Horoskops 4.martam: nešķiediet lieki savus vārdus!

Būs labāk, ja šodien vairāk klausīsieties un mazāk runāsiet, lai nav tā, ka pēc tam ir jāiet sūdzēt grēkus, vai sirdsapziņa nomoka! Veltiet dienu pārdomām par nākotni!

Auns

Šodien zvaigznes jums gatavo daudz patīkamu pārsteigumu. Tiks parādīti jauni interesanti priekšlikumi, kuriem vērts pievērst uzmanību. Neatteikties no saziņas un tikšanās, jo saruna no sirds, var atvērt jaunas perspektīvas jums. Diena var izrādīties daudzsološa jautājumos, kas saistīti ar mīlestību.

Vērsis

Nepieņemiet būtiskus lēmumus. Romantiskās attiecībās var būt neliels kritums. Tagad ir nelabvēlīgs periods, lai piesaistītu personu savai komandai, pret kuru tu jūti vairāk nekā līdzjūtību. Jūs nevarat būt objektīvs attiecībā pret šo personu, un darbs no tā cietīs.

Dvīņi

Šodien ir laba diena jauniem plāniem un idejām. Efektivitāte un spēja atrast nepieciešamo, zelta nozīmē, ka jums tagad ir vairāk nekā pietiekami. Attiecībās ar dārgo cilvēku, negatīvas izmaiņas nav paredzētas. Esiet uzmanīgs pret savu veselību.

Vēzis

Nav izdevīgs laiks, lai parakstītu līgumus. Tagad labāk ir darīt lietas, kas atliktas uz vēlāku laiku. Finanšu jautājumos var rasties grūtības. Laiks, lai aizdod naudu nav piemērots. Un atcerieties par nākotni: zvaigznes neiesaka uz ilgu laiku atlikt lietas.

Lasīt arī: Domas materializācija: trīs paņēmieni, kas palīdzēs sasniegt vēlamo

Lauva

Konflikti ar tuviem radiniekiem var nākt kā negaisa mākonis, un radīt jūsu bezmiega noskaņu. Visu mierīgi atrisiniet. Attiecībās ar mīļoto centieties izvairīties no kritikas un pārmetumiem, jo ​​dažreiz tam var būt pretējs efekts. Un pārējā diena ir ideāla.

Jaunava

Neveiciet svarīgus soļus profesionālajā jomā. Īpaši jāuzmanās no jaunām, pēc pirmā acu uzmetiena, pat daudzsološām biznesa paziņām. Jūs piemeklēs šaubas. Tāpēc iekšējā spriedze un kairinājums sāks pieaugt. Centieties neatgrūst savus mīļos, drīz jums būs nepieciešams viņu padoms.

Svari

Ir nepieciešams sagaidīt patīkamas tikšanās, jaunas paziņas un piedāvājumus. Galvenais ir nevis sēdēt, bet drosmīgi, aktīvi rīkoties. Interesantas perspektīvas var parādīties profesionālajā jomā. Izvairieties izskaidrot attiecības un neizmantojiet jautājumus, kas saistīti ar finanšu risku.

Skorpions

Šī diena ir līdzīga eksāmenam, un atkarībā no tā, kā jūs to nodosiet, attīstīsies turpmākā attīstība. Izvairieties no kardinālām izmaiņām visās jūsu darbības jomās. Atsakieties no aizdošanas vai aizņemšanās, citādi tuvākajā nākotnē var rasties finansiālas grūtības.

Lasīt arī: Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: vārdi, kurus ir kaitīgi izrunāt

Strēlnieks

Jūs varat izpaust sevi kā pārāk emocionālu cilvēku un radīt daudz nepatikšanas ne tikai sev, bet arī citiem. Esiet piesardzīgs attiecībā uz jaunām paziņām, jo ​​pastāv risks, ka jūs varat piesaistīt cilvēkus ar apšaubāmu okupāciju. Uzticieties savai intuīcijai, bet loģiku var pievienot.

Mežāzis

Daudzi šķēršļi var rasties tādā veidā, ka būs grūti tos pārvarēt. Šajā posmā atturēties no jebkādas izpausmes dusmās un agresijā. Tiklīdz jūs zaudējat savu attieksmi, nekavējoties jūs sajutīsiet atmiņas par pārpratumiem un konfrontāciju. Vai jums to vajag?

Ūdensvīrs

Jūs varat iegūt vilinošus piedāvājumus attiecībā uz profesionālo darbības jomu un radošumu. Sarunas būs veiksmīgas, un jūs varēsiet sasniegt vēlamos rezultātus. Izvairieties no konfliktiem ar savu mīļoto cilvēku, nepārtrauciet viņu ar saviem sīkumiem.

Zivis

Mēģiniet pārliecināties, ka ikdienā ir vairāk optimisma. Liktenis nesagatavo nekādas grūtības vai izmēģinājumus. Neapcietiniet savus mīļotos ar savu neuzmanību vai vārdiem, kas ir izmesti nedomājot.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment