Biju pārsteigta, kad kāds gados vecs santehniķis iemeta tualetē aizdedzinātu sērkociņu, bet tagad to daru pati

Gatavs! Gaisa atsvaidzinātāju var novietot jebkurā telpā. Lai uzlabotu tā iedarbību, pievienojiet traukā nedaudz alkohola vai degvīna. Tie iztvaiko ātrāk, kas nozīmē, ka smarža būs intensīvāka. Tiesa, šāds aromāts noturēsies mazāk. Bērnu eļļa, gluži pretēji, palēninās kondicioniera iztvaikošanu, un aromāts būs vieglāks.

Smaržu garša

Ja jums ir sava iecienītākā tualetes ūdens pudele, kas atrodas dīkstāvē, piešķiriet tai otro dzīvi. Mums būs nepieciešami arī koka iesmi šašliku kebabam, vārīts ūdens un šļirce bez adatas.

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Vispirms iesmus tvaicē vārītā ūdenī 10-15 minūtes un nosusina. Izmantojot šļirci, piepildiet burku ar ūdeni apmēram līdz pusei. Tas ir daudz ērtāk un ātrāk, un ūdens neizlīs. Tagad ielieciet pudelē 4-6 iesmus (tik daudz, cik ietilps). Tie darbojas kā aromātu vadītāji.

Šis gaisa atsvaidzinātājs kalpos līdz pat mēnesim un smaržos visā telpā. Tas ir ātrs, ekonomisks un izskatās tikpat estētiski patīkams kā dārgs veikalā nopērkams aromāts.

Gaisa atsvaidzinātājs no egļu zariem

Dabīga priežu vai egļu garša svētku gaisotnei – tieši tas, kas nepieciešams Jaungada brīvdienu priekšvakarā! Šis atsvaidzinātājs būs gatavs lietošanai pēc nedēļas, bet tas ir tā vērts.

Ņem 4-5 egļu zarus, kuru garums nepārsniedz 10 cm. Ar šķērēm sagriež tos mazākos, apmēram 3-4 cm gabaliņos. Labi, ja tie izrādās nedaudz garāki vai īsāki.

Novietojiet zarus lielākā bļodā. Tagad aplejiet skujas ar spirtu vai degvīnu tā, lai pārklātu vismaz pusi no izejmateriāla. Nedēļas laikā egļu zari izdalīs savus aromātus degvīnā. Šo šķidrumu izmantosim telpas atsvaidzināšanai.

Kad koks ir apliets, izņemiet zarus no šķidruma un atšķaidiet spirta uzlējumu ar ūdeni proporcijā 1: 1. Ielejiet atsvaidzinātāju smidzināšanas pudelē un lietojiet, kā vēlaties. Tā ir dāvana alerģijas slimniekiem, jo ​​nesatur nekādas ķīmiskas vielas. Un pat ar mākslīgo Jaungada koku mājā iekļūs nevaldāms svētku gars!

Kādus dzīves veidus jūs izmantojat, lai smaržotu gaisu? Izmēģiniet mājās gatavotu gaisa atsvaidzinātāju receptes un dalieties savos iespaidos ar mums.

Leave a Comment