Druīdu prognoze: kā noteikt savu patrona koku un izmantot veiksmes gūšanai

Druīdi zināja, ka katram no mums ir patronu koks, kas piešķir noteiktas īpašības. Kurš koks tas ir, ir atkarīgs no jūsu dzimšanas datuma.

Druīdi ir meža iemītnieki, kas apdzīvoja Ziemeļeiropu. Viņu civilizācijai bija milzīga vara pār iedzīvotājiem. Druīdi bija orākuli un dziednieki, likuma uzraugi un sargi. Šīs cilts pagānu kanoni dievišķoja visu apkārtējo.

Pēc viņu pārliecības, kokiem bija maģiskas spējas. Un tieši no koka cēlies cilvēks. Druīdi izveidoja savu ķeltu prognozi, ar kuru jūs varat ne tikai uzzināt par cilvēka raksturu, bet arī mainīt savu likteni uz labo pusi. Viņi ir izveidojuši mīlestības saderības prognozi, no kura jūs uzzināsiet, cik laimīgas var būt jūsu attiecības. Saskaņā ar viņu mācībām, ja atrodaties sarežģītā situācijā, dodieties uz mežu, atrodiet savu koku, atspiedieties pret to un sajūtiet, kā auga enerģija jums tiek nodota. Paldies kokam, iegūstiet viltojumus no tā koka mājās, un laime neaizņems ilgu laiku.

Koks – patrons pēc dzimšanas datuma

Kokam ir maksimālais spēks dzimšanas datumā. Katram kokam ķeltu prognozē ir divi periodi: pavasaris un rudens vai ziema un vasara. Divas reizes gadā, vasarā un ziemā, Saule naktī piesaka karu. Druīdu cilts vasaras un pavasara ekvinokcijas tika uzskatītas par galvenajām brīvdienām.

Lasi arī:Tavs laimīgais mēnesis pēc tavas zvaigžņu zīmes: kurā mēnesī tev veiksies visvairāk

Liktenis, pēc priesteru domām, bija tieši atkarīgs no Saules stāvokļa cilvēka dzimšanas dienā. Gads tika sadalīts vairākos periodos, no kuriem katru patronizē noteikts palīgkoks. Druīdi uzskatīja, ka patronaugs apveltī cilvēku ar raksturu un personiskajām īpašībām, un saziņa ar “savu” koku palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi.

Druīdu prognoze

Egle: 2. janvāris – 11. janvāris; 5. jūlijs – 14. jūlijs. Cilvēki, kas dzimuši viņas aizbildnībā, ir konservatīvi. Viņi ir uzticīgi pamatiem, sargā savus ieradumus un nedzenās pēc modes, dodot priekšroku pārbaudītiem. Prasīgi un kaprīzi, prasīgi meklējot labāko sev un saviem mīļajiem. Viņus iepriecināt ir diezgan grūti, un, ja esi sasniedzis viņu uzmanību, sagaidi pasakainu dzīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment