Emocionālā veselība un spēcīga enerģija: 10 galvenie noteikumi

Otrais noteikums : ēdiet pareizi, lai uzturētu savu ķermeni labā formā. Daudz nepatikšanas rodas, ēdot pārāk treknu pārtiku. Sabalansējiet savu uzturu, pievienojot dārzeņus un augļus, kā arī tīru ūdeni. Daudzi cilvēki domā, ka dzer pietiekami daudz šķidruma, taču ārsti iesaka no rīta, pēcpusdienā un vakarā izdzert glāzi tīra ūdens. Izvairieties ēst ātrās ēdināšanas restorānos. Tas ir ļoti vienkārši, lai gan sākumā tas var radīt diskomfortu. Sāc dzīvot pēc pareizā dienas režīma – neej gulēt pārāk vēlu un neguli pārāk ilgi.

Trešais noteikums : sporta un veselīga dzīvesveida kombinācija. Jā, dažreiz var uzsmēķēt cigāru vai izdzert glāzi vīna – kāpēc gan ne? Bet jums nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot smēķēšanu, alkoholu un citus sliktus ieradumus. Jūsu asinīm jābūt tīrām, jūsu prātam brīvam. Alkohols nogurdina ne tikai visu ķermeni, bet arī tā galveno daļu – smadzenes. Smadzeņu šūnas pakāpeniski mirst, kas nevar būt noderīga. Ja esat tālu no sporta, sāciet ar garām pastaigām, tad pārejiet uz skriešanu un pēc tam pierakstieties uz sporta zāli vai baseinu, vai abiem. Tu zaudēsi svaru, uzlabosi formu, un dzīve tev šķitīs vieglāka un labāka.

Ceturtais noteikums : iemācieties nekad nepadoties. Šis ir svarīgs noteikums, kas ir pelnījis otro vietu mūsu reitingu sarakstā. Jums nevajadzētu pakļauties grūtībām. Šeit ir daudz vāju un vājprātīgu cilvēku, kuriem nekad neizdosies. Jo ilgāk jūs mēģināt kļūt laimīgāks, jo tuvāk esat pozitīvam iznākumam.

Piektais noteikums : sakārto savas domas. Domā pozitīvi. Negatīvās domas veido negatīvas programmas, kas velk uz grunti, atņemot veiksmi visās dzīves jomās. “Es esmu neveiksminieks”, “Es esmu tāds pats kā visi citi”, “Man ir briesmīga dzīve”, “Mani neviens nemīl” – tie ir spilgti piemēri, kā nedomāt. Ikvienam ir grūti laiki. Apliecinājumi par katru dienu palīdzēs atrisināt visas problēmas . Šīs ir motivējošas frāzes, kuras jums vajadzētu atkārtot sev pēc iespējas biežāk. “Es mīlu sevi”, “Es esmu laimīgs”, “Es jūtos labi” – tas ir jāpasaka sev. Laika gaitā tas kļūs par jūsu pastāvīgo stāvokli, stiprinot jūsu enerģiju. Veiksme vienmēr būs jūsu pusē.

Sestais noteikums : sekojiet līdzi mēness un zvaigžņu stāvoklim. Mēness kalendārs un prognozes palīdzēs noskaidrot, kā zvaigznes un citi debess ķermeņi ietekmē mūsu dzīvi noteiktā laika periodā. Ļoti bieži tas palīdz daudziem cilvēkiem izvairīties no nepatikšanām personīgajā dzīvē, biznesā un ikdienas lietās.

Septītais noteikums : vienmēr paļaujieties tikai uz sevi. Ja jūs novirzīsit savu biznesu uz citiem cilvēkiem, neveiksmes iespēja pieaugs neticami daudz. Jo neatkarīgāks jūs esat, jo labāk.

Lasi arī: Mīlestības zīlēšana ar fotogrāfiju: kā uzzināt mīļotā attieksmi

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Skorpions pārstāvi

Astotais noteikums : uztveriet jebkuru rezultātu kā pozitīvu. Zaudētāji un tie, kuriem vienmēr ir problēmas, vienmēr visā vaino citus cilvēkus, un neveiksmes viņiem neko nemāca. Esiet savādāks – ļaujiet neveiksmei jums nozīmēt iespēju iemācīties kaut ko jaunu. Neveiksme ir saikne starp mēģinājumu un panākumiem.

Devītais noteikums : izņemiet no savas vides cilvēkus, kuri jūsu dzīvē ienes tikai negatīvismu. Nebaidieties atlaist tos, kuriem jūs neesat vajadzīgi, un atvadieties no tiem, kuriem jūs neesat vajadzīgi. Jums nav nepieciešams papildu svars. Ja jūs sazināties ar kādu, kurš jūs kaitina, pārtrauciet to darīt. Jūsu enerģija šajā gadījumā uzlabosies, jo jūs vairs neiedziļināsities negatīvajā.

Desmitais noteikums : atcerieties, ka Visums jums ir labvēlīgs, un tam vienmēr ir dāvanas jums. Lai tos iegūtu, vienkārši ievērojiet noteikumu “jo vairāk es pārstāvu panākumus, jo tuvāk tie man ir.” Viss mūsu pasaulē ir materiāls, pat domas. Laika gaitā tie kļūs par realitāti – jums tikai nedaudz jāpagaida.

Augsts enerģijas līmenis nozīmē veiksmi mīlestībā, naudu un labu veselību. Sāciet dzīvot tā, kā ikviens šajā pasaulē ir pelnījis. Esiet vienkāršs, laimīgāks un neaizmirstiet, ka katra diena ir maza dzīve, kas sākas no rīta. Izmantojiet mūsu piecus rituālus, lai veiksmīgs cilvēks sāktu dienu labi .

Leave a Comment