Dzīvos kā karaļi: Pāvels Globa nosaucis tos, kuri gūs reibinošus panākumus

Zināmais astrologs Pāvels Globa ir nosaucis četras zīmes, kuru dzīve būs kā pasaka jau no nākamās nedēļas.

Pāvels Globa atklāja, kurām zodiaka zīmēm sāksies veiksmes josla. Tās drosmīgi staigās pa balto paklāju jau no 11. marta.

Auns, šis laiks būs piepildīta ar daudziem pārsteigumiem. Viegli un ar humoru uztversi apkārt notiekošo, un šajā vieglajā atmosfērā pie tevis atnāks iespēja, ko tik ļoti gaidīji. Ķeries klāt, jo tev noteikti izdosies!

Vērsis, nav izslēgts, ka jaunajā nedēļā nāksies risināt svarīgus jautājumus, taču zvaigznes saka, ka viss izvērsīsies tev par labu. Vēl vairāk, priekšniecība būs sajūsmā par tavu veikumu, kas rezultēsies ar pieklājīgu bonusu.

Lasi vēl: Pēc šīm lietām vīrieši skriešus aizbēgs: 5 sieviešu kļūdas pirmajā datumā

Vēzis, tava jaunā nedēļa būs dinamisks, taču to nomainīs mierīgas nedēļas beigas. Izbaudi visu, kas notiek tev apkārt. Tu gūsi panākumus gan darbā, gan personiskajās attiecībās.

Mežāzi, jaunā nedēļa būs daudzsološa. Būs daži patīkami pārsteigumi un lietas, kas tevi noteikti iepriecinās. Tu spēsi papildināt savus iekšējos resursus, un jau no pirmdienas tu spēsi virzīties uz jauniem mērķiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Leave a Comment