Peles organizēti dosies prom no jūsu mājas, ja visur izkaisīsiet nedaudz šī produkta, arī mans vecvectēvs izmantoja šo metodi

Atbrīvoties no pelēm privātmājā uz visiem laikiem ir katra saimnieka sapnis, jo šī apkaime ir nepatīkama, rada materiālus zaudējumus, kā arī ir bīstama cilvēka dzīvībai un Vese***ai. Diemžēl sapņi ne vienmēr piepildās: dažas grauzēju apkarošanas metodes ir neefektīvas un pēc noteikta laika mazie kaitēkļi atgriežas.

Es padalīšos ar vairākiem līdzekļiem, kas palīdzēs atbrīvoties no pelēm mājā.

Atbrīvojieties no pelēm uz visiem laikiem

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim: sarežģīts un smags periods, neuzticieties pirmajam pretī nācējam!

Lasi arī: Šīm zvaigžņu zīmēm, neaprakstāmi veiksies 2023. gada decembrī! Jūs būsiet īsti laimes luteklīši!

Pat ja jūs neredzat peles, tas nenozīmē, ka tās nav mājā. Par pelēko dzīvnieku klātbūtni var liecināt aizdomīga čaukstēšana, čīkstēšana un rosīšanās naktī. Pa ceļam tiek atklāts bojāts ēdiens, caurumi sienā, grīdā un sakošļāti priekšmeti. Ir arī specifiska urīna smaka, un plauktos redzami tumši iegareni izkārnījumi. Pēc tam pat dedzīgs dzīvnieku aizstāvis gribēs uz visiem laikiem atbrīvoties no pelēm privātmājā!

Iespējamība, ka jūsu teritorijā parādīsies “nelūgti viesi”, palielinās, ja bijušās peļu dzīvotnēs rodas neērti apstākļi. Ja spēcīgās lietusgāzes laikā peļu bedres tiek appludinātas ar ūdeni, dzīvnieki dodas jaunas mājas meklējumos. Bet visaktīvākā grauzēju migrācija vērojama rudenī. Viņi ielīst šķūņos un mājās, atrod tur pārtiku un var apmesties pie jums daudzus gadus, ja vien netiek veikti ārkārtas pasākumi. Turklāt to grauzēju paliekām, kas ēda indi un pēc tam pakāpās zem apvalka un nomira, vajadzētu izžūt bez sadalīšanās vai smakas. Bet prakse rāda, ka bez nepatīkamas smakas nevar iztikt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment