Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 2. februārim

Lauva

Lauvas ir termofīlas un ziemā nejūtas pārāk ērti. Paaugstinās saaukstēšanās risks, un šajā dienā noderēs parūpēties par profilaksi, iegādāties vitamīnu kompleksu. Un, protams, ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem.

Jaunava

Laba diena komandējumiem un biznesa sarunām. Šodien jūs esat pēc iespējas savāktāks un sabiedriskāks, un rezultāti var izrādīties pat labāki, nekā gaidījāt. Un ceturtdiena piemērota arī darījumiem ar nekustamo īpašumu, automašīnas vai mēbeļu iegādei.

Svari

Šodien varēsi sevi parādīt vislabākajā gaismā kolēģu un priekšnieku priekšā. Jūsu punktualitāte, piesardzība un atbildība atstās pienācīgu iespaidu uz komandu un vadību. Tiesa, finansiālus bonusus tas tuvākajā laikā nenesīs, taču arī reputācijas stiprināšana ir labs rezultāts.

Skorpions

Centieties neizmantot savu labo attieksmi – neapgrūtiniet draugus un mīļotos ar lūgumiem izdarīt jūsu labā to, ar ko varat tikt galā pats. Neizmantojiet to, ka cilvēkam ir vienkārši neērti jums atteikt. Protams, visu, ko tu lūgsi, viņš darīs, taču turēs ļaunu prātu un centīsies ar tevi mazāk sazināties.

Strēlnieks

Šodien mēģiniet atturēties no strīdiem. Kolēģi kārto lietas metra attālumā no jūsu darbvirsmas? Vai mājas tērzēšanā kaimiņiem bija karsta diskusija par aktuāliem jautājumiem? Cilvēks rindā pie kases lielveikalā skaļi strīdas ar kasieri? Izliecies par kurlu, aklu un mēmu vienlaikus! Ja jūs iejauksieties, galu galā jūs iegūsiet visvairāk.

Mežāzis

Laba diena profesionāliem sasniegumiem. Būsi enerģijas pilns, galvā kā ar burvju nūjiņas mājienu radīsies oriģinālas idejas. Īpaši veiksmīga darba diena būs tiem, kas strādā tirdzniecības un pakalpojumu jomā – kopīgu valodu var atrast arī ar ļoti sarežģītiem klientiem.

Lasi arī: Vai man vajag taisnoties citu priekšā, kāpēc es dzemdēju 49 gadu vecumā

Ūdensvīrs

Šodien viss var noiet greizi, taču nevajag sevi piespiest darīt kaut ko, kas nelīdz. Koncentrējieties uz kaut ko citu vai vienkārši apsēdieties. Šajā dienā ieplānotos uzdevumus jums būs laiks izpildīt vēlāk.

Zivis

Atrodiet laiku, lai pabūtu klusumā un vienatnē. Šodien jums ir jādomā par visu, kas notiek, nenovēršot uzmanību no ārējiem stimuliem. Tikai izprotot savas domas, varēsi pareizi plānot savus nākamos soļus

Leave a Comment