Autobusa šoferis aizveda zēnu uz nezināmu rajona galu, piezvanīja mammai un teica, ka bērns atrodas tumšā istabā

Bērni vecākiem ir visvērtīgākā un svarīgākā lieta dzīvē. Katra māmiņa vieglāk uzelpo, kad mazulis beidzot pārnāk mājās pēc skolas. Pat ja viņam līdzi ir telefons un mamma precīzi zina, kur viņš atrodas, viņa tomēr ir mierīgāka, kad dēls vai meita ir mājās, blakus. Ziņojumi ar nosaukumu “Pazudušo bērnu meklēšana” biedē absolūti visus vecākus.

Pazudušo bērnu meklēšana

Artis bija gudrs zēns un vienmēr stāstīja mātei, kurp viņš dodas un cik ilgi tas būs noteiktā vietā. Tāpēc, kad dēls pēc skolas nenāca mājās un neko nerakstīja par savu atrašanās vietu, Inna bija ļoti nobijusies. Sākumā viņa centās nekrist panikā, taču ar katru minūti viņas satraukums auga arvien vairāk.

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Ko darīt? Vispirms sieviete sazvanījusi visus visu klasesbiedru vecākus. Viņi nopratināja bērnus un noskaidroja, ka Artim skolā kļuvis slikti un pēc otrās maiņas viņš aizgājis nezināmā virzienā. Tas bija dīvaini. Kāpēc tad dēls nezvanīja ne viņai, ne tēvam? Artis pēc trešās nodarbības aizgāja un devās uz autobusa pieturu. Pēc tam viņu neviens neredzēja.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment