Bērnu numeroloģija: nosaki bērna raksturu pēc dzimšanas datuma

Kā atklāt sava bērna individuālās īpašības, lai audzinātu harmonisku personību? Numeroloģija palīdzēs tikt ar to galā. Galu galā bērna raksturu var uzzināt no dzimšanas datuma.

Jums palīdzēs vienkārša bērna dzimšanas datuma skaitļu saskaitīšana. Izlasot katra skaitļa skaidrojumus, jūs varēsiet noteikt svarīgās īpašības un saprast, kādā virzienā attīstīt bērnu.

Iedomāsimies, ka jūsu bērns ir dzimis 2022. gada 15. augustā. Jums jāaprēķina šis skaitlis šādi: 1+5+0+8+2+0+2+2= 20, tagad jums nepieciešams 2+0 = 2. Tātad jums ir jānoskaidro skaitļa “2” vērtība.

Skaitlis 1 – bērns, kas dzimis zem skaitļa 1, ir beznosacījumu līderis. Viņš ir uzņēmīgs pret aktīvu rīcību un pastāvīgi prasa maksimālu uzmanību. Tajā pašā laikā jau no bērnības viņš sapņo par neatkarību no apkārtējiem cilvēkiem. Neuzlieciet šādam bērnam rāmjus vai aizliegumus, lai neizdzēstu viņā līdera uzdevumus. Labāk visu enerģiju novirzīt pareizajā virzienā, atbalstīt un sniegt pamatotus padomus.

Skaitlis 2 – šādu bērnu var raksturot ar vārdu “burvis”. Viņš ir sabiedrisks, taču atšķiras ar kautrīgu un klusu uzvedību. Bērns ar šo likteņa numuru nav konfliktējošs, nekādā gadījumā neaizvainos savus vienaudžus, visu savu enerģiju tērēs, lai visiem izpatiktu. Ir ļoti svarīgi šādu bērnu atbalstīt, iedvest viņam uzticību, sniegt mīlestību un rūpes.

Lasi vēl: Rudens recepte: pasta ar sēnēm ķirbī

Skaitlis 3 – bērni, kuriem patīk piesaistīt uzmanību, tāpēc viņi cenšas darīt visu, lai cilvēki pievērstu viņiem uzmanību. Tas nav kaprīzs, bet gan sabiedrisks bērns, kurš skolā bieži ir visu skolotāju favorīts. Vecāku galvenais uzdevums ir iemācīt viņam koncentrēties uz vienu uzdevumu. Taču ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizos vārdus, jo šādi bērni ir ļoti neaizsargāti.

Skaitlis 4 – bērni ar šo likteņa numuru izaug metodiski un organizēti. Viņiem patīk būt vieniem un viņi ienīst, ja pieaugušie iejaucas viņu teritorijā. Tajā pašā laikā šādi bērni ir uzticīgi un dāsni. Lai gan viņiem ir diezgan patstāvīgs raksturs, tomēr viņiem ne mazāk kā citiem ir nepieciešama vecāku uzmanība un mīlestība.

Skaits 5 – bērns, kuram izkritis šis skaitlis, bieži ir nemierīgs, viņam patīk strīdēties par jebko, būt kāda cita kontrolē, bet interesējas par visu apkārt. No šādiem mazuļiem burtiski vajag visu slēpt, jo viņi var vai nu visu sabojāt, vai arī paši sev nodarīt pāri.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment