Celies un dzied: 4 labi iemesli celties agrāk no rīta

Jūs varat meditēt no rīta

Eksperti atzīmē, ka meditēt no rīta ir ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams. Garīgās prakses palīdz noskaņoties uz pareizo vilni. Laimīgai dienai un veiksmīgiem pasākumiem ir īpašas rīta meditācijas .

Kad cilvēks pieceļas agrāk, viņam ir iespēja dienas pirmās piecas līdz desmit minūtes veltīt gremdēšanai sevī, slēptu enerģijas un motivācijas avotu meklējumiem. Tiek uzskatīts, ka rīta meditācija ir visefektīvākā.

Lieliskas idejas nāk no rīta

Kā liecina ekspertu pētījumi, agra pamošanās labvēlīgi ietekmē iedvesmu un motivāciju. Arī cilvēki, kuri ceļas agrāk, biežāk ģenerē interesantas idejas, turklāt jau dienas sākumā.

No rītiem bieži nāk prātā idejas, kā saplānot dienas lietas. Pēc celšanās varat pavadīt 5-10 minūtes, lai izveidotu grafiku. Daudzi veiksmīgi cilvēki dara tieši to.

Kā piecelties no rīta

Ir vairāki noteikumi, kas jāievēro ikvienam.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Uguns stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjus 2023.gada oktobrī sagaida liktenīgi izaicinājumi!

Dzert ūdeni . Ne tēja, ne kakao vai kafija, bet ūdens. Tiklīdz cilvēks pamostas, viņam tas jādara. Pēc 15-20 minūtēm jūs varat dzert tēju vai kafiju pēc saviem ieskatiem.

Veic fiziskus vingrinājumus . Jums nav jāskrien vai jātērē daudz enerģijas. Varat veikt stiepšanās vingrinājumus vai īsu iesildīšanos. Tādā veidā ne tikai dvēsele, bet arī ķermenis nonāks darba stāvoklī.

Pirms došanās ceļā sakārto māju . Tas ir ļoti noderīgi, jo cilvēks, kurš uzklājis gultu un nomazgājis traukus, vakaram neatstāj neko nepabeigtu. Tas rada iespaidu par produktīvu dienas sākumu.

Cīruļiem  un  pūcēm ir savas stiprās un vājās puses. Nav nekas nepareizs, ja ej gulēt vēlu un vēlu celies, ja vien tu dzīvo savu unikālo grafiku un tev nav agri jāiet uz darbu.

Leave a Comment