Dienas prognoze 9.maijam: nepadodieties provokācijām, kāds centīsies manipulēt ar jums!

Dienas prognoze 9.maijam: nepadodieties provokācijām, kāds centīsies manipulēt ar jums!

Auns

Ir pienācis laiks mainīt situāciju un atpūsties. Neatsakieties no ceļojuma, vai tas būtu komandējums vai ekskursija. Un būs labāk, ja dosieties ceļojumā patīkamā kompānijā – vientulība jums šobrīd ir kontrindicēta.

Ja rodas iespēja, dodies ceļojumā. Izvairieties no vientulības.

Vērsis

Vari dzirdēt par sevi neglaimojošas lietas – tava rīcība ir izraisījusi kāda nepatiku. Pirms steidzaties cīņā un aizstāvat sevi, padomājiet par savu uzvedību. Varbūt jūs patiešām aizskārāt kāda jūtas?

Augsts konfliktu risks. Kāds būs ar tevi ir neapmierināts.

Lasi vēl: Nauda ieplūdīs šo divu zvaigžņu zīmju pārstāvju dzīvē jau pēc dažām dienām

Dvīņi

Laba diena – šodien lieliski tiksi galā ar kādu uzdevumu un saņemsi pelnītus aplausus. Pēcpusdienā iespējams patīkams pārsteigums: dāvana bez iemesla, bonuss, negaidīts radinieku finansiāls atbalsts.

Tu tiksi apbrīnota. Gaidiet pārsteigumus.

Vēzis

Beidz sapņot, ir laiks rīkoties! Sadaliet lielo mērķi mazos un izveidojiet skaidru grafiku, detalizēti pierakstiet soļu secību tā sasniegšanai. Vakaru veltiet sirdslietām.

Velti laiku plānošanai. Laba diena romantiskām tikšanām.

Lauva

Jūs šodien esat enerģisks, un tas ir ļoti noderīgi, jo darāmā ir tik daudz! Centieties tos pēc iespējas vairāk pabeigt. Un nepievērsiet uzmanību sāniskiem skatieniem aiz muguras, dariet to, ko uzskatāt par vajadzīgu.

Tev būs jāskrien. Jūsu rīcība radīs apjukumu.

Jaunava

Diez vai šo dienu varēsiet pavadīt svētlaimīgā dīkdienībā. Uzzināsi ko svarīgu, un jaunumi piespiedīs doties nelielā izbraucienā vai klaiņot pa pilsētu.

Tiks saņemta svarīga informācija. Iespējami neplānoti ceļojumi.

Svari

Ja jau ilgāku laiku prātojies par kādu jautājumu, uz kuru atbildi neesi atradis, “nesautējies” šajās domās, cenšoties rast risinājumu. Sazinieties ar kādu, kurš noteikti var jums visu izskaidrot. Nekavējies ilgāk, piezvani šim vīrietim!

Nekoncentrējieties uz problēmu. Konsultējieties ar pieredzējušu cilvēku.

Skorpions

Lieliska diena, kas piepildīta ar patīkamiem notikumiem, labām ziņām un priecīgām tikšanām. Bet, ja dodaties iepirkties vai uz izklaides pasākumu, mēģiniet neizmest pārāk daudz naudas – tad nāksies “savilkt jostas”.

Priecīgs noskaņojums. Esi uzmanīgs ar tēriņiem.

Lasi vēl: Bez ķimikālijām vienā minūtē nepaliks nekādas pēdas! Kā atbrīvoties no uzlīmju pēdām?

Strēlnieks

Jūs nesaņemsiet patīkamākās ziņas, taču viss nav tik slikti, kā varētu likties uzreiz. Rīkojies mierīgi un pārdomāti, ja atstāsi visu, kā ir, vai sāksi trakot, sekas būs vēl nepatīkamākas.

Nepatīkams pārsteigums. Nekrīti galējībās.

Mežāzis

Pastāv liels risks atkārtot pagātnes kļūdu un atkal uzkāpt uz tā paša grābekļa. Atcerieties bēdīgo pieredzi un nepieļaujiet kļūdu. Vakarā pastaigājieties mīļotā sabiedrībā un nesēdiet pārāk ilgi pie televizora vai datora.

Neaizmirstiet par pagātnes kļūdām. Atvēli laiku pastaigai.

Ūdensvīrs

Nav tā labākā diena, lai spertu izšķirošus soļus un kaut ko mainītu savā dzīvē. Dod sev laiku vēlreiz visu pārdomāt, bet tikmēr pievērs uzmanību mīļotajam – pavadi ceturtdienu abpusējai baudai.

Atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas. Atrodi laiku romantikai.

Zivis

Viņi cenšas jūs ievilkt intrigās, slēpjoties aiz labiem nodomiem. Neesiet naivs un neticiet visam, ko viņi jums saka: domājiet, analizējiet, pārbaudiet. Vakaru labāk pavadīt mierīgi un mēreni, kopā ar ģimeni.

Neļaujiet sevi apmānīt. Pavadi laiku kopā ar ģimeni.

Leave a Comment