Pēc šīm lietām vīrieši skriešus aizbēgs: 5 sieviešu kļūdas pirmajā datumā

Pirmais randiņš var kļūt par jūsu pēdējo, ja neuzvedīsieties pareizi.

Pirmais randiņš ir aizraujošs brīdis, taču ir svarīgi nepieļaut kļūdas, kas varētu atbaidīt potenciālo partneri. Kamēr cilvēks tevi labi nepazīst, viņš vai viņa pēc dažām kļūdām var izdarīt secinājumus par tevi un atteikties no tālākas komunikācijas.

Viena no izplatītākajām kļūdām ir pārāk daudz grādīgo dzērienu lietošana pirmajā randiņā. Tas nepalīdzēs jums atslābināties, bet gan viegli novedīs pie neveiklām situācijām un negatīviem iespaidiem.

Otra problēma ir sasteigta attiecību uzsākšana. Tuvība pirmajā randiņā reti noved pie kaut kā nopietna, labāk tomēr vispirms labāk ir cilvēku iepazīt tuvāk.

Trešais ir sarunas par naudu un bijušajiem. Nevajadzētu sākt randiņu, pārrunājot finansiālo situāciju vai atceroties iepriekšējās attiecības.

Ceturtā ir negatīvisms un kritika. Izvairieties no sūdzēšanās par dzīvi, tenkām un negatīviem komentāriem par citiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Sievietes steidz iegādāties šīs 5 lietas: pavasara tendences

Piektais – egocentrisms, nevajadzētu runāt tikai par sevi, dodiet partnerim iespēju runāt par sevi.

Atcerieties, ka pirmais randiņš ir iespēja iepazīt vienam otru un saprast, vai jums ir abpusējas intereses. Esi pats par sevi, uzvedies dabiski un nepieļauj kļūdas, kas var atbaidīt potenciālo partneri.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Leave a Comment