Eksperti nosauca lietas, kas atgrūž veiksmi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lauva

Mirušā lietas. Lauvas jūtas daudz labāk, ja ir harmonijā ar sevi. Iekšējo līdzsvaru šai Zīmei var saukt par veiksmes un veiksmes biznesā garantu. Taču, ja starp viņu mantām ir lietas, kas iepriekš piederējušas cilvēkam, kurš atstājis šo pasauli, tad  ir apdraudēta garīgā harmonija , veiksme paslīd prom, un nepatikšanas sāk gaidīt ik uz soļa. Šādas lietas iznīcina enerģiju, tāpēc tās jāglabā ārpus dzīvokļa vai biroja.

Jaunava

Salauztas lietas. Šeit varat pievienot švīkas un plaisas uz traukiem, tālruņa ekrāna vai ciparnīcas. Tas viss ir ļoti slikta zīme. Jaunavām labāk turēties tālāk no šādiem priekšmetiem. Tie traucē pozitīvās enerģijas pieplūdumu, kas iedzen Devu stresā vai (sliktāk) depresijā. Ja šīs Zīmes pārstāvjiem nav paveicies, Zvaigžņu eksperti iesaka lietas sakārtot: visticamāk, starp viņiem var atrast kaut ko salauztu vai sen nolietotu.

Svari

Lietas, kas izraisa negatīvas emocijas. Šim sarakstam var pievienot pilnīgi visu, kas kaitina, nervozē, uzspiež negatīvas atmiņas, skumdina un satrauc. Harmoniskākās zīmes pārstāvjiem, pirmkārt, ir ideāls līdzsvars, bez kura jūs varat zaudēt savu veiksmi. Ja Svaru mājā joprojām glabājas lietas, kas nes negatīvismu, tad visa enerģija un spēks no tiem iet prom.

Skorpions

Lietas, suvenīri, fotogrāfijas ar bijušajiem partneriem. Skorpioni ir juteklīgākie zvaigžņu pārstāvji, tāpēc, uzdoties ar bijušajiem mīļotājiem saistītiem priekšmetiem, viņiem var rasties daudz nepatikšanas. Ja vienā mirklī pie fotogrāfijas, gredzena, pulksteņa no bijušā partnera viss iekšā saraujas, tad vēlams šīs lietas atdot vai vismaz izlikt no redzesloka. Nezaudē savu veiksmi, paklausot impulsīviem impulsiem .

Strēlnieks

Aktivitātes trūkums. Strēlniekiem ir paveicies , kad viņi ir kustībā, tāpēc viņiem nekļūst bīstamas lietas. Šīs Zīmes paspārnē dzimušie alkst pēc jaunām emocijām, spilgtiem iespaidiem, un, ja Strēlnieka dzīvē viss ir ačgārni, tas nozīmē, ka viņiem ir liegta iespēja dzīvot tā, kā viņi vēlas. Ja viņu dzīve ir pilna ar darbu un maz piedzīvojumu, veiksme nekad neatradīs ceļu pie viņiem.

Lasi arī: Numerologi pastāstīja kā tavs dzimšanas datums ietekmē tavus panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam: izvairieties no konfliktējošiem cilvēkiem!

Mežāzis

Nesapārotas lietas. Mežāzis ir visstabilākā zvaigžņu zīme. Veiksme pavada šo zīmi, ja viņa mājā vai darba vietā valda harmonija un tīrība. Bet lietas, kurām nav pāra, atņem tos, kas dzimuši Mežāža aizgādībā. Īpašu uzmanību pelnījušas čības (vienas), viena slēpe, kas noglabāta pieliekamajā, viena zeķe, kas nokritusi aiz apavu plaukta. Šādi sadzīves priekšmeti bloķē enerģiju, apgrūtinot mērķu sasniegšanu.

Ūdensvīrs

Dāvanas, kas jums nepatika. Ūdensvīriem vairāk nekā citām zīmēm ir vajadzīgas pozitīvas emocijas, jo tās viņiem ir vajadzīgas jauniem sasniegumiem un atklājumiem. Dāvanas, kas atstājušas nepatīkamu pēcgaršu, nevajadzētu atstāt mājā. Šādas lietas nesīs tikai nelaimi , it īpaši, ja tās uzrāda nepazīstama persona, iespējams, ar nelaipnām jūtām. Šādas lietas var ziedot labdarībai vai ziedot tiem, kam tās vairāk vajadzīgas.

Zivis

Gleznas vai izdrukas ar attēlu, uz kuru ir neērti skatīties. Šādi mākslas priekšmeti padara Zivis neaizsargātas pret ārēju negatīvu ietekmi, kā arī atbaida veiksmi. Tas viss pārkāpj sirdsmieru, traucē garīgajai un personīgajai izaugsmei, vājina gribu un ticību sev. Zvaigžņu eksperti iesaka vērīgi aplūkot un aptaustīt attēlu: ja tas izraisa nepatīkamas domas un sajūtas, labāk tam atrast citu saimnieku.

Ar laiku mūsu mājās nogulsnējas visdažādākās lietas – no ikdienā nepieciešamajām līdz interjera dekorēšanai. Tomēr katrai lietai mājā ir sava enerģija , kas var nonākt disonancē ar vienas vai otras Zvaigžņu zīmes cilvēka enerģiju. Lai netīšām nesagādātu sev nepatikšanas, bioenerģētiķi iesaka atteikties no lietām, kas pēc Zvaigžņu zīmes tev neder.

COMMENTS

Leave a Comment