Ēģiptes zvaigžņu prognoze un saderība pēc dzimšanas datuma

Ēģiptes prognoze ir viens no senākajiem un precīzākajiem kalendāriem, kura pamatā ir mitoloģija. Tas sastāv no divpadsmit zīmēm, kas raksturo cilvēkus, kas dzimuši dažādos kalendārā gada periodos.

Ēģiptes prognozes lietošana ir vienkārša: jums vienkārši jāatrod zīme, kas atbilst jūsu dzimšanas datumam. Katrs no tiem atrodas kādas dievības ietekmē, kas cilvēkiem piešķir noteiktas īpašības. Eksperti piedāvā iepazīties ar jūsu Zīmes īpašībām, lai  noskaidrotu jūsu slepenās spējas un talantus.

Nīla (1.–7. janvāris; 19.–28. jūnijs; 1.–7. septembris; 18.–26. novembris)

Šajos periodos dzimušajiem ir mierīgs raksturs un viņi izvairās no konfliktiem. Viņi ir pieraduši rīkoties, pamatojoties uz zināšanām, bet ir pakļauti biežām garastāvokļa svārstībām. Nīls apveltī cilvēkus ar novērošanu un sabiedriskumu, kas palīdz veidot noderīgus kontaktus un negodīgas personības. Praktiskie Nīlas iedzīvotāji ir pieraduši aprēķināt riskus, tāpēc viņus reti pieķer nejauši. Viņi spēj pielāgoties jebkurām pārmaiņām un dod priekšroku profesijām, kurās nav nepārtraukti jāsēž vienā vietā un jādara rutīna.

Saderība: Amon-Ra un Sets.

Amon-Ra (no 8. līdz 21. janvārim; no 1. līdz 11. februārim)

Šī zīme sniedz cilvēkiem talantus un optimismu. Viņi spēj kļūt par iedvesmojošiem līderiem, ir pārliecināti un ir pieraduši kontrolēt situāciju. Amon-Ra cilvēki ir attīstījuši intuīciju , kas palīdz izvairīties no nepatikšanām un atrast jaunus attīstības ceļus. Šīs Zīmes paspārnē dzimst analītiķi un konsultanti, pie kuriem viņi vēršas pēc palīdzības un padoma, taču šie cilvēki ir apdomīgi un prot izmantot diplomātijas prasmes un pārliecināšanas dāvanu savu mērķu sasniegšanai.

Saderība: Nīla un Hors.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada vasarā – ir pienācis jūsu laiks sajust naudas garšu

Muts (22.–31. janvāris; 8.–22. septembris)

Mutas paspārnē dzimst cilvēki, no kuriem ir izcili audzinātāji un vecāki, taču viņi ir noslēpumaini un kautrīgi, nav pieraduši izrādīt savas jūtas. Cilvēkiem, kas dzimuši šajos periodos, ir loģiskā domāšana, viņi ir pieraduši sasniegt savus mērķus. Viņi ir spējīgi uz sirsnīgām jūtām, bet izvairās no svešiniekiem, aprobežojoties ar šauru paziņu loku. Mut cilvēkiem ir lieliska Vese***a un viņi nelokāmi atvaira likteņa sitienus, nepadodoties un nezaudējot optimismu.

Saderība: Amon-Ra un Tots.

Gebs (12.–29. februāris; 20.–31. augusts)

Gebas iedzīvotāji ir apveltīti ar intuitīvām spējām un tiem ir maigs raksturs. Viņi var ciest no ārkārtējas emocionalitātes, taču viņiem piemīt dabisks šarms, kas pievērš uzmanību. Geba cilvēki nav pieraduši rīkoties impulsīvi un paļaujas uz diplomātiju. Viņi ir neatlaidīgi, bet dažreiz kautrība neļauj viņiem aizstāvēt savu viedokli. Šīs zīmes cilvēki nav atriebīgi, taču viņi nekad neaizmirst nodarīto ļaunumu un cenšas likumpārkāpējus izslēgt no sociālā loka. Šīs zīmes pārstāvji vislabāk padodas darbā, kas saistīts ar ekoloģiju un ģeodēziju.

Saderība: Horus un Sets.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment