Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 11. februārim

Lauva

Uzticieties mīļotajam un lūdziet viņa palīdzību, ja pats nevarat tikt galā ar problēmām. Atpūtieties no mājas darbiem, sakārtojiet sev psiholoģisko profilaksi: pastaigājieties vai iepērcieties.

Jaunava

Nekrīti panikā, ja šodien viss nenotiek pēc tavas prāta, ne viss ir tavā kontrolē. Atlaidiet situāciju, lai cik nepatīkama tā jums šķistu. Personīgajā dzīvē plānotas pārmaiņas, vientuļajām Jaunavām tam vajadzētu pievērst uzmanību.

Svari

Pakļaujies liktenim, no tevis šodien maz ir atkarīgs. Nestrīdieties par niekiem pat ar nepazīstamiem cilvēkiem, enerģija noderēs svarīgākām lietām.

Skorpions

Atpūtieties no ikdienas, priekšā stāv kāds piedzīvojums. Neatkarīgi no tā, vai jūs tajā ienirstat, ir atkarīgs no jūsu garastāvokļa. Esi kā mazs bērns, tas ļoti palīdz atpūsties.

Strēlnieks

Ģimenes Strēlniekus gaida mājas darbi, iespējamas izmaiņas plānos, nelieli strīdi un nesaskaņas. Neuzstāj uz savu, šodien neko fundamentālu nevar izlemt.

Mežāzis

Laiks atbrīvot domas un telpu. Nežēlīgi atbrīvojieties no visa liekā: nodarbojieties ar attiecībām, vecām lietām, noņemiet nevajadzīgos kontaktus, sakārtojiet savu garderobi. Jūtieties brīvi veidot jaunus plānus.

Lasi arī: Kāpēc atkarība no citu viedokļa atņem veiksmi

Ūdensvīrs

Rūpējieties par savu izskatu: iegādājieties jaunu kosmētiku, apmeklējiet stilistu vai izveidojiet jaunu matu griezumu. Varat noorganizēt badošanās dienu, rezultāts jūs noteikti iepriecinās.

Zivis

Ja nevēlaties kaut ko darīt, noskatieties smieklīgu filmu, klausieties noderīgu Podcast apraidi vai klausieties audiogrāmatu. Bezmiega gadījumā nelietojiet medikamentus, vēlama tēja ar māteres vai kumelīšu zālītēm.

Leave a Comment