Bildes-tapetes tālrunī un datorā, lai piesaistītu bagātību un laimi

Lai piesaistītu laimi, fen šui eksperti iesaka izmantot dzeltenas tapetes . Laimi vislabāk piesaista ziedu, dzīvnieku, ģeometrisku formu attēli.

Zvaigžņu ekspertu padomi darbvirsmas attēla izvēlē

Lai piesaistītu finansiālu labumu un laimi, palīdzēs jūsu Zvaigžņu zīmes attēls tālrunī vai datorā. Šis nesarežģītais zīmējums patiešām palīdz piesaistīt vairāk veiksmes un pozitīvas enerģijas no zvaigznēm.

Varat izmantot konkrētas planētas attēlu:

Merkurs . Šis ir galvenais bagātības simbols zvaigžņu zinātnē. Merkūra enerģija piesaista naudu, palīdz pieņemt smagus lēmumus. Šī ir naudas un tirdzniecības planēta. Izmantojot Mercury uz darbvirsmas, būs daudz vieglāk veikt lieliskus pirkumus reālajā dzīvē un internetā.

Venēra . Šīs planētas enerģija ir radoša. Venera palīdz mums saņemt papildu spēkus burtiski no nekurienes. Ja ekrānsaudzētājā ir šāda planēta, jums būs daudz mazāka iespēja justies satriekts un nespēsiet virzīties uz priekšu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Mēness . Mēness nav planēta, bet gan satelīts, taču tas neliedz tam būt lieliskam laimes un veiksmes talismanam, kas atrodas tālruņa vai datora ekrānā. Viņa vairāk palīdz sievietēm, taču arī vīriešiem nevajadzētu viņu apiet. Viņas enerģija padara cilvēku savāktāku. Mēness arī uzlabo intuīciju.

Urāns . Urāna enerģija palīdz tiem, kas vēlas mainīt savu dzīvi, vai tiem, kuri vēl nezina, kas ir patiesa laime. Urāns palīdzēs jums saprast, vai esat uz pareizā ceļa vai nē.

Marsu labāk nelikt uz tālruņa vai datora ekrāna , jo sarkanā planēta ir kara simbols. Viņa nemierina cilvēku ar savu spēcīgo enerģiju. Ar viņu jābūt uzmanīgiem. Tāpat nelieciet Jupiteru un Saturnu uz ekrānsaudzētāja, jo šīs planētas liek mums iedziļināties sevī un savās domās. Var būt grūti virzīties uz priekšu ar viņiem.

Neaizmirstiet arī par attēliem, kas palīdz piepildīt vēlmes, attīsta intuīciju, palīdz piesaistīt mīlestību. Varat apvienot attēlus dažādiem mērķiem – piemēram, datorā iestatīt ekrānsaudzētāju, lai piesaistītu mīlestību, un tālrunī – veiksmei un naudai.

Leave a Comment