Dienas prognoze 31.janvārim: pieņemiet izaicinājumu!

Auns

Neļaujiet garastāvoklim ietekmēt jūsu vārdus, rīcību un lēmumus šodien. Šodien Auns dreifēs vienā vai otrā virzienā, taču daudzas dienas idejas izrādīsies ļoti veiksmīgas. Izvairieties no trokšņainiem uzņēmumiem un masu šoviem. Šodien veiksmīgi veiksies rutīnas darbi, kas neprasa daudz laika un pūļu. Vakarā pievērs uzmanību fiziskajām aktivitātēm: tas palīdzēs tikt galā ar emocijām. Izvairieties no tiem, kas jūs kaitina. Paņemiet vingrinājumu komplektu.

Vērsis

Šajā dienā tev viss būs viegli, ja uzņemsies iniciatīvu. Iespējams, lai īstenotu kādu ideju, jums būs nepieciešams vairāk zināšanu, nekā jūs domājat. Nevilcinieties lūgt palīdzību. Šodien jūs atbalstīs tie, kurus jūs nekad negaidījāt. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem uz ielas: laikapstākļi vai svešinieki var sabojāt garastāvokli. Esiet tuvu tiem, kas jūs atbalsta. Izvairieties no vilcināšanās. Neiesaistieties strīdos ar svešiniekiem. Pārsteidz savus mīļos.

Lasi arī: Plutons maina zīmi, un pasaule, kuru mēs pazinām, lielā ātrumā atstāj mūs, pārmaiņas tuvojas: stāsta Andžela Pērla

Lasi arī: 12 spēcīgākie Fen Šui talismani jūsu mājām

Dvīņi

Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru riskantu darījumu vai darbību, pat ja šaubāties, ka varat to paveikt. Šodien jūs gaida daudz pārsteigumu un noslēpumu, ko jums atklās apkārtējie. Dienas pirmajā pusē nav izslēgti neparasti piedāvājumi. Ir iespēja piedalīties radošā projektā vai gatavoties svētkiem. Vakarā par sevi atgādinās sen neredzēts cilvēks, taču tajā pašā laikā nav izslēgtas arī jaunas paziņas. Ir pienācis laiks papildināt savas zināšanas. Nevilcinieties atrisināt problēmas. Sena situācija vai problēma atgādinās par sevi.

Vēzis

Visādā ziņā mierīga un pozitīva diena. Šodien tev labāk darīt mājas darbus vai vienkārši pabūt vienam. Veiksmi, skatoties grāmatas, filmas vai iegādājoties mājdzīvniekus, ja esat to vēlējies darīt jau ilgu laiku. Vakarā iespējama saruna, kas tev atklās noslēpumus. Daži Vēži iegūs iespēju izprast kādu sarežģītu jautājumu vai uzzināt kaut ko, kas viņiem ilgu laiku ir slēpts. Iepriecini savus mīļos ar rokdarbiem. Nekonfliktējiet. Sakopi savu māju vai darba vietu, sakārto domas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment