Dārzkopja horoskops. Uzzini, kādas puķes un dārzeņi tev padosies vislabāk!

Lauva

Lauvas zīmē vasara pieņemas spēkā. Tā kā tev patīk saule, lieliski padodas izaudzēt savā dārzā topinambūrus, saulespuķes un pūkainās rudbekijas. Lauvas neko nedara pa pusei, un tavas puķu dobes visā krāšņumā rotā gailardijas, magones, kliņģerītes un cinnijas.

Tu ļoti lepojies ar savu apkārtni un vēli vislabāko arī saviem kaimiņiem. Tavu kaislīgo attieksmi pret dzīvi apliecina salsas, gaspačo un safrāna ēdieni, kuri top tavā plašajā virtuvē. Tur allaž rodama arī liela pudele ar karstu mērci.

 Lasi arī: Gūsti labumu no sava mīļotā vīrieša trūkumiem

Jaunava

Jaunavas zīme iezīmē vasaras beigas. Sezonālais karstums sāk iet mazumā, un gaisā ir jūtamas pārmaiņas. Tā kā Jaunavas zīme atspoguļo ražas laiku, tev patīk visas lietas, kas ir ilglaicīgas un kuras var saglabāt. Tavi favorīti ir kartupeļi, kukurūza un daudzas ziemas ķirbju šķirnes.

Tu esi kaislīgs organizators, tāpēc dārzeņi tavā dārzā aug glītās un kārtīgās rindās. Visu audzēšanas sezonu tu tikpat kā nenovelc darba cimdus, jo tev patīk veikt dārza darbus ar rūpību un neatlaidību. Tavā virtuvē vieta ir visdažādākajiem pārtikas produktiem, bet gaļa un kartupeļi regulāra ir tavas ēdienkartes sastāvdaļa.

Lasi arī: 3 lietas, kas iznīcina mīlestību un izraisa šķiršanos

Izstāde “Lilijas 2014” Latvijas Dabas muzejā.

Svari

Svaru zīme aizsāk rudens sezonu. Tu tiecies pēc skaistuma, tāpēc tavā dārzā ir visu veidu ziedu pārpilnība. Tev ir svarīga krāsa – puķes tavā dārzā ir gan spilgtos, gan niansēti liegos toņos. Tev īpaši nepatīk smērēt rokas, tāpēc visu vasaru tavā dārzā rosās vietējās stādaudzētavas darbinieki.

Ziedoši krūmi un koki rotā tava dārza žogu. Tu vienmēr vēlies atstāt labu iespaidu – tevis gatavotajos salātos rodamas ēdamās atraitnītes un ūdens kreses, bet rozes un lilijas rotā tavas ēdamistabas galdu.

Lasi arī: Ko mīlestība nozīmē katrai Zodiaka zīmei?

Skorpions

Skorpiona zīmē rudens pieņemas spēkā. Tavā dārzā vienmēr rodami cukurzirņi un dārza salāti. Tu esi spēcīgākās zodiaka zīmes pārstāvis, tāpēc tev patīk spēcīgi augi, piemēram, Šveices mangolds, kas ataug pēc lapu nogriešanas.

Tomāti tevi piesaista ar savu sarkano, bet baklažāni – ar violeto krāsu. Tā kā tev piemīt augsta seksualitāte un dedzīgums, tevi valdzina eksotiskās lilijas. Tev patīk izaicinājumi, tāpēc suši un taizemiešu ēdieni bieži vien ir tavā ikdienas ēdienkartē.

Lasi arī: Trīs metodes, lai piesaistītu mīlestību

Strēlnieks

Strēlnieka zīme iezīmē rudens beigas. Atkal nomainās sezonas, un pārmaiņu gaidas ir tavas personības daļa. Tā kā Jupiters – lielākā planēta Saules sistēmā – ir tava valdošā planēta, tevi piesaista augi, kas aug lielāki, piemēram, acālijas, rododendri un rozmarīns.

Milzu saulespuķes, kā arī pupas un zirņi, kas vijas uz augšu, priecē tavu dvēseli. Tev patīk aktivitātes svaigā gaisā un tevi iedvesmo augi, kas šķiet mežonīgi un brīvi. Ievies savā dārzā ielejas lilijas vai piparmētras. Ātras un viegli pagatavojamas maltītes, piemēram, lasis un lapu salāti ir tavā pusdienu galdā, bet popkorns – iecienīta uzkoda.

Lasi ari: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Mežāzis

Mežāža zīme aizsāk ziemas sezonu. Tu esi nopietns un organizēts cilvēks, kas formāli ievieš tulpju un narcišu stādījumus pavasarī. Tavā vasaras dārzā izveidotas glītas pupu, lapu cigoriņu un gurķu rindas.

Kā apzinīgs un disciplinēts indivīds tu centies paildzināt dārza sezonu, tāpēc rudens augu vidū ir spināti, arugula un cigoriņi. Spēcinošas zupas un sautējumi ir tavi favorīti pusdienu galdā, kurus tu vienmēr pasniedz savos labākajos porcelāna šķīvjos kopā sudraba galda piederumiem.

Lasi arī: Maska, kuru nēsā iemīlējies vīrietis atkarībā no viņa zodiakālās zīmes

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē turpinās ziemas sezona. Tā kā esi ārkārtīgi neatkarīga personība, tu dod priekšroku augiem, kas ir viegli kopjami, piemēram, ķirbjiem un kabačiem. Tavā dārzā rodami zirņi un sniega zirņi, savukārt tomāti atbilst tavai egalitārajai dabai.

Tavu sirdi ielīksmo savvaļas puķes. Tavā ēdienkartē ir visdažādāko veidu augļi. Kas gan var būt vienkāršāk kā nomazgāt un ēst? Tavi draugi, eklektikas cienītāji, ierodas ciemos, lai kopīgi baudītu tradicionālos arābu salātus tabulē, tradicionālo franču ēdienu no sautētiem dārzeņiem ratatuju un kuskusu.

Lasi arī: 3 lietas, kuras pieņem mīlošs vīrietis

Zivis

Zivs zīmē beidzas ziema. Pavasaris ir tepat aiz stūra, un gaisā virmo pārmaiņu sajūtas. Zivīm parasti piemīt radošums, tāpēc daudzviet pagalmā zied lupīnas un magones. Tavā dārzā ir visas varavīksnes krāsas.

Tavai ūdenszīmes dabai atbilst gurķi, melones un vasaras ķirbji. Daudzām Zivīm patīk gatavot, un uz tavas plīts allaž vārās spēcinošas vistas vai zivju zupas. Tev iet pie sirds arī gaspačo un auksta krēmveida puravu un kartupeļu zupa “Vichyssoise”.

Avots:

Leave a Comment