Ekstrasensu cīņu uzvarētāja Konstantīna Gecati viedoklis: kāpēc nedrīkst atklāt savus plānus un sapņus

Lielākā daļa ekstrasensu cīņu eksperimentu pierādīja, ka, stāstot citiem par jūsu plāniem, jūs padarāt tos neizpildāmus. Ekstrasenss Konstantīns Gecati, kurš redz un uztver mūsu pasauli citādā veidā, piekrīt šim.


Padomājiet par galveno jūsu dzīves mērķi. Vai tas ir sasniedzams? Vai jūs par to runājat kādam citam? Ja jā, tad mums ir sliktas ziņas jums – jūs pats esat atsvešinājies no vēlamā. Bet ir labas ziņas, ka jūs neesat viens šajā. Lielākā daļa cilvēku atzīst šo kritisko kļūdu un pat to nezina. Tagad jums ir iespēja daudz labot un saprast, uz kādiem principiem darbojas visums.

Lasīt arī: Astro prognoze 2018. gada martam

Klusēšana ir zelts vai kāpēc tu nevari runāt par saviem sapņiem

Jūs nesaņemat to, ko vēlaties, jo jūs pārāk daudz runājat par to, “saka Konstantīns Gecati. Saskaņā ar ekstrasensa viedokli, ja jūs sakāt kādam, ko esat nolēmis sākt, tad jūs jutīsieties, kā jums tuvojās paredzētais mērķis. Bet šī sajūta ir maldinoša: patiesībā ir mazāk iespēju realizēt savus plānus. Izrādās, ka, runājot par saviem plāniem, jūs novedat sevi no pareizā kursa. Pietiek runāt!

Kad jums ir mērķis, rīkojieties. Dalīšanās savās uzvarās ir daudz patīkamāka nekā stāstīt par kaut ko, kas vēl nav noticis. Kad esat pabeidzis darbu pie sevis, jūs sajutīsiet spēku un iedvesmu. Īsi sakot, vienkārša cilvēka laime, kurai nav vajadzīga slavēšana.

Bet, ja jūs vispirms pastāstīsiet par saviem plāniem citam, pat tuvam cilvēkam, aprakstīsiet detalizēti, jūsu mērķis kļūs par “sociālo realitāti”, kā saka ekstrasenss. Jūs traucēsiet visa procesu, dabas procesu. Ar šīm sarunām jūs maldināt savas smadzenes, un tās nopietni sāk domāt, ka esat atnācis uz finiša līniju ceļā uz sapni. Tā vietā, lai domātu par to, kā un ko darīt, lai realizētu sapni, jūs sajūtat atvieglojumu, un stimuls strādāt pie darba samazināsies.

Konstantīns Gecati ir pārliecināts: lai ideja tiktu uztverta līdz galam, labāk klusēt. Nerunājieties par saviem plāniem, dzīvojiet pēc domām, ka sociālajai veicināšanai nav vērts sasniegt savu mērķi. Mūsu prāti bieži sajauc vārdus un darbības, tāds ir tā raksturs. Bet jūs no tā ciešat. Nevajadzētu pateikt kaut ko līdzīgu: “Es zaudēšu svaru, es pat lietoju īpašu un efektīvu uzturu, tāpēc mani tracina, ja kaut kur redzēšu šokolādi.” Kas vispirms traucē tev darīt, un tad teikt, kā tu to sasniedzi? Tas ir daudz efektīvāk, un tas arī paaugstina jūsu autoritāti cilvēku acīs.

Kā piepildīt savas vēlēšanās mēness laikā

Katram cilvēkam ir savs mērķis, galvenais mērķis. Tagad jums tas jāsajūt. Iedomājieties, ka esat gatavs to izpildīt, un tam ir viss, kas jums nepieciešams. Bet, par lielu nožēlu vai laimi, par to nevienam nevar pateikt. Tev tas ir sliktās ziņas, jo visi būtu priecīgi uzzināt, ko jūs plānojat. Jūs varētu kļūt pārliecinātāks par sevi. Bet patiesībā jums ir paveicies. Sapnis nekavējoties kļūtu nesasniedzams, ja jūs nolēmāt par to pateikt. Apziņa tiks notverta jūsu sajūtās.

Lasīt arī: 10 Visuma pazīmes, ka jūs ejat pa nepareizo ceļu

Konstantīns Gecati runāja par praksi, kas var palīdzēt tuvināties tavam sapnim. Šī metode ir diezgan vienkārša – jums ir nepieciešams veltīt sev 30 dienas ar kaut ko jaunu un neparastu. Par sev izlemiet, ko tieši vēlaties mainīt savā dzīvē, un dari to katru mēnesi. 30 dienas ir vislabākais laiks, lai izveidotu jaunu noderīgu ieradumu. Laiks, ko jūs tērēsiet sev, tiks atcerēts jau ilgu laiku. Katru dienu jūs pilnībā iesaistīsieties savas dzīves uzlabošanā. Jūs jutīsieties vairāk pārliecināti un stiprāki.

Konstantīns saka, ka, ja jūs patiešām kaut ko vēlaties, varat to sasniegt pēc 30 dienām. Vai vēlaties uzrakstīt grāmatu? Katrs otrais mēģina to izdarīt, bet sadedzina, kad runā par savu sapni citiem. Lai rakstītu savu romānu, jums ir nepieciešams tikai strādāt pie tā katru dienu, rakstīt tūkstoš vārdus dienā. Veiksmes noslēpums ir neiet gulēt, kamēr jūs izpildīsiet savu normu. Neviens nesaka, ka jūsu radītais nekavējoties kļūs par vienu no labākajām gada grāmatām. Rezultāti var būt daudz pieticīgāki, bet tas nav svarīgi. Svarīgi ir tas, ka jūs to izdarījāt, un kādā sarunā varat droši pieminēt sevi kā rakstnieku, kurš mēnesī uzrakstīja grāmatu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment