Mana tante kārtējo reizi ieradās mācīt mani par dzīvi, bet mans suns izrādījās gudrāks par mani un negribēja paciest viņas kaitinošo muldēšanu

Dažiem cilvēkiem uz ielas paņemts suns ir mīļāks par jebkuru kolēģi vai paziņu. Dzīvnieki ir mūsu mazie brāļi, mūsu draugi. 

Viņi nemaldina, neizliekas un neko nedara ļaunprātības dēļ. Tāpēc tie ir tik vērtīgi mūsu iekšējai, garīgajai un garīgajai labsajūtai. Viņi saka, ka jābūt humānam. Neesiet kā dzīvnieki. Taču prakse arvien biežāk liecina, ka mums, cilvēkiem, ir jāmācās no dzīvniekiem.

Suņi un kaķi, kas iepriekš bija bezpajumtnieki, atdos visu savu mīlestību un pieķeršanos personai, kas tos pajumtē. Tāpēc vientuļi cilvēki bieži vien ir brīnišķīgi saimnieki, kuriem nav jādalās ar jaunumiem ar draugiem vai jādodas uz tikšanos pie psihologa. Jo tuvumā ir viņu draugi. Viņi apgūlās siltā, ērtā dīvānā un žāvājas, gaidot garšīgas vakariņas. Tādi cilvēki netiks nodoti vai nosodīti. Patiesi sirsnīgi draugi.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Suns paņemts no ielas

Pēc tam, kad suns ieradās manā mājā, kaķis pirmās pāris nedēļas bija ļoti nervozs. Tas ir saprotams. Bet es mēģināju domāt, ka “dzīvot kā kaķim un sunim” ir tikai runas figūra.

Tieši tā tas notika. Marķīze un Butčs vēlāk kļuva par labiem draugiem. Ja pareizi saprotu, dzīvnieki, kuriem nav ko dalīt, zaudē jebkādu naidīgumu viens pret otru. Un visbiežāk viņi pat izrāda interesi. Tas ir patīkams fakts, jo nevaru vienmēr būt mājās un ceru, ka bez manas klātbūtnes dzīvnieki neizraisīs bardaku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment