Dienas prognoze 8.maijam: skauģi mēģinās atņemt jūsu laimi!

Dienas prognoze 8.maijam: skauģi mēģinās atņemt jūsu laimi!

Auns

Trešdiena ir jāvelta sev – jāiziet medicīniskā pārbaude, jāpavada badošanās diena, jādodas uz labsajūtas procedūrām. Parādītas fiziskās aktivitātes: fitness, trenažieri, peldbaseins.

Laiks padomāt par veselību. Apmeklējiet sporta zāli.

Vērsis

Šajā dienā izcelsies konfrontācija ar cilvēku, no kura negaidīji tādu apņēmību. Aizstāvi savas tiesības, pretējā gadījumā konflikts nebeigsies tev par labu, un tu nonāksi neapskaužamā situācijā.

Negaidīta konfrontācija. Parādi rakstura spēku.

Lasi vēl: Šis mēnesis noteiks nākamos 10 dzīves gadus: Tamāra Globa sniedza prognozi 2024. gada maijam un nosauca bīstamākās dienas

Dvīņi

Negaidīti satiksi cilvēku, kuru jau sen vēlējies redzēt. Vakaru velti izklaidei, publisku pasākumu apmeklēšanai – tas uzlādēs tevi ar sparu un pozitīvismu.

Jūs sagaida priecīga tikšanās. Apmeklējiet izklaidējošu pasākumu.

Vēzis

Šajā dienā nevajadzētu mierināt citus – apsolījis palīdzību un palīdzību, jūs, visticamāk, nespēsit to izdarīt un nonāksit neērtā situācijā.

Labāk padomā, kā nostiprināt savu finansiālo stāvokli, meklē piemērotus variantus.

Esi uzmanīgs ar solījumiem. Domā par jauniem ienākumu avotiem.

Lauva

Piepildi šodienu ar sauli un prieku – dodies piknikā vai vienkārši pastaigājies mežā vai parkā. Un ieprieciniet savus mīļos ar negaidītām dāvanām: iegādājieties suvenīrus vai jaukus piekariņus.

Pavadi laiku pie dabas. Pagatavojiet dāvanas saviem mīļajiem.

Jaunava

Šajā dienā tev ir daudz raižu – lietas risināsies viena pēc otras, un viss izrādīsies steidzami. Šādā situācijā ir svarīgi saglabāt mieru un rīkoties izsvērti, nevis steigties no viena uzdevuma pie cita, jo tas vienkārši tērēs savu laiku un enerģiju.

Daudz darāmā šajā dienā, neatlieciet uz rīdienu to, ko varat izdarīt tagad. Centieties izvairīties no satraukuma.

Svari

Jūs saņemsiet piedāvājumu, kas šķiet neticami izdevīgs un sola vēl nebijušu peļņu. Bet nesteidzieties atvērt maku un ieguldīt savus ietaupījumus jaunā projektā, vāciet informāciju, iespējams, ka jums ir darīšana ar Krā***kiem.

Finansiālu zaudējumu risks. Padomā, pirms ieguldi naudu.

Skorpions

Šajā dienā varēsi paveikt kādu uzdevumu, kuram būsi veltījis daudz laika un pūļu. Taču šajā gadījumā mēģiniet atturēties no trokšņainām ballītēm – jūsu enerģijas krājumi beidzas, jums ir jāatgūstas.

Dodiet priekšroku klusai lasīšanai. Būs iespējams sekmīgi nokārtot kādu iekavētu lietu. Atsakieties no trokšņainas izklaides.

Lasi vēl: Šie 5 zvaigžņu zīmju pārstāvji tiks pie negaidītas laimes no šodienas! Sāksies ārkārtīgi veiksmīga sezona!

Strēlnieks

Jūs veltāt pārāk maz laika atpūtai, un jūsu Vese***a ir gatava pievilt, ja nerīkosieties nekavējoties. Atsakies no darba un centies nekur neiet – pagulē, esi dīkā, dod sev iespēju atgūties.

Iespējama Vese***as stāvokļa pasliktināšanās. Paliec mājās.

Mežāzis

Jūs riskējat izdarīt nepareizus secinājumus: iespējams, ka kāds mēģinās jūs maldināt un sastrīdēties ar jūsu mīļajiem. Neatkarīgi no tā, cik patiesa informācija var šķist, pārliecinieties, vai tā ir patiesa, un pēc tam iesniedziet pretenziju.

Pārbaudi saņemto informāciju. Atturieties no apvainošanas.

Ūdensvīrs

Nelabvēļus vajā jūsu panākumi, un viņi vēlēsies jūs izprovocēt uz agresiju, lai parādītu jūs nelabvēlīgā gaismā citu priekšā. Neseko viņu piemēram, apbruņojies ar humora izjūtu un būsi neuzvarams!

Skaudīgi cilvēki gatavo provokāciju. Viņi var censties sagraut jūsu plānus.

Zivis

Atbildības sajūta bieži liek aizmirst par personīgām lietām. Šodien ir tā diena, kad jāatmet darba jautājumi un jāatceras savas vajadzības. Un, ja jums ir radinieki, ar kuriem jūs ilgu laiku neesat komunicējuši, interesējieties par viņu lietām.

Nepavadiet visu dienu kaut ko darot. Piezvaniet savai ģimenei.

Leave a Comment