Ēdieni, kas visvairāk pastiprina seksuālo apetīti

Krustnagliņas

Tradicionāli tās tiek izmantotas kā medicīnisks augs, kas atvieglo iekaisumu, zobu infekcijas, kā arī elpošanas sistēmas problēmas. Austrumāzijā krustnagliņas tika izmantotas libido paaugstināšanai. Šis augs uzlabo As**s cirkulāciju, kā arī ir labs K un C vitamīna avots (līdzās magnijam un kalcijam).

Liellopa steiks

Gaļēdāji uzbudinās jau izdzirdot šī ēdiena nosaukumu. Tas gan nav ikdienas patēriņa produkts, bet tas satur skābekli piesaistošo dzelzi, testosteronu ražojošo cinku un aminoskābi L-arginīnu, kas saistīta ar libido uzlabošanu un B vitamīna aktivizēšanu. Vislabāko rezultātu sasniegsiet, ja liellopa steiku baudīsiet divatā.

Saulespuķu sēklas

Saulespuķu sēklas satur antioksidantus un vitamīnu E, tas ir parocīgs našķis, kuru ir viegli paņemt līdzi. E vitamīns palīdz As**s plūsmai visās ķermeņa daļās. Saulespuķu sēklas var izmantot kā lielisku piedevu salātiem vai jogurtam.

Tomāti

Vidēja izmēra tomāts satur tikai 22 kalorijas, tas satur daudz vitamīna E, kā arī 30% no dienā ieteicamās C vitamīna devas. Šie vitamīni kopā uzlabo cirkulāciju ķermenī, palīdzot sagatavoties vakara izpriecām. Tomāti ir lieliska, veselīga piedeva ēdienam – sagriez tos un pievieno vistas sviestmaizēm vai omletei.

Asie pipari

Ja tev patīk asumiņš gan guļamistabā, gan ēdienā, asie čili pipari būs pareizā izvēle. Tie stimulē sajūtas nervu galos, tādēļ varēsi visu sajust vēl labāk. Zinātnieki atklājuši, ka vīriešiem, kuri mīl asus ēdienus, ir lielāks testosterona daudzums organismā. Tas var krietni iekārdināt tavu partneri.

Sparģeļi

Ilgas nakts noslēpums ir vitamīni B1 un B3, kas atrodami sparģeļos. Šīs vērtīgās vielas ne tikai uzlabo izturību, bet arī liek izplesties As**svadiem, nodrošinot labāku As**scirkulāciju. Vērtīgi B1 un B3 vitamīnu avoti ir arī graudi, rieksti, brokoļi, sēnes un vistas gaļa.

Austeres

Jā, baumas ir patiesas, austeres ir afrodiziaks. Šie mīkstmieši satur vērtīgo, libido stimulējošo cinku. Izrādās, ka sešas austeres satur četras reizes liekāku cinka devu par dienā ieteicamo. Austeres ir arī labs dzelzs avots.

Vitamīns E

E vitamīns gan nav ēdiens, bet tas bieži tiek dēvēts par “seksa vitamīnu”. Tas palielina iekāri, pievilcību un pat uzlabo garastāvokli. Efektīvākie E vitamīna avoti ir mandeles, spināti un sarkanā paprika.

Sarkanvīns

Šis slavenais Vidusjūras pamatražojums palīdzēs tev atslābināties vairāk nekā vienā veidā. Sarkanvīns satur spēcīgu antioksidantu resveratrolu, kas aizsargā organismu no oksidatīvā stresa. Oksidatīvais stress var iejaukties dažādos ķermeņa ciklos, piemēram, As**s cirkulācijā.

Avots: thrillist.com

Leave a Comment