Draudzība: 5 pazīmes, ka tā ir īsta draudzība un būs uz mūžu

Tu patiesi priecājies par drauga panākumiem

Tu patiesi un no sirds vari apsveikt savu draugu viņa panākumos. Tu nevienā brīdī nepietēlo un tevī neslēpjas mazā, klusā skaudība par drauga veiksmi. Ļoti iespējams, ka tu būsi tik lepns, ka par to stāstīsi citiem cilvēkiem un ziņosi par to sociālajos tīklos.

Tu viņam nekad neļautu darīt kaut ko patiešām stulbu

Pirms tavs draugs taisās doties pūļa priekšā, lai sāktu dziedāt, vai ir iedzēris un cenšas atrast mašīnās atslēgas, tu noteikti būsi klāt un centīsies viņu atrunāt un pārliecināt, ka tā nav laba ideja. Tu liksies mierā tikai tad, kad būsi drošs, ka nekādas sliktas sekas nav gaidāmas.

Lasi arī: Draudzeņu horoskops. Kāda ir tava draudzene un ko viņa sniedz draudzībā

 

Jūs dalāties ar savām mantām

Ir lietas ar kurām nav gluži viegli dalīties, bet tādas lietas kā apģērbs, apavi, dažādas ierīces, tu droši lieto pat vairs neprasot atļauju, jo zini, ka atļauja vienmēr ir dota un dalīšanās ar otru jums sagādā prieku.

 

Arī interesanti: Nesamierinieties ar sliktu kafiju, sliktu draudzību un sliktiem partneriem! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: lifehack.org

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Agri vai vēlu tie, kuru gēnos ir pelēkā rase, sevi nodos ar pārlieku interesi par mantām, karjēru un tādi cilvēki agri vai vēlu izmantos vai nodos ikvienu, kurš būs ceļā uz kāroto…uzticēties var tikai tiem, kuri atraduši Dievu paši sevī, nevis meklē ārpusē.

Leave a Comment