5 zīmes, ka dzīve drīz mainīsies

Laiks neapstājas, tāpat kā mūsu dzīve. Mainīšanās ir neizbēgama, un dažas izmaiņas no tām norāda uz jauna posma sākumu. Lai saprastu, ka īsā laikā dzīve mainīsies, piecas redzamās zīmes palīdzēs.

Katrs cilvēks ievēros izmaiņas piesardzīgi. Bet ir gadījumi, kad iekšējā priekšnojauta maldina mūs, un tas, kas mums šķiet kā neveiksme, ir jauns posms laimīgas dzīves ceļā. Visums apzīmē tuvojošās izmaiņas ar piecām pazīmēm.

Lasīt arī: Horoskopa saderība: kas sagaida jūsu pāri 2018.gadā

Pirmā pazīme: esat gatavs pārmaiņām

Nevajadzīgais tiek likvidēts, un strauji, un reizēm pat sāpīgi. Jūs jūtat kairinājumu, aizvainojumu, dusmas. Plāni sabrūk. Pastāv neskaitāmas iespējas: laimīgas attiecības paliek pagātnē, jūs pēkšņi atlaiž no darba, draugi izšķīst laikā, banka atsakās dot kredītu, mašīna sabojājas. No pirmā acu uzmetiena tas izskatās kā neveiksme. Bet patiesībā liktenis ved prom no nepareizā virziena. Viss, no kā tev nākas atvadīties, bija lieks tavā dzīvē. Tevi gaida jauna dvesma no laimes.

Protams, ja apstākļi burtiski piespiež jūs mainīt savu dzīvi, pacietības kauss ir pārpildīts. Šeit jau bez izvēles – visa pasaule mudina jūs rīkoties. Komforta zonas atstāšana ir pirmā jauna un laimīga ceļojuma zīme.

Otrā zīme: jūs jūtat tukšumu sevī

Jūs ilgu laiku gājāt uz mērķi, burtiski gruntējāt ceļu uz to, bet pēkšņi tas kļuva viduvējs. Neatkarīgi no orientieriem, cilvēks ir pazudis tādā milzīgā iespēju pasaulē. Laikā, kad vēlmes tiek nomāktas un nevēlas kaut ko darīt, Visuma zīmes kļūst saprotamākas.

Ja jūs jūtat tukšumu sevī, jūs zināt – jūs sākat jaunu dzīves posmu. Šīs kardinālās izmaiņas tika nosūtītas jums no augšas. Kad jūs zaudējat visas intereses, prāts kļūst skaidrs. Jūs kļūstat spējīgi skaidri dzirdēt patieso jūsu sirds aicinājumu, kas apvieno jūsu prātu, dvēseli un ķermeni vienā veselumā. Tur rodas iespēja pārdomāt savu likteni.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops: 26.februāris – 4.marts – romantiski sapņi piepildīsies

Trešā zīme: laika trūkums

Tur nāk trešais garīgās attīstības posms, kad jums šķiet, ka laiks plūst caur pirkstiem. Šajā periodā jūs domājat, ka dzīvei ir vairāk negatīvu aspektu nekā pozitīvi. Jūs ietekmē pagātnes pieredze, neveiksmīgas attiecības, sāpes, zaudējumi un aizvainojumi. Nevēlamas emocijas bloķē pozitīvas enerģijas plūsmu, neļaujot jums baudīt mirkli.

Ja sajūta, ka jums nav laika uz mūžu, liek jums pārdomāt savu ceļu, tādējādi ietaupot sevi no “satraukuma kompleksa”. Šajā posmā jūs iemācieties novērtēt katru minūti, kad dzīvojat, atstājot negatīvas emocijas. Pateicoties tam, jūsu dzīve sāk pielāgoties pozitīvam ritmam.

Ceturtā zīme: jūs pārpilda emocijas

Vismaz reizi dzīves laikā ikviens ir piedzīvojis daudz dažādu emociju. Jums ir sajūta, ka kaut kas nozīmīgs drīz ieslēgsies tavā dzīvē, kas radīs pārmaiņas. Jūs nezināt, kādas izmaiņas ir saistītas, jūs vienkārši zināt, ka tās ir tuvu. Jūs esat satriekti ar pretrunīgām izjūtām.

Nav jēgas veidot grandiozus plānus, jums vienkārši ir jāiet ar plūsmu, iegūstot pacietību. Neatkarīgi no tā, ko jūs gaidāt, tas jau ir iepriekš noteikts. Jums vajadzētu paļauties uz savu instinktu un pievērst uzmanību Visuma padomiem, kas tiecas jums palīdzēt.

Lasīt arī: Finanšu horoskops: no 26.februāra līdz 4.martam – plānojot finanses pieaugs!

Piektā zīme: virkne negaidītu sakritību

Negaidīta sakritība ir skaidra zīme, ka jūs sekojat pareizajam ceļam. Augstākās pilnvaras maigi norāda uz to, ka tuvojas lielas pārmaiņas. Bieži vien jums parādās visas dienas garumā. Jūsu Sargeņģelis var nosūtīt jums zīmi, izmantojot skaitļus.

Neignorējiet pēkšņas sakritības – tie ir milzīgu maiņu kurjeri un veicina pārliecību, ka jūsu domas, vēlmes un iespējas tiek virzītas vienā virzienā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment