Dienas prognoze 6.maijam: nebaidieties sākt kaut ko jaunu!

Dienas prognoze 6.maijam: nebaidieties sākt kaut ko jaunu!

Auns

Šodien jūs varat saskarties ar provokatoru mahinācijām. Nepadodies un neņem viņu vārdus pie sirds. Uz apmelošanu labāk atbildēt ar kodīgu joku, un viņi labprātāk ar jums nejaucas. Kāds mēģinās tev nodarīt pāri. Humors ir labākais ierocis.

Vērsis

Enerģija rit pilnā sparā, un šodien tu vari paveikt daudz. Bet tas ir iespējams tikai tad, ja pilnībā koncentrējaties uz biznesu un tērzēšanu pie kafijas, saziņu sociālajos tīklos un pa telefonu atliekat līdz vakaram. Augsts enerģijas līmenis. Atsakies no tukšas pļāpāšanas.

Lasi vēl: Maijā ķiploki kļūst dzelteni – nekādu problēmu. Trīs barošanas reizes un kļūs zaļāks par zaļu

Dvīņi

Diena iesāksies ar pārsteigumiem, iespējams, bizness piespiedīs doties neplānotā komandējumā. Vakaru velti atpūtai un agri ej gulēt, pretējā gadījumā rīt jutīsies izsmelts. Negaidīti komandējumi. Vakaros vajag atpūsties.

Vēzis

Pievērsiet uzmanību tiem, ar kuriem veicat kopīgus darījumus – kāds nepilda savas saistības godprātīgi vai ir par tām pavisam aizmirsis. Rīkojieties, jo, ja jums neizdosies, šis cilvēks mēģinās jūs vainot. Ieskaties tuvāk apkārtnē. Tevi var padarīt par “grēkāzi”.

Lauva

Šodien jūsu priekšniecība novērtēs jūsu centienus un biznesa īpašības. Jūsu pūles nebija veltīgas, uzdevumu izpildījāt izcili, un iespējams, ka vadība vēlēsies jūs atalgot ar prēmiju vai algas palielinājumu. Cilvēki izrādīs tev labvēlību. Iespējami finansiāli ienākumi.

Jaunava

Šajā dienā jānoslēdz vairāki finanšu jautājumi – jāatmaksā parādi, jāatmaksā uzkrātie rēķini. Bet labāk ir izvairīties no veikaliem; jūs riskējat iztērēt pienācīgu summu nevajadzīgām lietām un galu galā sabojāt. Izvairieties no nepārdomātiem tēriņiem. Sakārtojiet savas finanses.

Svari

Neļaujiet nevienam jūs pievilt, dariet to, ko esat iecerējuši. Tiem, kas vēlas tērzēt “par neko” vai lūgt niecīgu palīdzību, skaidri norādiet, ka jūs nenovērsīsit uzmanību. Koncentrējies uz svarīgākajām lietām, visu pārējo izdomāsi vēlāk. Rīkojies stingri saskaņā ar plānu. Atsakieties no nebūtiskiem uzdevumiem.

Skorpions

Diena ir labvēlīga jūsu mājas uzlabošanai. Veiciet ģenerāltīrīšanu, izmetiet atkritumus un iegādājieties savai mājai kaut ko tādu, ko jau sen plānojat. Jūs pat varat izlemt pārkārtot vai veikt nelielus remontdarbus. Lielisks garastāvoklis. Rūpējies par māju.

Strēlnieks

Šodien sastapsies ar pārpratumiem un pat agresiju, un lietas virzīsies lēnām un prasīs daudz pūļu. Sarunas ar mīļajiem un nesteidzīga pastaiga pirms gulētiešanas palīdzēs mazināt stresu. Augsts konfliktu risks. Pavadi vakaru kopā ar mīļoto cilvēku.

Lasi vēl: Pieredzējuši autobraucēji stāstīja, kā rūpēties par savu auto, lai netiktu pie dzinēja remonta

Mežāzis

Šajā dienā tev veiksies viss, ko uzņemsi, vai tas būtu sarežģīts projekts, nozīmīgs darījums vai kulinārijas eksperiments. Bet neaizraujieties un nesteidzieties šodien visu darīt no jauna – nepaies ilgs laiks, lai pieļautu kļūdu. Veiksmi visos centienos. Centies nesteigties.

Ūdensvīrs

Šajā dienā varēsi iedziļināties jebkura jautājuma būtībā un izvēlēties pareizo virzienu pat ar minimālu informāciju. Sakāpinātā intuīcija attieksies arī uz mīlas sfēru – ja cilvēks tev šķiet pievilcīgs, neliedz sev prieku viņu tuvāk iepazīt. Intuīcija ir paaugstināta. Ieklausies sirdsbalsī.

Zivis

Pirmdien neesi noskaņots darbam un aktīvai darbībai, un nevajag sevi piespiest. Draudzīgas kopā sanākšanas, pikniks patīkamā kompānijā un komunikācija ar interesantiem cilvēkiem palīdzēs atjaunot spēkus un sirdsmieru. Atteikties no biznesa nebūs viegli. Pavadi dienu labā kompānijā.

Leave a Comment