Drošas pazīmes, ka tavs bijušais vēlas atjaunot attiecības ar tevi

Tu neko nesaproti par viņa šā brīža dzīvi

Ja tu savam bijušajam vēl joprojām patīc, pastāv iespējamība, ka viņš izvairīsies no randiņiem ar citām sievietēm…vai vismaz viņš izvairīsies no tā, ka tu par to uzzini. Par iemeslu tam kalpo tas, ka viņš nevēlas aizskart tavas jūtas vai arī viņš nevēlas, lai tu viņa mīlas gaitas uzskatītu kā iedrošinājumu tev sākt tikties ar citiem vīriešiem.

Tātad- ja tavs bijušais savu mīlas dzīvi tur no tevis noslēpumā, viņš, visticamāk, vēlas ar tevi atjaunot jūsu attiecības.

Viņš dara lietas, kuras liek noprast, ka tu viņam pietrūksti

Ja viņš savā Facebook lapā “dalās” ar ierakstiem par to, cik vientuļi viņš jūtas, kāds tukšums ir pārņēmis viņu, tas, visticamāk, netieši tiek adresēts tev. Uzmini nu – viņš grib tevi atpakaļ!

Viņš tev zvana bez nekāda iemesla

Ja tavs bijušais vēlas tevi atpakaļ, viņš tev zvanīs biežāk nekā parasts draugs. Iespējams, ka dažreiz viņš zvanīs pat tad, kad viņam nebūs nekā svarīga, ko teikt. Ja pamani, ka bijušais cenšas atrast iemeslus, lai tikai sazinātos ar tevi, tad vari būt droša, ka viņš tevi nav aizmirsis.

Viņš runā par to, ka ir mainījies

Viņš cenšas atvainoties par pagātnē pieļautajām kļūdām, iespējams, ka viņš cenšas visu izlabot. Ja viņš tec saka, cik ļoti lietas ir mainījušās, cik ļoti citādāk viss būtu, ja jūs šobrīd būtu kopā-  viņš vēlas to arī pamēģināt.

Viņš kļūst greizsirdīgs

Lai arī vairs neesat kopā, viņš kļūst greizsirdīgs, kad redz, ka runā ar kādu citu vīrieti vai vēl jo vairāk – ja tu sāc flirtēt ar kādu citu. Ja viņš pret to nespēj izturēties normāli, tad pavisam noteikti vēlas būt tev īstais un vienīgais.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment