5 veselīgi rīta paradumi, kas mainīs tavu dzīvi

Rīts ir vissvarīgākais dienas laiks. Šajā periodā cilvēks var sagatavoties uzvarai un veiksmei vai, gluži pretēji, aktivizēt negatīvas vīrusu programmas.

No rīta mūsu apziņa joprojām ir tīra un neaizsargāta. To var pielāgot tā, kā vēlaties. Ja cilvēks šo periodu pavada nepareizi, viņa diena nebūs tik pozitīva un produktīva kā tiem, kam ir labi rīta paradumi. Pareiza dienas sākšana ir labs veids, kā pasargāt sevi no negatīvās enerģijas.

Kādas ir laba rīta priekšrocības?

Uzsākot rītu pareizi, jūs uzlabojat savu enerģiju. Ja cilvēkam klājas labi ar savu biolauku, veiksme viņu pavada, uzlabojas garastāvoklis, viņš ir pasargāts no enerģētiskajiem vampīriem.

Izstrādājot veselīgus rīta paradumus, uzreiz sajutīsi pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē: pieaugs enerģija un uzlabosies emocionālais fons, pateicoties kam būs ievērojami mazāk problēmu.

Lasi arī: 2023.gada oktobris zemes stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem liks justies kā nierēm taukos, bet esiet uzmanīgi!

Lasi arī: Ūdens stihijas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem pienācis laiks 2023.gada oktobrī sakārtot visa veida attiecības!

Galvenie pozitīvie rīta ieradumi

1. Ūdens procedūras . Ne velti mēs visi no bērnības esam mācīti mazgāties, jo ūdenim ir dzīvības spēks un spēcīga enerģija. Ja jums ir iespēja mazgāt seju nevis ar krāna ūdeni, bet ar tīru dabīgu ūdeni, tas dos vēl pozitīvākus rezultātus. Ūdenim jābūt vēsam – tas ir vissvarīgākais nosacījums. Kad esat pabeidzis sejas mazgāšanu, mēģiniet ieiet dušā. Pamazām atdzesējiet ūdeni, ar kuru mazgājaties – tā jūs ne tikai nocietināsit sevi, bet arī iemācīsities daudz ātrāk “pamosties”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment