Auduma maskas sejai

Audumu maskas – cienīga alternatīva tradicionālajām maskām! Tās izmantot ir ērtāk un dod lieliskus rezultātus.

Gatavās maskas, kas izgatavotas no auduma ar impregnēšanu, labi darbojas kā ekspresis, ja jums nepieciešams ātrs rezultāts. Bet tie arī dod ilgstošu efektu, ja jūs tos darāt kā kursu. Parasti kurss sastāv no 10-15 maskām, kas jāliek katru otro dienu.

Lasīt arī: Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

Auduma maskām ir individuāls iepakojums un tie ir paredzēti vienai lietošanai.
Par salīdzinoši zemām cenām veikalā varat izvēlēties patiešām efektīvus līdzekļus.
Tās ir ļoti viegli pielietot. Pietiek uz sejas uzliktu audumu, kas piesūcināts ar īpašu kompozīciju, un atstāt uz 15-20 minūtēm. Pēc lietošanas maska netiek izskalota. Atlikušais līdzeklis uz ādas jāiemasē pa visu seju. Līdzeklis turpinās strādāt un nomainīs krēmu.
Atšķirībā no standarta maskas, auduma maskas ne tikai baro ādu ar noteiktiem komponentiem, kas veido to sastāvu. Tie rada barjeru, kas neļauj iztvaikot sastāvam. Tā rezultātā kosmētikas līdzeklis pilnībā sasniedz dziļākos ādas slāņus.

Iegādātas auduma maskas

Iepirkta auduma maska ir audums, kas izgatavots no kokvilnas auduma, silikona vai bieza papīra. Tam ir caurumi acīm, degunam un mutei, dažreiz tiek veidotas īpašas auss cilpas, kas palīdz maskai droši turēties. Audums ir piesūcināts ar īpašu sastāvu, kurā ir dažādu aktīvo vielu koncentrāts. Tas var būt vitamīni, minerāli, eļļas, augu ekstrakti, mitrinošas sastāvdaļas, antioksidanti.

Auduma maskas cena var atšķirties atkarībā no kosmētikas firmas zīmes un produkta sastāva. Viss ir atkarīgs no tā, kādā nolūkā līdzeklis tiek lietots.

Lasīt arī: Taro horoskops 2018. gadam

• Mitrinošs. Nepieciešams sausai ādai. Aloju un hialuronskābi bieži pievieno sastāvam.
• Anti-novecošanās. Uzsvars tiek likts uz ādas šūnu atjaunošanos, tādēļ sastāvā var ietilpt kolagēns, aļģu ekstrakts, gliemeža gļotas.
• Tonizēšana. Nepieciešams tiem, kam ir nepieciešams atsvaidzināt ādu, tonizēt to. Kompozīcijā varat atrast pērļu ekstraktu vai augu ekstraktu.
• Balinoša. Tie satur augļu skābes, kas palīdz cīnīties ar ādas pigmentāciju un pūtīšu paliekām.
• Problemātiskai ādai. Tie satur sastāvdaļas, kas samazina sviedru sekrēciju.

Audumu maskas mājās

Audumu maskas var izgatavot atsevišķi. Pamatnei tiek uzvilkta kokvilnas salvete, tajā tiek sagriezti nepieciešamie caurumi. Vissvarīgākais un sarežģītākais uzdevums ir sagatavot sastāvu impregnēšanai. Nepieciešamās sastāvdaļas var iegādāties aptiekā.

Lasīt arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

• Balināšanai. 3 tējk. sasmalcinātus pētersīļus, apvienotu ar 1 tējk. citronu sulas un 100 ml karsta ūdens. Atstāj 10 minūtes. Pievienojiet 3-5 pilienus vīnogu sēklu eļļas un 4 tējk. alvejas želejas.
• Barošanai. Sajauciet 2 tējk. kokosriekstu eļļa, 2 tējk. jojobas eļļa un 3 ēdamk. mandeļu eļļas. Sasildiet iegūto maisījumu ūdens peldē, nedaudz atdzesējiet.
• Svaigumam. 2 tējk. melnā plūškoka ziedu ieber 100 ml verdoša ūdens. Atstājiet uz 30 minūtēm, pēc tam ielejiet. 3-4 ēdamk., atšķaida ar 1 tējkarote pārtikas želatīns, samaisa. Pievienojiet masai 3 E vitamīna kapsulas (pārduriet to ar adatu, izspiediet eļļu). Ielieciet maisījumu ūdens peldē, nedaudz uzsildot.
• Atjaunošanai. 3 ēd.k. sausas rožu ziedlapiņas ielej 100 ml verdoša ūdens. Atstājiet uz 20 minūtēm. Ņem 3 ēd.k. iegūto šķidrumu, sajauciet ar 1 ēdamkaroti pārtikas želatīna. Pievienojiet 1 tējkaroti olīveļļas, ielieciet ūdens peldē 3-5 minūtes.

Samērcēt salvešu masku gatavā struktūrā, un pēc tam to novietot uz sejas. 15-20 minūtes ir pietiekami ilgi, lai iekļūtu ādā.

Audumu maskas ir pietiekami lietot reizi nedēļā.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment