Dīvainas lietas, kas uzbudina vīriešus…

8. Ikdienišķa veļa

Vairākums sieviešu taupa mežģīņu un atlasa veļu īpašiem gadījumiem, bet ikdienā nēsā kokvilnas un sintētikas veļu.

Psihoterapeite Paula Halla uzskata: „Vīriešiem patīk redzēt sievietes ikdienišķā veļā. Tas viņiem liekas ārkārtēji seksuāli: it kā jūs neplānojāt seksu, bet viņiem – pateicoties pārliecināšanai un neatvairāmam skaistumam – tomēr izdevās jūs pārliecināt uz intimitāti.

9. Izsmērēts vai nesvaigs grims

Nesvaigs grims- jautri pavadītās pilsētā nakts sekas. Kad jūs neuzspējāt tikt mājās un sevi sakārtot. Dīvaini, bet vīriešiem tas liekas velnišķīgi seksīgi!

Paula izskaidro šo fenomenu šādi: „Izsmērēts grims uzbudina vīriešus tāpēc, ka viņiem liekas, ka jūs tikko esat izkāpusi no gultas, kur līdz spēku izsīkumam nodarbojāties ar seksu. Tas viņiem atgādina par neaprakstāmām izjūtām, kas rodas pēc seksa”. 

10. Sieviete, kas pastaigājas basām kājām

Viennozīmīgi apavi ar augstu papēdi ļoti fascinējoši, bet pēc pavadītās nakts klubā jums diez vai gribēsies sevi upurēt.

Psiholoģe Ingrida Kollinsa pārliecināta: „Basas kājas- tas ir savdabīgs mājiens uz kailumu, un kaut kādā mērā – tā solījums. Ja sieviete pastaigājas basām kājām, tas liecina par viņas dabiskumu, sacelšanos pret pieklājību, un tas var stimulēt vīriešu seksuālās fantāzijas.”

11.Krāsoto matu ataugušās saknes

Krāšņi, kopti mati, bez šaubām, ļoti pievilcīgi, bet varbūt, nav vērts tā censties…? Paula skaidro: „Vīriešus, tāpat kā sievietes, piesaista sava veida nevērība un brutalitāte. Iespējams, krāsoto matu ataugušās saknes viņiem atgādina par „sliktām meitenēm, par kurām viņu brīdināja mamma, kas vēl vairāk pastiprina sievietes seksuālo pievilcību”. 

12. Anekdotes jēgas nesaprašana

Mums visiem ir gadījies kaut reizi būt tādā situācijā: lielā kompānijā kāds pastāstīja anekdoti, visi smejas, bet jūs apjucis sēžat, mēģinot saprast jautrības iemeslu.

Mo uzskata: „Intelektuālas sievietes atbaida vīriešus, tāpēc viegla muļķība padara sievieti tuvāku un vieglāk iegūstamu. Tādas sievietes kompānijā vīrietis var atslābt – viņam nav pastāvīgi jāpierāda sievietei sava gudrība un intelekts”.

 13. Prasme atrast kopēju valodu ar bērniem

Jums liekas, ka skatoties uz jūsu spēlēm ar paziņu bērniem, vīrietim tas liekas garlaicīgi? Visdrīzāk, jūs kļūdāties.

Mo skaidro: „Sievietes prasme viegli atrast kopēju valodu ar bērniem, vīrietim pasaka priekšā, ka viņa draudzene būs laba māte, ka viņa ir pacietīga un  rūpīga.

14. Seksuāla rīta tērpa vietā – sporta šorti un izstaipīts krekliņš

Kad romantikas un seksuālas veļas periods ir pagājis, sākas skarbā ikdiena. Tagad galvenais ir komforts. Ingrīda uzskata: „Nevērīgs ikdienas apģērbs liecina par to, ka sieviete ir atvieglota un pārliecināta par sevi, kas vīriešiem VIENMĒR liekas seksuāli”.

15. “Tauciņi”, kas izspiežas virs džinsiem vai svārkiem ar zemu jostas līniju.

Jūs domājat, ka tās, kurām nav ideāla figūra, nedrīkst nēsāt apspiestus džinsus? Tomēr daudzi vīrieši uzskata, ka izspiedušies tauciņi virs džinsiem ir seksuāli! „Vīriešiem sieviešu figūra nozīmē auglību, spēju iznēsāt un dzemdēt bērnus, līdz ar to nelieli apaļumi pilnīgi iederas šajā koncepcijā un uzbudina viņu dabiskās zemapziņas tieksmes.”

 

Avots: newsland.com 

Leave a Comment