Eksperti nosauca lietas, kas atgrūž veiksmi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Ir lietas, kas atgrūž veiksmi, pat ja tās pēc savas būtības ir nekaitīgas. Zvaigžņu eksperti ir sagatavojuši sarakstu ar lietām, kas laupa jums veiksmi, pamatojoties uz jūsu zvaigžņu zīmi.

Saskaroties ar nepatikšanām, mēs visu vainojam uz apstākļiem, nenojaušot, ka nelaimes cēlonis var būt parastas lietas, kas atņem mums veiksmi . Tādu lietu ir daudz, un katram zvaigžņu apļa pārstāvim tās ir individuālas. Zvaigžņu eksperti piedāvā noskaidrot, kādas lietas pēc Zvaigžņu zīmes sagādā tikai nepatikšanas un atbaida no tevis veiksmi.

Auns

“Mirušās” lietas. Sausie vai mākslīgie ziedi, pildīti dzīvnieki, dzīvnieku ragi, putnu spalvas – tas viss nes sevī nekrotisku enerģiju, kas ir bīstama enerģiskajiem un dzīvespriecīgajiem Aunam. Šie dekoru priekšmeti ne tikai atņem šīs zīmes pārstāvjiem veiksmi, bet arī  iznīcina biolauku, traucējot pozitīvo plūsmu plūsmai.

Vērsis

Vecā miskaste. Vēršiem patīk ieskaut sevi ar savām iecienītākajām lietām, kuras galu galā uzkrājas un aizpilda visu brīvo vietu. Šim sarakstam var pievienot senlietas, senas mēbeles, apģērbus, interjera priekšmetus, nieciņus un kāda dāvinātus suvenīrus. Katra lieta mājā aizņem ne tikai brīvu vietu, bet arī tās īpašnieka enerģiju. Zvaigžņu eksperti saka, ka Vērsim ir svarīgi nodrošināt, lai viņu ārējā pasaule būtu tikpat skaista un brīva kā viņu iekšējā pasaule. Citādi veiksme diez vai atradīs ceļu pie šīs Zīmes pārstāvjiem.

Lasi arī: Numerologi pastāstīja kā tavs dzimšanas datums ietekmē tavus panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam: izvairieties no konfliktējošiem cilvēkiem!

Dvīņi

Ārzemju amuleti un talismani. Viens no galvenajiem Dvīņu briesmu avotiem ir cilvēki ar negatīvu enerģiju un lietas, ko viņi iepriekš izmantoja. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Dvīņiem neķert šaubīgus atradumus un būt piesardzīgiem, pieņemot dāvanas no svešiniekiem. Atpazīt cilvēku ar negatīvu biolauku nav tik grūti, ar to palīdzēs šādi padomi.

Vēzis

Lietas, kas pirktas grūtos laikos. Vēzis ir emocionālākā Zvaigžņu zīme, tāpēc lietas, kas iegādātas emocionālā pīķa brīžos (depresija, apātija, slikts garastāvoklis, nemiers), var būt negatīvisma avots. Speciālisti iesaka būt uzmanīgiem ar šiem priekšmetiem, jo ​​ar tiem jūs varat zaudēt savu veiksmi un nonākt negatīvas enerģijas ietekmē, iesaistīties zaudējumu sērijā vai ik pa laikam nonākt kādā kritiskā situācijā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment