Augoša Mēness ietekme uz zvaigžņu zīmēm: kam tas nes veiksmi, kam zaudējumus

Lauva

Augošais mēness satrauc Ļvovu. Patiesībā viņa to var. Viņa nesaudzē nevienu no jums, tāpēc labāk nešķērsot ceļu ienaidniekiem un nekāpt trakot. Mēness mēneša pirmajā pusē jums jādzīvo piesardzīgi un jārisina tīri personiskas lietas, netraucējot nevienam, kas var likt jums piedzīvot problēmas. Mēs runājam par priekšniekiem, par pasniedzējiem augstskolā, par radiem. Šādi periodi no Lauvas prasa maksimālu diplomātiju.

Jaunava

Jaunavas spēcīgais mēness uz rokas. Ja Jaunavai ir skaidri plāni izaugsmes periodam, tad tie, visticamāk, piepildīsies. Neatliec neko uz vēlāku laiku, jo vēlāk var būt par vēlu. Šķiet, ka aktīvais Mēness mudina jūs atrisināt jūsu problēmas. Viņa to dara ļoti maigi un mierīgi, tāpēc šīs divas nedēļas parasti paiet labi, ja nesatraucies par sīkumiem un nemeklē problēmas it visā. Šaubas par sevi uz augoša mēness ir līdzvērtīga agrīnam zaudējumam.

Svari

Svari un Mēness iet dažādus ceļus, taču augšanas posms ir labs jūsu vēlmei iekšēji pārveidoties. Tas ir svarīgāk par ārējām izmaiņām. Tāpēc uz augoša mēness labāk domājat par savu dvēseli, garastāvokli, mīlas lietām, nevis par darbu. Pozitīva rakstura enerģijas viļņi šajās divās nedēļās labāk mijiedarbojas ar jūsu biolauku. Augošais mēness nedarbojas kā degviela, bet gan kā katalizators.

Skorpions

Kad mēness aug, labāk aizveriet visus “logus un durvis”. Tas Skorpioniem visvairāk problēmu tuvina Pilnmēnesim. Jums ir pastiprināta vēlme kaut ko dramatiski mainīt dzīvē, jūsu garastāvoklis pasliktinās, un viss var vienkārši izjukt. Šādās dienās labāk savaldīties un neatbildēt ar negatīvismu uz negatīvismu. Visvairāk cieš biznesa un mīlestības attiecības. Jūtieties brīvi lūgt padomu draugiem un ģimenei.

Strēlnieks

Strēlniekam Mēness kāpums var nest gan problēmas, gan panākumus. Tas, pirmkārt, attiecas uz mīlestības sfēru. Kad Mēness uzkrāj savu potenciālu, jūs to nedaudz zaudējat. Jo tuvāk Pilnmēness, jo tuvāk šķiršanās un strīdi. Nevajadzētu nikni aizstāvēt savu viedokli nevienā jautājumā un mēģināt jebkuru sarunu pārvērst polemikā, strīdā, diskusijā. Izvairieties no tā. Augošais mēness parāda jūsu trūkumus, tāpēc veltiet laiku pašpārbaudei.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

Mežāzis

Mežāžiem uz augošā Mēness kārtējo reizi labāk neriskēt, tomēr enerģētiskā fona palielināšanās tev var nākt par labu. Šādos periodos nav vērts sēdēt savā komforta zonā, jo viss var notikt. Pilnmēness laikā jūs varat nožēlot to, ko neizdarījāt vai izdarījāt nepareizi, tāpēc labāk ir atbalstīt visas darbības, ievērojot jūsu zvaigžņu zīmei raksturīgo piesardzību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs uz augoša mēness piedzīvo kognitīvo disonansi, jo domas sajūk, lietas nenotiek vajadzīgajā ātrumā. Mierīgums un ticība sev – tas ir viss, kas jums nepieciešams, lai gūtu panākumus mēness pieaugošā spēka periodā. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka pārāk spēcīga vēlme iegūt visu uzreiz var sagraut jūsu plānus un izjaukt normālu lietu gaitu jebkurā dzīves jomā.

Zivis

Zivīm Mēness izaugsmes periodā var dot lielu veiksmi radošumā un mīlestībā. Darbā un ikdienā šādās dienās labāk neatskatīties. Meklējiet jaunus veidus, kā atrisināt izplatītas problēmas un pieturieties pie izvēlētā ceļa. Mēnesim augot, pieaug arī jūsu jaunās iespējas. Tas tevi ļoti pozitīvi ietekmē, bet arī prasa daudz pūļu.

Uz augoša mēness afirmācijas par katru dienu ir īpaši labas, lai noskaņotos uz pareizo vilni. Motivācija ir galvenais laimes noslēpums šādās dienās.

COMMENTS

Leave a Comment