Čehijā piedzimuši bērni, kas nāk pasaulē uz miljons cilvēkiem vien retu reizi

Dvīņu nākšana pasaulē vienmēr ir satraucošs notikums gan vecākiem, gan mediķiem. Bet kādā nelielā Čehijas pilsētiņā notika kāds neparasts notikums, kas  šajā valstī matemātiski būtu konstatējams vien reizi dažās simtgadēs.

Aleksandra Kinova, kad uzzināja, ka ir stāvoklī, bija neizsakāmi laimīga par priecīgo ziņu. Grūtniecība noritēja ļoti labi, jo meitene vija jauna un vesela.

Aleksandra pret savu grūtniecību izturējās ļoti uzmanīgi un piesardzīgi, un, kad ultrasonogrāfijas laikā viņa uzzināja, ka viņai zem sirds ir vairāk kā viens mazulis – viņa mierīgi uztvēra arī šos jaunumus.

Lasi arī: Izvēlies kārti un saņemsi vēstījumu, kas izmainīs visu tavu dzīvi!

Tā kā viņas ģimenē jau bija piedzimuši dvīņi, Aleksandra un viņas vīrs bija tikai priecīgi par to, ka vienlaicīgi kļūs par vecākiem vairākiem mazuļiem. Tomēr izrādījās, ka priekšā viņus sagaida vēl citi jaunumi.

Kad grūtniecības termiņš kļuva lielāks, ārsti ieraudzīja, ka sievietei būs četri bērni! Bet arī tad Aleksandra saglabāja mieru, nepārdzīvoja, bet nolēma daudz pārdomātāk un uzmanīgāk sagatavoties gaidāmajām dzemdībām.

Meitene veica visas plānotās apskates pie ārsta. Un vienā no šādām vizītēm atklājās kaut kas pilnīgi neiedomājams! Ār*ts saskaitīja nu jau piecus mazuļus! Meitene nevarēja savaldīties un apraudājās. Bet nevis no izbailēm, bet tieši pretēji – no laimes. Galu galā ne katru sievieti Visums izrauga šādai misijai – Čehijā matemātiski piecīši piedzimst vien reizi pāris simtgadēs.

 

Mazuļu sagaidīšanai uzmanīgi gatavojās ne tikai daudzbērnu vecāki, bet arī viss medicīnas personāls. Ār*ti no citām Čehijas pilsētām speciāli ieradās Slim**cā, lai paskatītos uz šī brīnuma nākšanu pasaulē.

Šo mazuļu nākšanai pasaulē līdzi sekoja visa valsts, jo saskaņā ar statistiku, kura ieviesta kopš 1949. gada, Čehijā līdzīga precedenta nebija. Aleksandrai un viņas vīram piedzima 4 dēli un 1 meitiņa.

Lasi arī: Basketboliste Liene Jansone par dēla audzināšanu Latvijā: “Drošībā mēs esam, bet vērību es nezaudēju”

 

Tagad mazuļi jau ir krietni paaugušies un ir slaveni Čehijā!

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā mazie izskatās tagad

 

COMMENTS

Leave a Comment