Davines – Itālijas augstas kvalitātes matu kopšanas zīmols

Davines ir augstas klases matu kopšanas līdzekļu zīmols, kas piedāvā šampūnus, kondicionierus, atjaunojošas procedūras, matu veidošanas līdzekļus un citus produktus. Uzņēmumu 1983. gadā Parmā, Itālijā, dibināja Bollati ģimene, un kopš tā laika “Davines” ir kļuvis par globālu zīmolu.

 

Zīmols lepojas, ka savos produktos izmanto ilgtspējīgas un dabīgas sastāvdaļas, un ir stingri apņēmies samazināt slikto ietekmi uz vidi.

 

Viens no “Davines” raksturīgākajiem produktiem ir OI All In One Milk, kas ir izsmidzināms līdzeklis matiem, kas palīdz tos vieglāk izķemmēt, piešķir spīdumu un pasargā no karstuma. Citi populāri produkti ir Nounou Nourishing šampūns un kondicionieris, Minu šampūns un kondicionieris krāsotiem matiem un Love Curl Enhancing šampūns un kondicionieris viļņainiem matiem.

 

Kā zīmols rada savus produktus? Kādas sastāvdaļas tiek izmantotas un kā tās uzlabo matu veselību un izskatu?

 

Zīmola apņemšanās ievērot ilgtspēju attiecas arī uz tā ražošanas procesu, koncentrējoties uz atkritumu samazināšanu līdz minimumam un atjaunojamās enerģijas izmantošanu.

 

Viena no galvenajām produktu īpašībām ir augstas kvalitātes dabīgu sastāvdaļu izmantošana. Piemēram, tiek izmantotas tādas sastāvdaļas kā organiskais rozmarīna ekstrakts, biodinamiskā lazdu riekstu eļļa un ētiskā veidā iegūta argana eļļa. Šīs sastāvdaļas ir rūpīgi izvēlētas, jo tās baro un stiprina matus, vienlaikus saudzē galvas ādu un ir videi draudzīgas.

 

Vēl viens svarīgs aspekts ir, ka zīmola pētniecības un izstrādes komanda cieši sadarbojas ar matu stilistiem un trihologiem (matu un galvas ādas ekspertiem), lai radītu produktus, kas spēj risināt dažādas matu problēmas.

 

Piemēram, “Davines” ir izstrādājis produktu līniju īpaši krāsotiem matiem, kas satur tādas sastāvdaļas kā hidrolizēts keratīns un kvinojas proteīns, lai palīdzētu atjaunot un aizsargāt ķīmiskās apstrādes rezultātā bojātus matus. Zīmols piedāvā arī produktus smalkiem, plāniem matiem, kas satur tādas sastāvdaļas kā kofeīns un biotīns, kas var palīdzēt stimulēt matu augšanu un palielināt to apjomu.

 

Ilgtspējīgs skaistums

 

Viens no veidiem, kā “Davines” atbalsta ilgtspēju, ir atjaunojamās enerģijas izmantošana savās ražotnēs. Zīmola galvenajā mītnē Parmā, Itālijā, ir uzstādīti saules paneļi, kas ražo pietiekami daudz enerģijas, lai darbinātu visu uzņēmumu. Ir ieviestas arī energoefektīvs apgaismojums un apkures sistēmas, kas palīdz samazināt kopējo enerģijas patēriņu.

 

Vēl viens veids, kā “Davines” atbalsta ilgtspēju, ir sastāvdaļu iepirkšana no vietējiem lauksaimniekiem. Piemēram, zīmols sadarbojas ar lauksaimnieku grupu Itālijā, kas audzē bioloģiskus garšaugus un augus, kurus pēcāk izmanto produktu ražošanā.

 

Kad vien iespējams, zīmols izmanto pārstrādājamus un bioloģiski noārdāmus materiālus. Turklāt Davines ir izveidojis atkārtoti uzpildāmu produktu līniju, kas ļauj klientiem atkārtoti izmantot savas pudelītes un samazina radīto iepakojuma atkritumu daudzumu.

 

Inovatīvi stila padomi

 

Viens no inovatīviem matu veidošanas paņēmieniem, ko ir popularizējis “Davines”, ir matu veidošanas lakas un pūderu izmantošana. Šos produktus var izmantot, lai radītu matu apjomu un tekstūru, tādējādi piešķirot matiem pilnīgāku izskatu. Piemēram, “This is a Texturizing Dust”, var izmantot, lai veidotu gan netīrus, cirtainus, sausus matus.

 

Zīmola līnijas “Love Curl” sastāvā ir tādas sastāvdaļas kā mandeļu eļļa un E vitamīns, kas palīdz veidot un mitrināt cirtas, savukārt “Curl Building Serum” var izmantot, lai piešķirtu apjomu un kuplumu cirtainiem matiem.

 

Atbalsta slavenības

 

Viena no slavenībām, kas ir publiski atbalstījusi “Davines”, ir Emma Stouna. Aktrise ir izteikusies, ka viņai patīk zīmola produkti, jo īpaši “Oi” matu kopšanas līdzekļu līnija. Stouna arī minēja, ka viņa novērtē zīmola apņemšanos ievērot ilgtspēju un dabiskas sastāvdaļas.

 

Vēl viena slavenība, kas ir atbalstījusi zīmolu, ir britu aktrise Sjēna Millere. Millere ir runājusi par savu mīlestību pret “Davines” matu kopšanas līdzekļu līniju “Love”, kas ir īpaši izstrādāta cirtainiem matiem. Aktrise ir teikusi, ka produkti palīdz mitrināt viņas cirtas.

 

Papildus slavenību atbalstam “Davines” ir publicēts arī vairākos prestižos izdevumos, tostarp “Vogue” un “Harper’s Bazaar”.

 

Leave a Comment