vienreiz un nodzīvo ar viņu kopā visu savu mūžu. Ģimenes veidošana – tas ir jauns līmenis viņu dzīvēs, tāpēc pacelties līdz šim līmenim Zivis vēlas tikai ar ļoti uzticamu personu.

Ģimenes dzīvē Zivis, kā likums, nemaz necenšas kļūt par līderēm. Viņas ir spējīgas izdarīt visu, lai viņu ģimenē valdītu savstarpēja sapratne un mīlestība, taču pieņemt atbildīgus lēmumus viņas ne vienmēr ir gatavas. Vislabāk viņām der spēcīga rakstura cilvēka, kas spēs viņas virzīt pareizajā virzienā, palīdzēt ar padomu un atbalstīt. Laulībā Zivis ir kā bērni – viņas prasīs pastiprinātu uzmanību un jutīsies aizskartas, ja neiegūs to, ko vēlas.

Tad, kad ģimenē notiek kāds konflikts, šīs zodiaka zīmes pārstāvji ieņem aizsardzības pozīciju, jo viņi dod priekšroku strīdu risināšanai mierīgā ceļā.

COMMENTS

Leave a Comment