Autobusa šoferis aizveda zēnu uz nezināmu rajona galu, piezvanīja mammai un teica, ka bērns atrodas tumšā istabā

Pagāja vēl pāris stundas. Tagad lietas ir kļuvušas patiešām nopietnas. Neviens neko nav dzirdējis par viņas bērnu, lai gan viņas vīrs jau ir sazvanījis visus, ko var. Rajona policists sacīja, ka no pazušanas brīža jāpaiet dienai, lai varētu organizēti sākt meklēšanu. Protams, šādi termini neprātīgi nobiedēja jauno māti, kura kļuva traka no uztraukuma.

Vīrs pierunāja sievu pagaidīt līdz vakaram un mēģināt mazliet nomierināties. Tuvāk vakaram zvanīja telefons. Viņi zvanīja no mana dēla numura. Uztvērējā apslāpēta atskanēja nepazīstama vīrieša balss:

“Sveiki, es esmu Sergejs. Tavs dēls ir ar mani, sēž tumšā istabā. Lūdzu, nāc un paņem. Adresi nosūtīšu īsziņā.

Atrasts pazudušais bērns

Pārbiedēti vecāki brauca uz norādīto adresi, nesaprotot, kas notiek. Durvis atvēra tas pats Sergejs un ieveda istabā dziļi dzīvoklī. Tur, tumsā, gultā gulēja viņu puika. Vecāki pārliecinājās, ka Artis ir kārtībā, un pieprasīja no vīrieša paskaidrojumus.

Sergejs brauca mājās no darba, kad pēkšņi uz ceļa izskrēja zēns. Bērns uzvedās dīvaini, viņš vicināja rokas un šķita, ka nav pie prāta. Viņš ietriecās automašīnā no sāniem un nokrita guļus. Sergejs bailīgi izlēca no mašīnas un pacēla mazuli. Viņš bija bezsamaņā.

Vīrietis nezināja, ko darīt. Bērna telefons bija beigts, un pats zēns neko nevarēja pateikt. Vīrietis ātri iesēdināja bērnu mašīnā un aizbrauca uz slimnīcu. Viņi teica, ka mazulis nav zaudējis samaņu nekādā gadījumā no sadursmes ar automašīnu. Acīmredzot viņš bija ievainots jau pirms tam. Klīnikā Artis saņēma vairākas šuves, un Sergejam tika dotas nepieciešamās instrukcijas un saraksts, ko priekš viņa iegādāties. Viņi teica, ka zēnu var vest mājās.

Speciālisti brīdinājuši, ka smadzeņu satricinājums bērnam, atgūstot samaņu, var izraisīt bailes. Spilgta gaisma var padarīt lietas vēl sliktākas. Tāpēc Sergejs ātri atveda mazuli mājās un nolika vistumšākajā istabā. Tiklīdz bērna telefons bija uzlādēts, viņš zvanīja puikas mātei.

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Šī stāsta laikā, kas notika Sergeja virtuvē, pa durvīm ienāca miegains Artis. Viņš izplūda asarās un uzreiz skrēja apskaut mammu. Kad bērns nedaudz nomierinājās, viņš pabeidza stāstu par vīrieti.

 

Dzīves gudrība: ko šis stāsts mums māca?

Izrādās, sporta stundā Artis smagi sasita galvu. Viņš nevēlējās traucēt māti, un nolēma pats nokļūt mājās. Diemžēl, kad viņš nokļuva pieturā, viņam kļuva ļoti slikti. Zēns izskrēja uz ceļa un ietriecās automašīnā, kas tur bija apstājusies. Viņš iepriekšējā vakarā vienkārši aizmirsa uzlādēt tālruni.

Par laimi bērnam un viņa ģimenei viss izvērtās lieliski. Tomēr varēja iznākt pavisam savādāk. Priecājos, ka pasaulē joprojām ir laipni un līdzjūtīgi cilvēki. Cilvēkiem patīk Sergejs. Starp citu, zēns kļuva ļoti draudzīgs ar jauno vīrieti. Sergejs atrada mazu, bet ļoti simpātisku un pateicīgu draugu par izglābšanu. Tagad Artim būs uz ko atskatīties.

Leave a Comment