Dārzkopja horoskops. Uzzini, kādas puķes un dārzeņi tev padosies vislabāk!

Auns

Auna zīme sakrīt ar pavasara iestāšanos. Tu esi dedzīgs, enerģisks un straujas dabas cilvēks, kam patīk pikanti un spēcinoši augi un pārtikas produkti. Tev viegli padodas un iepriecina sīpolu, ķiploku, puravu, Kajēnas piparu un tomātu audzēšana dārzā.

Spageti mērce no visiem šiem dārzeņiem sniedz īstu nirvānas sajūtu! Sarkanā ir tava krāsa, un jebkurš šādas krāsas zieds piesaista tevi. It sevišķi tevi sajūsmina dvīņziedu monardas, magones, cinnijas un skarainās celozijas. Tā kā Auns ir pirmā zodiaka zīme, tev patīk sasniegt jaunas robežas un virzienus. Tu savā dārzā noteikti ieviesīsi jaunākās augu šķirnes, ko piedāvā vietējā stādaudzētava.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Tulpes Rundāles pils dārzā.

Vērsis

Vērša zīmē pavasaris pieņemas plaukumā. Tev kā praktiskam, uz vērtībām orientētam cilvēkam patīk konsekvence un stabilitāte. Dārzā tu priekšroku dod sakņaugiem – burkānu, biešu, kartupeļu un rāceņu raža tev padodas īpaši laba.

Tev ir saasināta garšas un taustes sajūta, un pārtikas jomā tu izvēlies tradicionālas maltītes. Visa veida kartupeļi, gan vārīti, gan cepti, ir ikdienišķa tavas maltītes sastāvdaļa. Tev patīk sajust zemi zem kājām, tāpēc tu novelc apavus, kad vien iespējams. Vērsis ciena pārbaudītas un patiesas vērtības, tāpēc viņa dārzu rotā tradicionāli augi, kas zied visdažādākajās krāsās.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

Dvīņi

Dvīņu zīmē pavasaris beidzas, un gadalaiku maiņa ļauj tev justies viegli un gaisīgi. Tev labi padodas audzēt dilles, kliņģerītes, ķimenes un pētersīļus, jo šie augi iederas tavā stilā.

Prieku tev sagādā vērot, kā vējā virpuļo un griežas pieneņu pūkas. Tevi īpaši valdzina dzelteni ziedi, un šādas krāsas puķes daudzviet rotā tavu pagalmu. Dažādi salāti ir tavas vakara maltītes sastāvdaļa, jo tev patīk, ka tos var ātri pagatavot.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes mīļākais alkoholiskais dzēriens

Vēzis

Vēža zīme aizsāk vasaru. Tā kā tava jutīgā dvēsele tiecas pabarot sevi un citus, spēcinoši augi, piemēram, saldie kartupeļi ir tuvi un dārgi tavai sirdij. Tev viegli padodas tos izaudzēt un eksperimentēt ar daudzām pagatavošanas receptēm.

Vēža zīmi pārvalda Mēness, tāpēc tu izjūti radniecību arī ar visiem naktī ziedošajiem augiem. Vakara prīmulas, mēness puķes, matiolas un pusnakts karaliene – kaktuss, kura ziedi atveras īsi pirms pusnakts un aizveras pirms saullēkta, piepilda Vēža dārzu ar reibinošām smaržām un mistisku maģiju. Spēcinošas zupas un sautējumi uz tava pusdienu galda sniedz tev visu, kas dod labumu Vese***ai.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment