Druīdu prognoze: kā noteikt savu patrona koku un izmantot veiksmes gūšanai

Goba: 12. janvāris – 24. janvāris; 15. jūlijs – 25. jūlijs. Gobu cilvēki izceļas ar vienkāršību vārdos, darbos un dzīvē, ārējo un iekšējo skaistumu. Viņi cenšas nepiesaistīt pārāk daudz uzmanības, viņi nogurst no pastāvīgas apbrīnas. Pieķeras lietām un pastāvīgs partnera izvēlē. Kopš bērnības viņi zina, ko dzīvē darīs, un mērķtiecīgi dodas uz sapni.

Ciprese: 25. janvāris – 3. februāris; 26. jūlijs – 4. augusts. Cilvēki, kurus patronizē ciprese, parasti netiecas pēc panākumiem, slavas vai finansiālās labklājības. Dzīves mērķis ir būt laimīgam. Viņi pārvieto kalnus, lai izvairītos no problēmām un ilgāk izbaudītu dzīvi.

Papele: 4. februāris – 8. februāris; 5. augusts – 13. augusts. Cilvēki, kas dzimuši papeles aizgādībā, strauji attīstās, izceļoties vienaudžu vidū. Dabas dāvātais šarms pamazām izgaist no mūžīgām bailēm un domām. Viņiem ir vajadzīga vajadzība būt mīlētiem un vajadzīgiem, pretējā gadījumā viņi zaudē drosmi.

Nātru koks: 9. februāris – 18. februāris; 14. augusts – 23. augusts. Dinamisms un pārliecība atšķir cilvēkus, kas dzimuši šajā periodā. Komforta cienītāji, viņiem ir lieliska Vese***a un viņi mīl būt uzmanības centrā. Viņiem ir dotība piesaistīt sev problēmas, taču viņi tās ātri atrisina. Dzimis piedzīvojumiem.

Priede: 19. februāris – 28./29. februāris; 24. augusts – 2. septembris. Tie, kurus aizbildina priede, vienmēr ir redzami. Viņu mīlestībai pret dzīvi nav robežu, taču viņi ir ļoti jutīgi pret visu jauno. Viņi ir komforta radītāji, mīl skaistas lietas un cenšas tās novietot sev apkārt. Saskaņā ar druīdu prognozi šī koka īpašniekiem nav tikumu, bet viņiem trūkst dāsnuma. Viņu galvenais mērķis ir viņu pašu labklājība.

Vītols: 1.marts – 10.marts; 3. septembris – 12. septembris. Cilvēku oriģinalitāte vītola paspārnē viņiem tiek piešķirta no augšas. Tie izstaro šarmu un noslēpumainību. Straujš, bet veltīts vaļaspriekam. Viņiem ir daudz fanu. Apcerīgs līdz dvēseles dziļumiem, bieži iegrimis domās. Bet viņi ir neaizsargāti un aizkustinoši, dažreiz viņi pārkāpj robežu.

Liepa: 11. marts – 20. marts; 13. septembris – 22. septembris. Viņas aizbildniecībā dzimušie ir patīkami un mīļi, viņi to lieliski saprot, zina, kā no tā gūt labumu. Viņi zina, kā atstāt iespaidu un nopelnīt cieņu. Viņi ir lieliski psihologi. Bet viņi nespēj saprast sevi.

Ozols: 21. marts – pavasara ekvinokcija. Ozols apvelta cilvēkus ar kolosālu enerģijas spēku, bet maigums viņiem ir svešs. Lepns, godīgs, neviens nepiedod uzplaiksnīja vājumu. Viņus vairāk ciena nekā mīl. Lieliski vadītāji, var vadīt cilvēkus.

Lazda: 22. – 31. marts; 24. septembris – 3. oktobris. Lazdu cilvēki parasti tiek ignorēti. Viņi nepārsteidz, var apburt tikai tos cilvēkus, kurus tie pazīst jau sen. Kluss, atturīgs, bet gudrs. Nevajag dzīties pēc citu cilvēku domām, par visu pieņemot savus spriedumus.

Lasi arī: Ēģiptes zvaigžņu prognoze un saderība pēc dzimšanas datuma

Pīlādzis: 1. aprīlis – 10. aprīlis; 4.-13.oktobris. Pīlādzis, pēc prognozes, piešķir mierīgu raksturu un patīkamu izskatu. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā laikā, ir draugi dažādās pasaules malās. Viņi pastāvīgi ir labā noskaņojumā un ar optimistisku attieksmi. Bet visa pieredze iet caur sevi, nevienu nekaitinot.

Kļava: 11. aprīlis – 20. aprīlis; 14. – 23. oktobris. Saskaņā ar druīdu prognozi kļava valda pār cilvēkiem, kuriem piemīt dzīvesprieks, zinātkāre un aktivitāte. Viņi vienmēr ir notikumu centrā. Viņi nemitīgi meklē piedzīvojumus, nesēž vienā vietā. Burvīgs, smieklīgs un nedaudz dīvains.

Valrieksts: 21. aprīlis – 30. aprīlis; 24. oktobris – 2. novembris. Valrieksta paspārnē esošie cilvēki ir apveltīti ar izsmalcinātām manierēm un stila izjūtu. Lojāli, uzticīgi, unikāli stratēģi. Viņiem patīk sarīkot negaidītus pārsteigumus. Viņi pastāvīgi strādā pie sevis un savas iekšējās pasaules, visu pilnveidojot. Finansiāli neatkarīgi, viņi cenšas atrisināt savas problēmas, neiesaistot citus cilvēkus.

Jasmīns: 1. maijs – 14. maijs; 3. novembris – 11. novembris. Jasmīns izstaro maigumu un laipnību, piesaistot sevi. Šādi cilvēki ir ļoti neaizsargāti, lai gan tie rada vieglprātīga “likteņa mīļuma” iespaidu. Viņi ar savu klātbūtni rada nepiespiestu atmosfēru. Dzīves problēmas viņus apiet, bet dziļi šī koka īpašnieki ir pesimisti, neskatoties uz to, ka viņi cenšas šķist dzīvespriecīgi.

Kastanis: 15. maijs – 24. maijs; 12. novembris – 21. novembris. Kastaņa paspārnē ir cilvēki, kas novērtē godīgumu un pieticību. Viņiem ir iekšējais kodols un vitalitāte, bet viņi nezina, kā to izmantot. Cīnītāji par taisnību, sasniedz savu mērķi neatkarīgi no citiem. Viņi ir ļoti klusi un viņiem patīk atņemt slavu no citiem cilvēkiem, taču viņi to dara neapzināti. Mīlestībā viņi ir nelaimīgi greizsirdības un baiļu dēļ.

Osis: 25. maijs – 3. jūnijs; 22. novembris – 1. decembris. Osis saskaņā ar prognozi izceļas ar pašapmierinātību. Cilvēki, kurus šis koks aizbildina, ir ļoti prasīgi un savtīgi. Ar viņiem nav iespējams uzsākt strīdu, jo viņi ir pārliecināti tikai par to, ka viņiem ir taisnība. Viņi dzīvo tikai, lai apmierinātu savas vēlmes šī vārda labā nozīmē.

Skābarži: 4. jūnijs – 13. jūnijs; 2. decembris – 11. decembris. Cilvēki, kurus aizbildina skābardis, ir interesanti, taču viņi neprot izteikties, tāpēc bieži izgaist, saplūstot ar sabiedrību. Viņi sapņo par slavu vai publisku pateicību, bet neko nedara, lai sasniegtu mērķi.

Vīģes: 14. jūnijs – 23. jūnijs; 12. decembris – 21. decembris. Vīģes piešķir izcilas rakstura iezīmes, kas izceļas no pūļa. Daudzi cilvēki, kuri pēc prognozes ir vīģes, sabiedrībā jūtas kā svešinieki, nevar atrast sevi. Mazākās grūtības izved šādus cilvēkus no līdzsvara, pie kā viņi nevar atgriezties vēlāk.

Bērzs: 24. jūnijs – vasaras saulgrieži. Šī patrona cilvēki ir patīkami, atvērti, laipni. Sirdsmiers ir viņu stiprā puse. Savos centienos viņi ir pastāvīgi, uzticīgi, prasa uzmanību un mīlestību. Viņi nevar izturēt vulgaritāti nevienā izpausmē, jo paši ir mēra izjūtas pilni. Viņiem patīk strādāt un bez šaubām viņi mierīgi iekārtotos laukos. Sentimentāls, nebaidās atklāti izrādīt savas jūtas.

Ābele: 23. decembris – 1. janvāris; 25. jūnijs – 4. jūlijs.Ābele ir juteklības simbols. Cilvēki šī koka aizgādībā tiecas uz laulību un ģimenes izveidi. Priecīgs, nepakļaujas citu cilvēku viedokļiem, mērķtiecīgs. Viņu neieinteresētība bieži tiek izmantota, jo viņi viegli pakļaujas maldināšanai. Viņi nedomā par rītdienu, dzīvo šeit un tagad, bieži aizmirst par saviem parādiem. Šīm dabām ir raksturīga filozofija, tās ir cerību un prieka pilnas.

Olīva: 23. septembris ir rudens ekvinokcija. Cilvēki, kas dzimuši olīvkoka aizgādībā, nevar izturēt aukstumu, sapņo par siltām zemēm, un tāpēc viņi bieži var saslimt. Tomēr viņi ir mierīgi un saprātīgi, vienmēr gatavi palīdzēt. Mīlestībā viņi riskē kļūt atkarīgi no partnera.

Dižskābardis: 22. decembris ir ziemas saulgrieži. Dižskābardis dod spēku un ilgmūžību cilvēkiem, kas dzimuši zem tā ēnā. Šādi cilvēki ir neatkarīgi, viņi nekad nelūgs palīdzību, bet vienmēr to piedāvās. Dižskābarža cilvēki ir veiksmīgi, mērķtiecīgi, taupīgi un uzticami.

Druīdi izveidoja savu personīgo prognozi, bet diemžēl līdz mūsdienām varēja izdzīvot tikai atbalsis, jo agrāk mācība tika pārraidīta mutiski. Veids, kādā prognoze ir nonākusi līdz mums, ir lielās mācības vienkāršota versija. Bet tas ir ne mazāk efektīvs.

Koks vienmēr ticis uzskatīts par dzīvības simbolu, tajā atrasts dievišķais un pielūgts daudzās reliģijās. Koks ir minēts arī Bībelē. Turklāt katrai Zvaigžņu zīmei ir personīgais patrona koks. Paradīzes centrā stāvēja divi vareni un skaisti koki: viens bija dzīvības koks, bet otrs bija labā un ļaunā atziņas koks. Un tā nav nejaušība. Katram augam ir spēks un varbūt dvēsele. Tāpēc koks ir lielu maģisku noslēpumu krātuve un spēka avots daudziem cilvēkiem. Veiksmi tev,

COMMENTS

Leave a Comment