Bērnu numeroloģija: nosaki bērna raksturu pēc dzimšanas datuma

Skaitlis 6 – šādu bērnu nedrīkst atstāt vienu, jo viņš ļoti mīl sabiedrību. Lai gan šie bērni bieži vien ir kaprīzi, viņi necieš sabiedriskumu. Mēģinot līdzsvarot bērna paaugstināto emocionalitāti, jāatceras, ka viņam nepatīk kritika. Labāk ir izrādīt maigākas jūtas un saglabāt pārliecību par savām spējām.

Skaitlis 7 – numerologi uzskata, ka šis rakstura tips ir visgrūtākais, jo zem šī skaitļa dzimušajam bērnam vienmēr un visā ir savs viedoklis, un nav viegli viņu pārliecināt par pretējo. Lai gan paši bērni ir mierīgi un jūtīgi, viņu galvenā priekšrocība ir prāta spējas. Tāpēc tās ir jāattīsta un jāatbalsta pēc iespējas labāk.

Skaitlis 8  – apburošs bērns, kurš to labi saprot un vienmēr izmanto, lai atrisinātu visas savas problēmas. Ir ļoti svarīgi pārliecināt šādu bērnu, ka jūs viņu mīlat, jo viņš ir greizsirdis, kad runa ir par vecāku mīlestību. Svarīgi ir arī kļūt par autoritāti bērna acīs, izskaidrot, kas ir labi un kas ir slikti. Taču visas piezīmes jāizsaka pareizā formā.

Skaitlis 9 – šādam bērnam ir daudz talantu, kā arī brīnišķīga iztēle. Lai gan tas var būt diezgan kaprīzs, tas grūtības audzināšanā nerada. Bērnam raksturīga daudzpusība, tāpēc ir ļoti svarīgi censties attīstīt visus viņa talantus. Un neaizmirstiet pateikt, cik ļoti jūs viņu mīlat. Lai gan šāds bērns ir alkatīgs pēc emocijām, nākotnē viņš jums izrādīs savu cieņu un mīlestību.

Leave a Comment