Taro horoskops 2018. gadam

Kāršu maģija ir tā, kas var atbildēt gandrīz uz jebkuru jautājumu. Darbs ar Taro nav izņēmums. 2018. gada prognoze katrai zodiaka zīmei var radikāli atšķirties.

Pateicoties izkārtojumam, ir iespējams atbildēt uz personai svarīgākajiem jautājumiem, palīdzēt viņam atrast vajadzīgo un sniegt padomu nākamajam gadam. Tarot kārtis sniedz atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem:

attiecību raksturs ar apkārtējiem cilvēkiem, kontaktu veidošanas veidi
situācija personīgajā sfērā: attiecības ar laulāto, jaunu romānu varbūtība vai citi notikumi personas dzīvē
finansiālās situācijas atšifrēšana, ieteikumi problēmu novēršanai un finanšu stāvokļa uzlabošanas veidi
citus svarīgus cilvēka dzīves aspektus, kuriem jāpievērš uzmanība

Lasīt arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Zemes suns saskaņā ar izlikumu raksturo darbību. Pateicoties gada patrona labvēlīgajai ietekmei, daudzi cilvēki spēs panākt bezprecedenta panākumus tajās jomās, kurām viņi iepriekš nav pievērsuši pienācīgu uzmanību.
2018. gads ir dramatisku pārmaiņu laiks. Ir jāņem, kas pirms tam likās neiespējams. Bet ir jāņem vērā prognožu otra puse, kurā teikts, ka šogad daži cilvēki var būt pārāk pašpārliecināti un vēlas iegūt kaut ko, kas viņiem nav paredzēts likteņa ziņa. Šādās situācijās jūs varat nonākt uz bezdibeņa sliekšņa – viena bezrūpīga kustība ietekmēs jūsu nākotnes likteni.

Visai pasaulei Zemes suns gads būs negaidītu paziņojumu un darbību periods. Un viss notiks visvairāk, kā šķiet, neatbilstošākajā brīdī. Šādas izmaiņas ietekmēs gan politikas jomu, gan uzņēmējdarbības sfēru.

Turpiniet lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment