Draudzene neticami spēcīgi notievēja un viņa padalījās ar noslēpumu, kā dzert ūdeni, lai kilogrami pazūd un ķermenis kļūst viegls

Slāpju remdēšana, nevis uzkodas

Vēlmi kaut ko apēst ne vienmēr izraisa patiess izsalkums. Bieži vien tas notiek uz noguruma, emocionālu pārdzīvojumu vai pozitīvu emociju trūkuma fona. Un šajos periodos organisms aktīvi pieprasa augstas kaloritātes pārtiku – treknu vai saldu, bet ne veselīgu.

Jums nevajadzētu mēģināt aizstāt pārtiku ar šķidrumu: nesabalansēts uzturs ir bīstams, un zaudētie kilogrami ātri atgriezīsies ar atriebību. Ūdens palīdzēs, ja izsalkums ir mākslīgs un to izraisa vēlme noslīcināt trauksmi vai citi, nefizioloģiski iemesli.

Temperatūras eksperimenti

Vēsam šķidrumam nepieciešama enerģija, lai to uzsildītu līdz vajadzīgajai temperatūrai, kas palīdzēs sadedzināt papildu kalorijas. Un karstais ūdens stimulē žultspūšļa darbību, kas uzlabo pārtikas gremošanas kvalitāti. Taču esiet uzmanīgi: pārāk auksti dzērieni var izraisīt savārgumu, kā arī radīt diskomfortu kuņģa-zarnu traktā.

Vienmērīgi sadaliet patēriņu

Lai uzturētu hidratācijas līmeni optimālā līmenī, jums ir nepieciešams dzert mazās porcijās. Galvenais daudzums jālieto no rīta un dienas laikā, un vakarā nedaudz samaziniet apjomu. Tas palīdzēs organismam labāk uzsūkt šķidrumu un neizraisīs tūsku nākamajā dienā.

Galvenais ir dzert kvalitatīvu, attīrītu ūdeni. Un visus tiem nepieciešamos filtrus un palīgmateriālus var iegādāties jebkurā veikalā vai pasūtīt interneta veikalā. Tiks nodrošināta ērta piekļuve tīram šķidrumam, bez jebkādiem piemaisījumiem un kaitīgiem mikroorganismiem.

Leave a Comment