Biju pārsteigta, kad kāds gados vecs santehniķis iemeta tualetē aizdedzinātu sērkociņu, bet tagad to daru pati

Nepatīkama smaka tualetē – kā to noņemt? Viena no mūsu abonentēm darīja visu: vairākas reizes dienā tīrīja tualeti, mazgāja to baltu ar dārgiem līdzekļiem un lietoja smaržīgās tabletes. Efekts saglabājās pāris stundas. Izmisusi es piezvanīju uz mājokļu biroju. Pie viņas ieradās santehniķis un burtiski sekundes laikā atrisināja viņas problēmu.

Esmu jums sagatavojusi vairākas darbojošās idejas gaisa smaržu pagatavošanai ar savām rokām. Tas maksā entus, bet prieks ilgst nedēļām!

Atnāca santehniķis

Atgriezīsimies pie mūsu abonenta stāsta. Ko darīja pieredzējušais meistars? Viņš izņēma no kabatas sērkociņu kastīti, aizdedzināja vienu un iemeta tualetē. Asie aromāti tualetē pazuda kā uz burvju mājienu. Taču šeit nav nekādas maģijas – tikai ķīmijas brīnumi.

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Šis triks darbojas šādi. Veiksmes noslēpums ir sērs sērkociņa galā. Kad tas uzliesmo, tā smaržīgās molekulas noņem visas nepatīkamās smakas vannas istabā, atstājot tikai tīrību un svaigumu. Aizdedziet sērkociņu un turiet to kādu laiku, tad iemetiet to tualetē. Bet atcerieties svarīgu nosacījumu: jūs nevarat izmantot šo metodi, ja iepriekš esat mazgājis tualeti ar viegli uzliesmojošiem tīrīšanas līdzekļiem. Viņi nav draugi ar uguni.

Un, lai piepildītu savu vannas istabu ar patīkamiem, izsmalcinātiem aromātiem, varat izveidot savu aromātu. Šeit ir dažas vienkāršas idejas, kas darbojas.

Jūras sāls gaisa atsvaidzinātājs

Lai to pagatavotu, jums būs nepieciešams: rupjais jūras sāls, jebkura kosmētiskā bērnu eļļa, veļas mīkstinātājs ar jūsu iecienītāko smaržu.

Tieši vieglā un svaigā skalošanas līdzekļa smarža kļūs par mūsu produkta centrālo aromātu. Paņemiet nelielu bļodu un pievienojiet 2 ēdamkarotes sāls. Ielejiet 1 ēdamkaroti mazuļu eļļas. Virsū pievienojiet kondicionieri, līdz tas pārklāj sāli, un samaisiet. Ja maisījums izrādās šķidrs, pievienojiet nedaudz vairāk sāls. Apbrīnojamais aromāts nekavējoties parādīs sevi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment