Bērnu dzimšanas dienas idejas

Svinot bērna dzimšanas dienu, vienmēr gribas būt spilgtam un oriģinālam, lai to atcerētos uz visu mūžu. Un tam nav nepieciešams tērēt veselu bagātību. Dažreiz pietiek ar vēlmi, fantāziju un interesantu ideju.

Izvēloties svētku tēmu, vadieties pēc dzimšanas dienas cilvēka vecuma un interesēm un viņa viesiem. Neatkarīgi no tā, vai jūs piekrītat svētku varonim, vai arī organizējat pārsteigumu – tas ir atkarīgs no jums.

Lasi arī: Kabatas nauda bērnam: kad un cik daudz dot

Uzaicināt animatoru bērnu dzimšanas dienas svinībām

Uzaicinot mājās profesionālu animatoru tērpušos kā savas meitas vai dēla iecienītāko varoni – tā ir lieliska un ne pārāk dārga ideja, kas patiks bērniem no trīs gadu vecuma. Lai organizētu šādu brīvdienu, jābūt plašai telpai, lai būtu pietiekami daudz vietas spēlēm un sacensībām. Ir vēl vairākas nianses, no kurām atkarīgs pārsteiguma pasākums. Uzaicināt ir labāk ne vienu, bet divus vai trīs dalībniekus. Tātad tas būs viss mini-sniegums, un jūs izvairīsieties no pauzēm, kad viens animators, piemēram, sagatavo nākamo numuru. Vērsieties tikai pārbaudītās svētku organizētāju aģentūrās, viņu arsenālā ir profesionāli aktieri un liela izvēle kostīmiem, ne tikai Džeks Sperovs un Malvīne. Optimālais viesu skaits ir 3-6 cilvēki.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Sakārtojiet bērniem saldo galdu vai konfekšu bāru

Pabarot bērnus svētkos nav viegls uzdevums. Lieliska ideja ir konfekšu bārs vai saldais galds. Konfekšu bāra īpatnība ir ne tikai konfektes, bet arī dekorēšana. Tam jāatbilst vispārējai svētku tēmai. Nelielu galdu novieto pret sienu, pārklāj ar galdautu. Sienu dekorē ar vītnēm, bumbiņām, papīra ziediem utt. Pie ģimenes galda ir arī laipni patīkamas lietas: karogi, pastkartes, uzlīmes, ziedu kārtojums, jautras rotaļlietas. Trauki vislabāk tiek izmantoti vienreizlietojamā papīra formā ar atbilstošām apdrukām. Veikalos varat iegādāties gatavu komplektu konfekšu bāram. Konfekšu bāra centrā ievieto dzimšanas dienas torti, ko ieskauj kēksi, mandeļu cepumi, cukurgailīši, cepumi, želejas, zefīri, konfektes, rieksti, augļi un ogas, dzērieni. Labs tonis ir nodrošināt skaistus papīra maisiņus uz galda stūra, lai viesi dodoties prom, varētu paņemt saldumus līdzi.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Pavadīt bērna dzimšanas dienu bērnu klubā

Lielajās pilsētās ir bērnu klubi, kas piedāvā svinību pakalpojumus. Profesionāli animatori, gatavs dizains, labi izstrādāta programma, plašs numurs, programmas, kas ir piemērotas noteiktam vecumam – pietiek ar bērnu klubu plusiem. Turklāt jums nav jāmazgā trauki un jānotīra pēc viesiem. Pie mīnusiem, jūs varat pieskaitīt cenu un nepietiekamu izvēli: parasti tas ir sula un cepumi.

Tomēr bērniem nebūs laika uzturam, jo ​​īpaši, ja jūs pasūtīsiet burvju mākslinieku, parādīsies ķīmiskie eksperimenti vai ziepju burbuļi. Pieaugušajiem tiek nodrošināti ērti sēdekļi auditorijā. Optimālais skaits ir no 5 līdz 10 cilvēkiem.

Lasi arī: Deinstitucionalizācija: bērnam vajag ģimeni

Organizējiet bērna dzimšanas dienas piedzīvojumus

Šo svētku variantu novērtēs pusaudži vecumā no 10 līdz 15 gadiem. Viesu skaits ir no 4 līdz 20. Piedzīvojums ir spēle, kurā ir stāsts (vēsturisks, detektīvs vai kāds cits). Katrs dalībnieks saņem lomu un atsevišķu uzdevumu. Piedzīvojumu var organizēt mājās, pagalmā vai parkā, stadionā vai īpašā telpā ar dekorācijām. Jūs varat izveidot un vadīt piedzīvojumu pats, jūs varat uzaicināt prezentētāju ar programmu un priekšnesumiem, vai arī jūs varat noalgot īpašus piedzīvojumu numurus ar rotājumiem.

Sarīkojiet bērna dzimšanas dienas meistarklasi

Jūs varat to pavadīt mājās vai kafejnīcā, vai arī varat uzaicināt speciālistu. Apgleznot piparkūkas vai t-kreklu, šokolādes, suvenīru vai ziepju izgatavošana – tūkstošiem ideju, dažādu dalībnieku gaumei un vecumam. Viesu atsauksmes vienmēr ir entuziastiskas, jo atmiņā viņiem paliek dāvanas. Optimālais dalībnieku skaits ir no 3 līdz 7.

Lasi arī: Leonam Krivānam – 80

Pavadiet bērna dzimšanas dienu fotofilmas stilā

Šo ideju novērtēs meitenes vecumā no 5 līdz 17 gadiem. Iznomājiet profesionālu fotogrāfu un fotostudiju ar rotājumiem. Sagatavojiet vai iznomājiet kostīmus atbilstoši svētku tēmai: balles kleitas un retro lietussargi, 20. gadu stila tērpi, pirātu tērpi vai plīvuri un burvju nūjiņas. Fotomodeles vai pasaku varoņu spēle priecēs jaunos modes zinātājus, un fotogrāfijas būs labas atmiņas par svētkiem. Viesu skaits ir 4-5.

Organizējiet bērna dzimšanas dienu sporta ritmā

Zēni 4-7 gadi un aktīvās meitenes tādā pašā vecumā novērtēs svētkus sportiskā stilā. Vasarā tā var būt peintbols vai šķēršļu josla ar virvēm, protams, jebkurā citā gadalaikā – boulings, kērlings vai lāzera tags. Jūs varat organizēt jauktas grupas bērniem un vecākiem. Tas būs jautri!

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment