Dīvainas lietas, kas uzbudina vīriešus…

1. Seja bez kosmētikas

Pēc zinātnieku aprēķiniem, sievietes dzīves laikā kosmētikas iegādei tērē  vairāk nekā 180 000 ASV dolāru, bet, kā uzskata seksologs Mo Kurimbokus, tam nav nekādas nepieciešamības: „Kad sievietes seja ir bez kosmētikas, ir redzams viņas dabīgais skaistums. Bez tam, daudzus vīriešus ļoti uzbudina skūpsti, bet kaisli skūpstīt sievieti un pēc tam tīrīt no sejas lūpu pomādi – šaubīgs prieks. Grims var nepiesaistīt vīrieti, bet gan atgrūst.

2. Apaļš vēderiņš

Visi mēs sapņojam par graciozām supermodeļu formām un atlētiskiem vēdera muskuļiem, bet, izrādās, vīriešiem ļoti patīk apaļīgi vēderiņi! Mo turpina : „Vīriešiem patīk mīkstas, „ērtas” (mājīgas) sievietes, tāpēc brīnišķīgs puncītis ļoti uzbudina – ar puncīti sieviete izskatās dabiski! Bez tam, ja sieviete nav ideāla, vīrietim nebūs kompleksu attiecībā uz savu izskatu.”

3. Grumbas

„Par grumbām sievietes uztraucas daudz vairāk nekā vīrieši. Viņām liekas, ka grumbas parāda vecumu, – saka Mo. – Bet īstenībā grumbas liecina par bagātu pieredzi, tajā skaitā, seksuālo, kas drausmīgi uzbudina vīriešus –  viņi uzreiz stādās priekšā, kādu baudu viņiem varētu dāvāt pieredzējusi sieviete gultā.”

 4. Strijas

Šīs rozā vai sudrabainā krāsā līnijas – vairākums sieviešu ciešanu iemesls, bet dažus vīriešus tās ļoti uzbudina! Mo skaidro: „Visvairāk vīriešus uzbudina sievietē dabiskus visos tā veidos.

Strijas viņam atgādina par bērnu, kuru viņam dzemdēja mīļotā. Bez tam, šī sievietes ķermeņa intīmā detaļa, par kuru zina tikai viņš, vīrieti uzbudina.”

5. Piedzērušās sievietes telefona zvans

Pēc jauti pavadīta vakara draudzeņu kompānijā Jūs zvaniet mīļotajam, lai pastāstītu, ka esat labi pavadījusi laiku un skumstat. Simons Moors, Londonas Metropolīta Universitātes psiholoģijas pasniedzējs ir pārliecināts: „Ja Jūs zvanat vīrietim reibuma stāvoklī, tas liecina par Jūsu uzticēšanos viņam. Vīrietim tas ir patīkami.

Bez tam, iereibusi sieviete ne vienmēr var kontrolēt savas jūtas un teikto, kas ļoti uzbudina. Pie tam – kas nemīl uzklausīt komplimentus?

6. Veselīga apetīte ēdot un iedzerot

Sen garām ir tas laiks, kad sieviete romantisko vakariņu laikā aprobežojās ar vīna glāzi, salātiem un desertu.

Simons turpina: „Ja sieviete ēd un dzer, cik viņai gribās, un nedomā par to, ko par viņu padomās apkārtējie, tātad sieviete ir pārliecināta par sevi un saviem lēmumiem.

Bez tam, veselīga apetīte un brīvība izvēloties alkoholu dod pamatu pieņēmumam, ka sieviete seksā būs tik pat brīva un negausīga.”

7. Mazas krūtis

Cik tas dīvaini lai nebūtu, ne visiem vīriešiem patīk modeles. Simons saka: „Mazas krūtis vienmēr ir tvirtas, kas liecina par jaunību un fizisko veselību. Vīrieti saista jaunības un dzīves spēka atribūti – tie norāda uz to, ka sieviete var viņam dzemdēt bērnus.”

Leave a Comment