Dzīvesstāsts: Kā attiecībās atgriezt to silto “dzirkstelīti”?

Kāda sieviete dalās stāstā par savām attiecībām ar vīru Krisu. Cerams, ka viņas pieredze arī tavās attiecībās pelēdzēt atgūt to patīkamo, siltu, saviļņojušo sajūtu.

“Man nesen ar vīru Krisu piedzīvojām to momentu. Un viss tikai tāpēc, ka es atklāju, ka viņš ir profesionāls akmeņu sviedējs. Pavisam nopietni.

Re, kas īsti notika: Mēs atpūtāmies pludmalē, kad es izdomāju pamest pa ūdens virsmu akmeņus tā, lai tie atlektu un uztaisītu vairākus lēcienus. Bet man nesanāca. To redzēdams, Kriss arī paņēma akmeni uz uzmeta tā, ka tas atlēca 6 (!!!) reizes. Un viņš turpināja celt akmeņus un tos mest. Es vienkārši tur stāvēju ar atplestu muti. 

Viņš bija labs – tā, ka ļoti, ļoti labs. Ja Olimpiskajās spēlēs būtu šāda sacensība, viņš dabūtu zelta medaļu. Izrādās, ka akmeņu sviešanu viņš ir iemācījies no tēva, kad vēl bija bērns. Es biju gar zemi.

Kā es kaut ko tādu varēju nezināt par savu vīru? Un kāpēc man tas šķita tik nenormāli seksīgi?

Mēs ar Krisu esam kopā jau vairākus gadus, un mēs viens par otru zinām praktiski visu – vissmieklīgākos un visskumjākos stāstus no pagātnes. 

Tādēļ šī pieredze bija tik fascinējoša – iemācīties kaut ko jaunu par savu vīrieti. Tagad katru reizi, kad mēs esam pludmalē, es lūdzu viņam mani pamācīt, kā mest akmeņus, bet patiesībā es tikai vēlos vērot to, kā to dara viņš. “

Balstoties uz psiholoģes Dženiferas Rodas viedokli, šādas emocijas tika izraisītas, jo tas ir kaut kas jauns. “Mēs mīlam jaunumus,” saka psiholoģe. “Jaunumi ir tas, kas attiecībās neļauj nomirt kaislei.” 

Un šis pat ir labāk, nekā pats attiecību sākums – kaut kā jauna iepazīšana cilvēkā, kuru pazīsti jau gadiem, ir daudz satraucošāka, nekā vienkārši jauna cilvēka iepazīšana. 

Tādēļ, ja vēlies, lai jums ar savu partneri atkal uzšautos dzirkstelīte, pamēģini izdomāt, ko viņš par tevi nezina vai arī pajautā viņam ko tādu, ko viņš par sevi nekad nav stāstījis. Būs interesanti!

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment