Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 15. martam

Lauva

Kontakti ar cilvēkiem prasīs daudz enerģijas. Tu neesi noskaņots strīdiem un garām diskusijām, bet apkārtējie, gluži otrādi. Labākais veids, kā ietaupīt enerģiju, ir pārāk neiedziļināties sarunu biedra vārdos. Lauvām vajadzētu padomāt, kā uzlabot savu grafiku, lai viņiem pietiktu laika personīgajai dzīvei.

Jaunava

Šodien ir daudz darāmā. Sāciet strādāt pēc iespējas agrāk. Citi var sniegt nevēlamus padomus. Nekavējoties pārtrauciet to, stingri nosakot atļautā robežas. Dienas otrā puse, iespējams, būs jāvelta mājsaimniecības darbiem un sadzīves jautājumiem.

Svari

Šodien tev būs grūti koncentrēties darbam. Manā galvā ir domas par romantiku, un arī kolēģi ļoti novērš uzmanību. Dažas lietas labāk atlikt, lai nepieļautu kļūdas. Horoskops sola mīlas tikšanās, zvanus. Varbūt mīlētāju samierināšana, pagātnes attiecību atjaunošana.

Skorpions

Skorpions var justies vientuļš, dārgu cilvēku pamests likteņa žēlastībai. Bet ir vērts uzņemties iniciatīvu, un kļūst skaidrs, ka citi ir aizņemti ar savu problēmu risināšanu. Sniedziet palīdzību, kad vien iespējams. Trešdiena, 15.marts, labvēlīga pašattīstībai, negatīvo rakstura īpašību, senu aizvainojumu izkopšanai.

Strēlnieks

Jūsu personiskajām simpātijām un nepatikām nevajadzētu ietekmēt darba lietas. Horoskops brīdina par konfliktiem, skandāliem darbā. Vakarā tu vari aizbēgt no problēmām tuvinieku lokā. Nav vēlams pirkt dārgas lietas, aizdot naudu.

Mežāzis

Ceļā var paiet diena. Iespējams, ar darbu vai vaļaspriekiem saistīti braucieni. Tie būs noderīgi, bet ļoti nogurdinoši. Lai uzkrātu spēkus, jāiet gulēt agri.

Lasi arī: Dzimšanas dienas karma: uzdevumi, iepriekšējās dzīves, pārbaudījumi un likteņa dāvanas

Ūdensvīrs

Būs iespēja iemēģināt līdera lomu. Tikai jūs varat tikt galā ar sarežģītu uzdevumu. Pēc veiksmīga lēmuma citi pārstās par jums šaubīties. Var būt interesanti piedāvājumi.

Zivis

Zvaigžņu atrašanās vieta sola saņemt labas ziņas saistībā ar darbu un finansēm. Zivīm biežāk jāpauž savas domas. Daži cilvēki jūs pārprot, domājot, ka klusēšana ir piekrišana.

Leave a Comment